All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Tuesday, 9 October 2012

Adrian Gaxha gjen suksesin me Florianin (Video)

Besoj se edhe ju lexues e keni dëgjuar të paktën një herë këngën “Ngjyra e kuqe” e kënduar në “Kënga Magjike 2012” nga këngëtari Adrian Gaxha dhe Floriani.

Por në një program në Alsat, kur Ardiani e regjistronte këtë këngë , është transmetuar pothuajse e tëra si këngë, ndërsa Ardit Gjebrea e ka pranuar në festivalin e tij.

Nëse kujtojmë muaj më parë Ardiani kishte thënë se këtë këngë do ta sillte gjatë verës edhe me video, por si duket Arditi ka bërë sikur s’e ka dëgjuar këtë këngë që nuk duhet të jetë e dëgjuar sipas rregullit më parë, dhe e ka pranuar si konkurruese.

Por, mirë ka bërë, pasi kënga vetëm për 24 orë ka marrë 60 mijë klikime, ndërsa Ardiani mendon se kjo është kënga e tij më e mirë, dhe e ka gjetur suksesin falë edhe talentit të vogël, Florian, djaloshi që dikur këndonte nëpër rrugë dhe lokale dhe në kanalin ‘Youtube’.
M.GJ.
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Adrian Gaxha finds success with FlorianI hope that you readers have heard at least once a song "red color" singing "Magic Song 2012" by singer Adrian Gaxha and Floriani. But a program in Alsat, when Ardiani record this song, is transmitted almost entirely as songs, while Ardit Gjebrea has admitted his festival.

If you remember months ago Ardiani had said that this song will bring in the summer with the video, but apparently Arditi asked if anyone has heard this song should not be duly heard before, and accepted as competitive. But well done, after only 24 hours song has received 60 thousand clicks, while Ardiani thinks this is his best song, and has found success thanks to the small talent, Florian, the boy who once sang in the streets and local channel on 'Youtube'.
M.Gj.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online