All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Monday, 17 December 2012

ALBA FLASH NEWS: 17 Dhjetor 2012

C'ka po shkruhet dhe c'ka po flitet kete jave
 • Lil Vlora braktise muziken, mbulohet me shami dhe behet besimtare myslimane?
 • Vedat Ademi koncert ne New York me 23 Dhjetor
 • Bertan Asllani me kenge te re "Damla damla"
 • Juria e "X Factor Albania 2" ben perzgjedhjen e 18 finalisteve.
 • Vesa Luma dhe Big Basta ne Paris, festojne 20-vjetorin e Disneyland. Flitet per zyrtarizim te lidhjes, fejese apo martese!
 • Agnesa Vuthaj merr propozim per martese me daten 12.12.12
 • Genta Ismajli sjell se shpejti klipin e saj "E kam provuar" ndersa ka deklaruar se ende eshte pa mashkull
 • Rona Nishliu publikon videon e re "Se vetem zemra flet sakte"
 • Emina Cunmulaj si gjyqtare ne "Top Model" te Suedise ne sezonin e 6-te
 • Ledina Celo publikon videon "Me ndez" ne bashkepunim me Dren Abazin
 • Stresi per "Paloma" ne lidhje me seksin: "Kam gjashte personazhe publike vetem per 'one night stand'!"
 • Arta Dobroshi vleresohet nga European Film Promotion me cmimin "Shooting Star 2013" qe e fut ate ne dhjeteshen e artisteve me te mire te rinj te Europes
 • Lorik Cana prezanton te dashuren italiane Monika, gjate nje promovimi biznesi ne Tirane. Monika: Jam pafundesisht e dashuruar ne Lorikun! Mediat komentojne look-un e italianes sikur te ish-it te Lorikut, Adelina Tahiri.
 • Elina Duni, nise turin e saj ne trojet shqiptare ne Ballkan per te promovuar albumin e saj "Matane Malit". Ne Prishtine me 16 dhjetor, Tirane me 17 dhjetor, Tetove me 20 dhjetor dhe Shkup me 22 dhjetor.
 • Adelina Berisha serish ne nje bashkepunim me Don Arbasin
 • Labi Krasniqi eshte shqiptari qe ben kapucinon me te mire ne Londer ne kafen e tij "Labi's Cafe". Kete vleresim ka bere gazetari i te perditshmes londineze "The Guardian".
 • Rita Ora behet personazh  ne lojen kompjuterike "The Sims" ne edicionin 3.
 • Elvana Gjata ne pergaditje te albumit te ri
 • Miriam Cani provon fatin ne kinematografi. Merr pjese ne audicionin e madh per nje rol ne filmin  e famshem gjerman "Bully".
 • Shpat Kasapi publikon videon "Adelina" dhe komentohet ne media arsyen qe nuk i kendoi Aferdites. Spekulohet per emrin e Adelina Tahirit, por Shpati insiston ate e ka vetem shoqe te zemres.
 • Festina Mejzini eshte duke punuar ne klipin e saj te pare me titull "Feel Better" ne bashkepunim me kengetarin norvegjez Kass
 • Blerim Destani ka nje vile luksoze ne Dubai dhe eshte fqinj me Inva Mulen dhe Hetem Ramadanin
 • Diana Avdiu ne garen preliminare te "Miss Universe", fiton titullin "Miss Fotogjenia" 
 • Elida Kryeziu ka paralajmeruar se se shpejti do t'i kthehet skenes muzikore me dy projekte te reja
 • Ermal Merdani i BB ne nje interviste per "Mapo" nuk ka perjashtuar mundesine e rikthimit me Francin
 • Alberie Hadergjonaj do te prezantohet ne Top Fest me nje balade te realizuar nga Kledi Bahiti (Three Dots). Poashtu, deklaron se kurre nuk ka bere operacione plastike.
