All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Wednesday, 21 November 2012

“Rrënqethu Shqip” ne stadium te Prishtines me 27 nentor


Për nder të 100 vjetorit të shtetit shqiptar, në stadiumin e Prishtinës më 27 nëntor do të vijë një koncert i organizuar si asnjëherë më parë dhe me pjesëmarrjen e më shumë se 30 artistëve  më të mirë shqiptarë.

Ky event po organizohet nga ‘KD Events’, drejtuar nga Kushtrim Demiri, ku ne si gazetë mësojmë se do të jetë çdo gjë e organizuar nga ‘KD Events’ dhe nuk është përkrahur nga asnjë institucion  shtetëror, apo ndonjë sponsor.

Koncerti me sloganin “Rrënqethu Shqip”, do të nisë në orën 20:00, ndërsa publiku do të fillojë të hyjë në stadium që në orën 16:00, ndërsa pjesa e këngëtarëve të muzikës argëtuese do të jenë nën kontrollin e gazetarit Granit Miftarit, dhe do të jenë të ftuar me disa recitale edhe aktorët Reshat Arbana, Mirush Kabashi e Çun Lajçi, si dhe grupi i njohur i vallëzimit dhe me tupanë “Vakali” nga Bullgaria.

Ky koncert do të jetë i pari i llojit të tij, organizuar për festën e madhe të nëntorit. M.GJ.
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

"Rrënqethu English" in Pristina stadium on November 27In honor of the 100th anniversary of the Albanian state in Pristina Stadium on November 27 will come a concert organized like never before and with the participation of more than 30 best Albanian artists. This event is organized by 'KD Events', directed by Kushtrim Demiri, where we learn that the newspaper would be anything organized by 'KD Events' and is not supported by any state institution or a sponsor.

Concert with the slogan "Rrëqethu English", will start at 20:00, the audience will start to enter the stadium at 16:00, while the entertainment music singers will be under the control of Miftari Granite journalist, and will be invited to several recitals Reshat actors Arbana, Mirush Kabashi Cun Lajci and famous group dance and drums "Vakali" from Bulgaria. This concert will be the first of its kind, organized great holiday in November. M.Gj.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online