All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Sunday, 4 November 2012

Rresheni dhe Durresi fitojne ne “Miss dhe Mister Albania 2012”

Megjithëse në një transmetim jo direkt në një kanal televiziv, por është mbajtur në Tiranë, spektakli i bukurisë shqiptare, ku përfshihen në një garë edhe femrat edhe djemtë “Miss dhe Mister Albania 2012”.

Pas dy vjetësh mungese, regjisorja Vera Grabocka ka risjellë këtë spektakël, ku më e bukura u shpall vajza nga veriu i Shqipërisë, nga qyteti i Rrëshenit, Adrola Dushi, 1. 79 cm, ndërsa mashkulli më i bukur shqiptar tashmë nga ky spektakël u shpall djali dy metra i gjatë, nga Durrësi, Geraldo Biba.

Në këtë konkurs bukurie kishte edhe nga Kosova, si Agonis Vishaj nga Deçani, Shtjefen Marku nga Gjakova, Berat Behrami nga Drenica, Fitore Berisha nga Istogu, dhe Leonora Novobërdaliu nga Prishtina. M. GJ.
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Rreshen and Durres earn "Miss and Mister Albania 2012"Although a non-broadcast directly to a TV channel, but was held in Tirana, Albanian beauty spectacle, including a race and women and boys "Miss and Mister Albania 2012". After two years of absence, filmmaker Vera Grabocka recalled this spectacle, where the most beautiful girl was found in the north of Albania, from the city of Rreshen, Adrola Shower, 1. 79 cm, while the most beautiful man this show already Albanian boy was found two meters long, from Durres, Geraldo Biba.

In this beauty contest was also from Kosovo, as Vishaj agonist from Decani, Shtjefen Mark from Gjakova, Berat Behrami from Drenica, Victory Berisha Istok and Leonora Novobërdaliu from Prishtina. M. GJ.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online