All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Thursday, 20 September 2012

Adelina refuzon “X Factor Albania”

Pas publikimit të lajmit për pjesëmarrje të mundshme të Adelina Ismailit në jurinë e garës për talentë “X Factor Albania 2”, vjen njoftimi zyrtar se këngëtarja nuk do të jetë pjesë e jurisë.

Përfaqësuesja e saj për marrëdhenie me publikun, Rudina Idrizaj, ka bërë të ditur për të gjitha mediat se Adelina Ismaili e ka refuzuar ftesën e bërë nga produksioni i “X Factor Albania”.

“Si zëdhënëse zyrtare e Adelina Ismailit, e përsëris: Adelina Ismaili ka refuzuar pjesëmarrjen në jurinë e “X Factor Albania 2” për arsye profesionale dhe personale. Lusim mediumet të fillojnë të përfillin, të kuptojnë rolin e zëdhënëses dhe të informohen para deklarimeve të “fuqishme”, posaçërisht kur janë kryekëput gënjeshtër”, - ka thënë përmes një deklarate zëdhënësja e Adelinës.

Mohimi i këtij lajmi është përcjellë edhe përmes faqes zyrtare të fansave të këngëtares në rrjetin social Facebook. /Indeksonline/

- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Adelina refuses "X Factor Albania"

Following the publication of the news of the possible participation of Adelina Ismaili jury talent competition "X Factor Albania 2", comes the official announcement that the singer will not be part of the jury.
Its public relations representative, Rudina Idrizaj, has announced to all media that Adelina Ismaili rejected the invitation from production of "The X Factor Albania"."As the official spokesperson of Adelina Ismaili, I repeat: Adelina Ismaili has refused to participate in the jury of the" X Factor Albania 2 "for professional and personal reasons. We ask the media begin to follow, understand the role of spokesperson and be informed before the claims of "powerful", especially when they are utterly false ", - said the through a spokeswoman Adelina statement.
Denying this news was followed by fans of the singer's official page on the social network Facebook. / Indeksonline /

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online