 • Fjolla Morina lancon klipin "FB" me tekst provokues
 • Vildane Zeneli: Se shpejti kenga me Will.i.am
 • Elvana Gjata: Nuk kam rritur gjoksin. Ajo vajza ne foto nuk jam une!
 • Krenar Cocaj i Dafines, ben publike lidhjen e re me modelen Egzona Bylykbashi
 • Bleona Qereti frymezohet ne fotoshoot nga Monica Belucci
 • Geti lavderon Ledri Vulen si artist te talentuar. Ledri ka braktisur kohe me pare labelin Baba Stars te Getit.
 • Ardian Bujupi konkurron ne Festivalin e RTSH-es dhe konsiderohet favorit per te fituar. Ndersa, kenga me te cilen paraqitet eshte njeherit kenga e pare e tij ne gjuhen shqipe.
 • Rosela Gjylbegu mysafire ne shtepine e ambasadorit Arvizu
 • Genta Ismajli, ben 3 ore per tu bere gati per nje mbremje
 • Ervin Sinjari komenton arsyet e ndarjes se ciftit Ermela - Joti: Ai iku pas nje shpjegim! Por, beson se do te rikthehen bashke perseri!
 • Redon Makashi per librin e Elda Kocit: Jam indiferent ndaj atij libri!
 • Adelina Ismajli mbush 33 vjec ndersa mediat shkruajne per festimin e Vitit te Ri me Valin ne Bora Bora.
 • Kastro Zizo nise nje reality show emision me titull "Doctor Love"
 • Fjolla Morina per "Paloma" deklaron se me shoqen e saj te ngushte, Rozana Radi, kane mes tjerash edhe nje terheqeje seksuale
 • Shpat Kasapi pervec muzikes, mendon te hap edhe nje biznes
 • Jonida Maliqi paralajmeron klipin e saj te ri ne bashkepunim me Dj Blunt dhe Real1. Poashtu, hap dyqan te ri ne zonen e ish-Bllokut
 • Dafina Zeqiri ne nje bashkepunim te mundshem me Genen
 • Rudina Magjistari merr Cmimin e Vullnetarizmit 2012 me dedikim "Personalitet ne Media me kontribut te vecante ne promovimin e vullnetarizmit dhe vlerave te tij"
 • Semi Jaupaj rrefen per "Mapo" fillet e dashurise me Bojken Lako. Fanse e tij qe 5 vjece!
 • Sinan Hoxha dhe Seldi rikthehen me klipin me te ri "Karajfili i Vogel"
 • Genta ne nje aksion humanitar, shperndane dhurata per femijet e "SOS Fshatit" ne shkollen fillore "Elena Gjika".
 • Eliza Dushku fillon xhirimet ne serialin televiziv "The Saint" krahas Roger Moore dhe Adam Rayner.
 • G4shi ne xhirimet e klipit te ri "Lana's Song"
 • DJ Blunt dhe Real1 se shpejti me album te ri
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Things being written and spoken this week
 • Lil Vlora abandon music, covered with scarves and Muslim worshiper?
 • Vedat Ademi concert in New York on 23 December
 • Bertan Asllani new song "Damla Damla"
 • Jury "X Factor Albania 2" makes the selection of 18 finalists.
 • Vesa Luma and Big Basta in Paris, celebrate the 20th anniversary of Disneyland. Talk about zyrtarizim connectivity, engagement or wedding!
 • Agnesa Vuthaj gets proposal for marriage with the date 12.12.12
 • Genta Ismaili soon bring her clip "I tried", when told that is still without male
 • Rona Nishliu publishes new video "correct that only the heart speaks"
 • Emina Cunmulaj as a judge on "Top Model" in Sweden in season 6
 • Ledina Celo publishes video "sparks" in collaboration with Dren Abazi
 • Stress for "Paloma" about sex: "I have six public personages only 'one night stand'!"
