All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Thursday, 11 October 2012

Simone i DWS, behet kengetar...

Derisa balerinet shqiptare, enderrojne suksesin e tyre ne Itali, me Simone ndodhi e kunderta. Balerini profesionist italian, qe nje kohe ka qene pjese e emisionit "Amici", ka lene Italine dhe ka zgjedhur te jetoje ne Shqiperi, sepse ketu ai e ka gjetur veten me mire. E kemi percjellur ne dy edicionet e "Dancing With the Stars" me dy partnere, Agnesa Vuthaj dhe Zhaku, per te cilat ai thote se jane fenomenale. Ka perjetuar emocione te vecanta ne nje lidhje dashurie me nje vajze shqiptare me te cilen eshte ndare para pak kohe.

Edhe pse gjuha shqipe i duket e veshtire, ai ka vendosur ta mesoj me cdo kusht: "Po marre leksione per te mesuar shqipen, here pas here flas me miqte e mi, degjoj televizor, dua cdo dite te mesoj fjale te reja, por nuk e kam te lehte", ka thene ne nje interviste per revisten "Paloma". Por, ka dy fjale, "dy" dhe "gjithcka" qe ai nuk arrin t'i shqiptoj dot.

"Do te doja te kerceja me Rita Oren", ka deklaruar me tutje Simone, ne pyetjen se me ke do te deshironte te kercej ne sezonin e ri. Hm, do te ishte nje sensacion sikur te ndodhte.

Ajo me interesantja eshte qe ka bere nje kenge dhe klip, dhe ate ne gjuhen shqipe. Kenga eshte e punuar nga Klajdi Bahiti me tekst te shkruar nga Zhaku. Ne nje nga momentet me interesante te klipit, Simone gjendet duke vrapuar rrugeve te Tiranes, me duart e lidhura me pranga dhe i ndjekur nga dy agjente.

"Gjithmone e kam dashur kengen, madje kendoj shpesh ne dush apo ne makine, por nuk me ishte dhene mundesia te shfaqja veten..." ka sqaruar Simone pasionin e tij per kengen.

Ne facebook-un e tij, Simone ka paralajmeruar se promovimi i kenges dhe klipit do behet me daten 17 Tetor 2012, ne ambientet e Klubit Karamel, duke ftuar miqte te ndajne me te, kete moment te rendesishem ne karrieren e tij. /Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Simone DWS, becomes a singer ...

While the Albanian ballerina dream of their success in Italy, Simone opposite happened. Italian professional dancer, who was once part of the show "Amici" has left Italy and chose to live in Albania, because here he found himself better. We have followed two editions of "Dancing With the Stars" with two partners, Agnesa Vuthaj and Zhaku, which he says are phenomenal.

Has experienced particular emotions in an affair with an Albanian girl which is divided recently.

Although the English language seems difficult, he decided to learn at any cost.
"I take lessons to learn Albanian, occasionally talking with my friends, listen to television, I want to learn new words every day, but I did not easier," he said in an interview for the magazine "Paloma". But, there are two words, "two" and "everything" that he fails to pronounce dot.

"I would like to dance with Rita Oren," he further stated Simone, on the question that you would like to dance in the new season. Hm, it would be a sensation as if it happened.

What more interesting is who has made ​​a song and clip, and that in the Albanian language. The song is made ​​of Klajdi Bahiti text written by Zhaku. In one of the most interesting moments of the clip, Simone found running the streets of Tirana, with hands tied with chains and followed by two agents.

"I have always loved the song, even often sing in the shower or in the car, but was not given the opportunity to show yourself ..." Simone explained his passion for song.

In his Facebook, Simone has warned that the promotion of the song and the clip will be on 17 October 2012, in the premises of the Club Carmel, inviting friends to share this important moment in his career. / Albavipnews / ]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online