All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Sunday, 30 September 2012

Shkëndije Mujaj ne ‘Vip Shpija 3’

Vajza, e cila është lakuar më shumë gjatë këtyre muajve për çudirat e saj me foto seksi në rrjetet sociale, duke pozuar dhe treguar linjat e saja të rrumbullakëta, si duket ka pranuar që të përballet me nje realiti-shou, siç është “Vip-Shpija 3”.

Siç flitet tashmë ky shou është dakorduar me kompaninë e madhe mediatike ‘Top Media’, në mënyrë që të shikohet në një nga kanalet e Digitalb dhe flitet se shtëpia me të ftuar VIP, të fokusuar nga kamerat 24 orë, do të jetë e ndërtuar në Tiranë.

Imagjinoni, djem, të shikoni 24 orë, ditë e natë, këngëtaren Shkëndije Mujaj! M. GJ.
 - - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Spark Mujaj 'Vip 3'

Girls, which is more curved during these months for her sexy photo wonders in social networks by posing and showing her round lines, seems to have received a face realiti-show, as is "Vip Shpija 3 ".As already spoken this show has been agreed with the largest media company 'Top Media', in order to be viewed in one of channels Digitalb and talk about the house with VIP guests, focused by the cameras 24 hours, will be built in Tirana. Imagine, guys, check out 24 hours, day and night, singer sparks Mujaj! M. GJ.      

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online