All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Friday, 23 November 2012

Femrat seksi ne 100-vjetorin shqiptar

I madh dhe i vogël janë duke sjellë diçka artistike nga një autor i njohur apo edhe vetes një foto, duke treguar se janë shqiptarë.

Deri këtu mjaft bukur, ndërsa femrat VIP janë pikturuar madje edhe nudo, vetëm duke uruar në këtë formë seksi festën e 100-vjetorit të Shqipërisë.

Rasti i fundit ishte pozimi e lyer kuqezi i këngëtares Dafina Zeqiri, siç po e shihni në foto, realizuar në Amerikë nga Fadil Berisha.

Edhe këngëtarja seksi, Shkëndija Mujaj, kishte realizuar foto e veshur me gërshetimin e modernes me kostumin popullor, apo modelja Saranda Shala në një krijim artistik nudo, të realizuar nga fotografi Arton Humolli.

Ndërsa, këto ditë edhe shumë vajza të tjera që shquhen për hire, po realizojnë foto dhe urime artistike në mënyra të ndryshme. Ndoshta nga ana e angazhimit të femrave të bukura të skenës shqiptare mund të themi se ky është përvjetori më ‘hot’. M. GJ.
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Women sex Albanian 100th anniversaryThe large and small are bringing something artistic from a known author or even yourself a picture, showing that they are Albanians. So here quite nicely, while VIP women are even painted nude, wishing only to this form of sex celebration of the 100th anniversary of Albania.

The last case was the proposal are painted red and black singer Dafina Zeqiri, as you can see in the picture, made ​​in America by Fadil Berisha. Sexy singer, spark Mulaj, had realized the picture dressed in a combination of modern popular costume or model Saranda Shala in a nude artistic creation, conduct by Arton Humolli files.

While, these days many other girls who stand for hire, but realize artistic photos and congratulations in different ways. Perhaps by beautiful women engagement Albanian scene can say that this is the anniversary of 'hot'. M. GJ.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online