All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Sunday, 19 August 2012

Agnesa Vuthaj: Meshkujt u tremben femrave te suksesshme...

Agnesa Vuthaj: Meshkujt u tremben femrave te suksesshme

Agnesa Vuthaj eshte nje personazh mjaft i dashur per publikun shqiptar. Nje vajze mjaft e bukur, e cila rrezaton miresi dhe zgjuarsi sapo e sheh. Ne fakt Agnesa punon shume per te arritur gjerat qe ka, famen, statusin dhe pozicionin e saj ne tregun mediatik. Ajo eshte e angazhuar ne produksionet e bukurise ne Kosove, por tregon se kjo vere ka qene totalisht e saj. Mes punes dhe pushimeve, jetes private dhe asaj qe nuk e mban dot larg syrit te te tjereve, Angnesa tregon me teper rreth vetes ne kete interviste. Ajo tregon edhe per marredheniet e nje femre te famshme me meshkujt, shpesh nuk eshte aq e thjeshte se c’mendohet.

Agnesa, si ka qene kjo vere per ty?

Kjo vere ishte shume e kendshme per mua. Kam qene me e lire ne dallim nga vitet e fundit dhe jam munduar ta shijoj secilen dite.

Cilat kane qene gjerat me prioritare?

Vetja ime. Kam pasur nevoje qe t’i kushtoj pak kohe vetes, pastaj familjes dhe miqve te afert. Keshtu qe mund te them se kjo ishte vera ime.

Ka qene me shume pune apo pushime?

Kombinimi im i preferuar, pune dhe pushime. Kam qene e angazhuar per fushaten e BKT-se, qe jam imazh i tyre kete periudhe. Pastaj ne planifikimin e disa projekteve te reja qe pres te realizohen nga fundi i vitit apo edhe viti i ardhshem… Perndryshe edhe kam udhetuar e pushuar.

Jeni e angazhuar ne produksione bukurie ne Kosove. Si e sheh kete realitet ne boten shqiptare?

Eshte fat qe kemi vajza dhe djem te bukur, por duhet akoma kohe dhe pune per te krijuar dhe zhvilluar nje treg funksional, ku mund te punohej dhe perfitohej mire prej ketij profesioni. Spektaklet e bukurise funksionojne mjaft mire, duke perfaqesuar edhe vendin ne konkurse nderkombetare dhe duke i hapur fituesve rruge per karriere nderkombetare, derisa modelizmi mendoj qe ka pak ngecje.

Mendon se shume te rinj duan te jene pjese e botes se medias, televizionit dhe kopertinave?

Gjithsesi, kemi shume te rinj te bukur, te talentuar dhe ambicioze dhe meritojne te jene pjese e medias, te shfaqen ne publik, qofte permes Tv-se, kopertinave ose edhe menyra te tjera artistike.

Jeni cilesuar si nje femer me bukuri te vecante. Si ndiheni kur ju komplimentojne?

Kam marre aq shume komplimente ne jeten time dhe serish, secilen here qe marr nje kompliment, sado i vogel te jete, me ben te ndihem shume mire.

Si eshte Angnesa ne nje dite te zakonshme?

Mengjesi eshte shume i rendesishem per mua. Me pelqen te zgjohem heret dhe te pi nje kafe me qetesi, duke pare televizor, lexuar apo komunikuar me familjen a miqte e mi. Per te vazhduar te planifikoj punet qe do kryej gjate dites. Mbremjeve preferoj te lexoj para se te fle…

Cfare nuk pelqen te femrat?

Une e pelqej shume femren dhe karakterin femeror… Asnjehere nuk kam thene “sikur te isha djale”… Ne nje pike te gjitha jemi shume te ngjashme: te ndjeshme, te kujdesshme e te dashura.

Sipas teje, me cfare e ekzagjerojne femrat shqiptare?

Ekzagjerimin do e konsideroja personal dhe global me shume sesa shqiptar. Une besoj qe secila femer duhet te dije cfare deshiron nga vetja dhe jeta e saj dhe te arrije te marre apo krijoje me te miren e mundshme per te. Une nuk e paragjykoj askend. Secila ka stilin e vet te te jetuarit.

Nese do t’ju jepje nje keshille bukurie, cila do te ishte ajo?

Te kujdesen per ushqimin, te pine shume uje dhe te gjejne qetesi shpirterore. Kur organizmi funksionon mire dhe shpirti eshte i qete. Do te arrijme te ndihemi e dukemi bukur gjithmone.

Mendon se sot njerezit po i japin me teper rendesi pamjes sesa shpirtit?