 • Arta Dobroshi assessed by European Film Promotion price "Shooting Star 2013" which puts it in the top ten of the best young artists of Europe
 • Lorik Cana introduces Italian girlfriend Monika, during a business promotion in Tirana. Monica: I'm endlessly in love with Lorik! Media comment un-Italian look like the former it Lorik, Adelina Tahiri.
 • Elina Duni, start her tour in Albanian lands in the Balkans to promote her album "Beyond the Mountain". In Pristina on December 16, Tirana, December 17, Tetovo on 20 December and Skopje on December 22.
 • Adelina Berisha again in a collaboration with Don Arbasin
 • Labi Krasniqi is an Albanian who makes the best cappuccino in London in his coffee "Labi's Cafe". This assessment has made journalism London daily "The Guardian".
 • Rita Ora becomes a character in the computer game "The Sims" 3 edition.
 • Linkin Park in preparation of the new album
 • Miriam Cani tries luck in movies. Take part in the great audition for a role in the famous German film "Bully".
 • Dragonforce publishes video "Adelina" and commented on in the media why that sang not Aferdites. Speculations on the name of Adelina Tahiri, but insists it has slope only friends heart.
 • Festina Mejzini is working on her first clip entitled "Feel Better" in collaboration with Norwegian singer Kass
 • Blerim Destani has a luxury villa in Dubai and is adjoining with Inva Mule and Hetem Ramadan
 • Diana Avdiu preliminary race "Miss Universe", wins the title of "Miss Fotogjenia"
 • Elida Kryeziu has warned that it will soon be returned to the music scene with two new projects
 • Ermal Merdani BB in an interview for "Mapo" has not ruled out the possibility of returning to Francie
 • Alberie Hadergjonaj will be presented in Top Fest with a saga realized by Kledi Bahiti (Three Dots). Also, declares that it has never done plastic surgery.
 • Fjolla Morina launches the clip "FB" provocative text
 • Vildana Zeneli: Soon Will.i.am song
 • Linkin Park: I have grown breasts. That girl in the picture is not me!
 • Proud Cocaj Palm makes public new relationship with model Egzona Bylykbashi
 • Bleona Qereti in Fotoshoot inspired by Monica Belucci
 • Getty praises Ledri seal talented artist. Ledri abandoned long ago labeli Baba Stars Getit.
 • Ardian Bujupi compete in the Festival of ART-es and is considered a favorite to win. Instead, the song with which the present is at the same time his first song in Albanian.
 • Rosela Gjylbegu guest at the home of Ambassador Arvizu
 • Genta Ismaili, ben 3 hours to get ready for a party
 • Ervin Sinjari comment on the reasons for the separation of the couple in her - Joti: He left after an explanation! But, believe it will be back together again!
 • Redon Makashi Elda book Koci: I'm indifferent to that book!
 • Adelina Ismaili turns 33 years old while the media write to celebrate the New Year with Valin in Bora Bora.
 • Castro Zizo launch a reality show program called "Doctor Love"
 • Fjolla Morina for "Paloma" states that with her close friends, Rozana Radi, have among other things a enticed sexual
 • Dragonforce besides music, plans to open a business
 • Jonida Maliqi warns its new clip in cooperation with Dj Blunt and Real1. Also opens new store in the area of ​​former Block
 • Dafina Zeqiri in a possible collaboration with Gene
 • Rudina Wizard takes Volunteering Award 2012 with a dedication "in Media personality contribution for the promotion of volunteerism and its values"
 • Semi Jaupaj relates to "Mapo" the beginnings of love with Bojken Lako. His fan was 5 years old!
 • Sinan Hoxha and Documentary restored with new clip with the "Small Karajfili"
 • Genta in a humanitarian action, distributed gifts to children of "Village SOS" in elementary school "Elena Gjika".
 • Eliza Dushku begins filming in the TV series "The Saint" alongside Roger Moore and Adam Rayner.
 • G4shi filming new clip "Lana's Song"
 • DJ Blunt and Real1 soon with a new album
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online