Pamja eshte e para qe verejme te secili person, ndersa per te njohur shpirtin e dikujt apo boten e brendshme kerkohet shume me shume kohe e mund. Por ne boten e showbizit eshte pamja paresore, sepse fillimisht publiku nuk do te shikoje nje modele, kengetare a aktore per shpirtin, por per pamjen a talentin e saj.

Agnesa, mesa dime nuk keni dike perkrah. Eshte e veshtire qe dikush t’ju beje per vete?

Me e veshtire eshte te me mbaje dikush, sesa te me beje per vete. Per mua nje lidhje duhet te kete dashuri, kujdes dhe perkushtim te vazhdueshem dhe gjithmone ne rritje.

A dashuron shpesh Agnesa Vuthaj?

Jo, por kur dashuroj, dua te dashuroj pa limite.

Cfare do te doje nga mashkulli i jetes tende?

Te njoh dhe te kuptoje boten time te brendshme.

Beson te dashuria me shikim te pare?

Po, besoj qe nje shikim i pare mund te jete nisme e nje dashurie te madhe. Besoj shume te kimia.

Sa e veshtire eshte te ruash privatesine kur je i famshem?

Eshte e veshtire, por eshte nje sakrifice per ne. Gjithcka e ka momentin e vet. Gjerat do behen publike gjithsesi, por eshte mire te behen ne kohen e duhur, jo paraprakisht apo pasi te kene marre fund.

Ju kane frike meshkujt, sepse mund t’ju dukeni e paarritshme dhe tremben t’ju njohin nga afer?

Po, meshkujt ju tremben femrave te suksesshme.

Per femrat e bukura dhe ne boten e medias shpesh thuhet se e kane me te lehte te gjejne mashkullin ideal. Per ty si eshte?

Une mendoj te kunderten; eshte me e veshtire, sepse per mashkullin shqiptar eshte shume e veshtire te perballoje nje femer te suksesshme e te famshme.

Dasmen tende si e deshiron?

Ose shume tradicionale, me tradita e shume te ftuar, ose nje dasme shume te vogel private ne nje vend special.

Je femer tradicionale apo me shume moderne?

Te dyja. Jam tradicionale sa i perket vlerave qe kam trasheguar dhe dua t’i ruaj ato e t’i trashegoj te brezat e ardhshem, ndersa per pjesen tjeter jam shume moderne.

Dime se qe nga vjet ne DWS nuk i keni shkeputur lidhjet me Simonen. Si do ta quanit miqesine tuaj?

“Nje miqesi speciale” e ka quajtur nje gazetare ne nje shkrim dhe ky mendoj qe eshte pershkrimi ideal i miqesise sone.

A i mban mend leksionet e kercimit qe ke marre?

Po, dhe shpresoj te mos i harroj asnjehere.

Agnesa, cilat kane qene momentet me te veshtira ne jeten tuaj? A ka pasur te tille?

Kam pasur momente te veshtira ne jete. Jane shume personale, por ndikojne pozitivisht ne formimin e karakterit dhe jane nje mesim baze per perballimin e sfidave qe sjell jeta.

Nga cfare nuk do te hiqje kurre dore ne jete?

Nga vete jeta dhe nga familja ime.

Ka ndonje profesion per te cilin je kureshtare per ta provuar?

Po, por do vazhdoj ta sprovoj veten ne profesionet qe me pelqejne.

Dicka nga e cila keni hequr dore ne jete dhe jeni penduar?

Nuk pendohem asnjehere per vendimet qe kam marre ne jete. Kjo qe jam sot, jam rezultat i vendimeve te mia. Ndonjehere mendoj si do ishte nese do zgjidhja ndryshe…

Frika me e madhe e juaja, cila eshte?

Ka momente kur ndiej frike ne jete, frike se mos humbas njerezit e dashur apo gjerat e vlefshme te jetes.

Do te benit nderhyrje kirurgjikale vetem per t’u dukur me e re? I keni frike rrudhat?

Jo, mendoj qe edhe rrudhat qe krijohen me kalimin e viteve e kane bukurine e tyre dhe tregojne kush ke qene ti nder vite dhe kush je sot.

A ka nje njeri te cilit do doje t’i kerkoje falje?

Zakonisht kam rreth vetes njerez qe me kerkojne falje. Une jam shume korrekte me te tjeret dhe shume rralle me bie te kerkoj falje dhe kur kjo ndodh, duhet te jete dicka shume e vogel, p.sh. nje vonese 2 minuta (qesh). /jonida hitoveizi/mapo/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Agnes Vuthaj: Men were afraid of successful women

Agnes is a character Vuthaj quite fond of the Albanian public. A very beautiful girl, which radiates kindness and wit just sees. In fact Agnes works hard to achieve things that, fame, status and position in the media market. It is engaged in the productions of beauty in Kosovo, but indicates that this summer has been totally her. Between work and vacation, private life and what could not maintain eye away others, Angnesa shows more about yourself in this interview. It shows a woman's relations with famous men, often not so simple than it appears.

Agnes, as has been this summer for you?

This wine was very nice to me. I have been cheaper in contrast to past years and I tried to savor each day.

What have been the highest priority things?

Myself. I had the need to dedicate some time to yourself, then close family and friends. So I can say that this was my wine.

There was more work or vacation?

My favorite combination, work and vacation. I was committed to the NCB campaign, I am their image during this period. Then in planning some new projects that expect to be realized by the end of next year or even ... Otherwise I traveled the rest.

Are you engaged in beauty productions in Kosovo. How do you see this reality in the Albanian world?

It is fortunate that we have beautiful girls and boys, but still need time and work to create and develop a functioning market, where they can best take advantage of the operating area and the profession. Beauty shows work very well, representing the country in international competitions and paving way for international career winners, while modelizmi think that disadvantage.

Believes that many young people want to be part of the media world, television and jacket?

However, we have many beautiful young, talented and ambitious and deserve to be part of the media, in public, whether through TV, jacket or other artistic ways.

Are described as a female with unique charm. How do you feel when you compliment?

I received so many compliments in my life and again, each time you receive a compliment, however minor, makes me feel very good.

How is Angnesa in a typical day?

Breakfast is very important to me. I like to get up early and drink a coffee calmly, watching television, reading or communicating with family or my friends. To continue to plan activities that will perform during the day. Evenings prefer to read before going to sleep ...

What he likes to women?

I like many women and feminine character ... I never said "if I was the guy" ... At one point all are very similar: the sensible, prudent and loving.

According to you, what Albanian women exaggerate?

Exaggeration'd consider personal and global rather than Albanian. I believe that every woman should know what you want from him, and her life and reach to get or create the best possible way to. I do not prejudge anyone. Each has its own style of living.

If you give an advice beauty, which would it be?

To look for food, drink lots of water and find peace of mind. When the body is functioning well and quiet spirit. Will we feel we look beautiful and always.

Thinks that today people are giving more importance than the spirit appearance?

The appearance is the first note of each person, and to know one's soul or inner world requires much more time and effort. But showbiz newspaper is the primary view, because initially the public will not see a model, singer or actress for the soul, but a picture her talent.

Agnes, apparently did not know someone supports. It's hard for someone to do for you?

More difficult is to hold on someone, than do more for themselves. For me a link must have love, care and dedication to continuous and increasing.

A love Agnes often Vuthaj?

No, but when love, love without limits fancy.

What would you want from a man in your life?

To know and understand my inner world.

Believes in love at first sight?

Yes, I believe that a first glance might be an initiative great love. I believe in chemistry.

How difficult is it to maintain your privacy when you're famous?

It's hard, but it is a sacrifice for us. Everything has its time. Things will be made public anyway, but it is good to be on time, not in advance or after they have finished.

You fear men because it can seem unattainable and know you fear closely?

Yes, men you fear successful women.

For beautiful women in the world of media and often said to have easier to find the ideal man. For you it is?

I think the opposite: it is more difficult, because the Albanian man is very difficult to handle a successful woman famous.

Your wedding as you want?

Or more traditional, traditions of many guests, or a very small wedding privately in a special place.

You female traditional or more modern?

Both. I respect traditional values ​​and I have inherited, save those of an heir to future generations, and for the rest I'm very modern.

We know that from years in DWS have not severed ties with Simonen. How would you describe your friendship?

"A special friendship" called a journalist in an article, and that I think is ideal description our friendship.

Do you remember dancing lessons you have taken?

Yes, and I hope not never forget.

Agnes, which have been the most difficult moments in your life? Are there such?

I had difficult moments in life. Are very personal, but positively affect the formation of character and are a basic lesson on the challenges that life brings.

From what not ever climbing up to be?

From the very life and my family.

Any occupation for which you are curious to try?

Yes, but will continue to test themselves in professions like.

Something that you have given up on life and you regret?

I do not regret the decisions that I never got to be. This I am today, I am the result of my decisions. Sometimes I think it would be like if different solution ...

The greatest fear of yours, what is it?

There are moments when I feel afraid in life, afraid of losing loved ones or valuables of life.

Would do surgery just to be seen on the new? I fear wrinkles?

No, I think that wrinkles created over the years have their beauty and show who was thou who art over the years and today.

Is there a man who would want to apologize?

Usually I have about yourself people who apologize. I am very fair with others and rarely comes to apologize and when this happens, it must be something very small, eg a 2 minute delay (laughing). / Jonida hitoveizi / department store / ]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online