All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Monday, 3 December 2012

ALBA FLASH NEWS: 3 Dhjetor 2012

C'ka po shkruhet dhe c'ka po flitet kete jave:
 • Diellza Kolgeci ne New York per t'i vijuar xhirimet e filmit "Dashuria e Bjeshkeve te Nemuna"
 • Leonora Poloska per "Zeri": Do te dashurohem kur te jete kismet! Kengetarja ende mban titullin beqare.
 • Gazetaret Aulona Musta dhe Fatma Haxhialiu fillojne projektin "Thumb" qe mund te shihet vetem permes Youtube.
 • Ajshe Babatinca perfundon me sukses perfaqesimin e Kosoves ne "Miss Earth 2012" qe u mbajt ne Filipine me 24 nentor.
 • Anjeza Barbatovci, shqiptarja 21-vjecare qe perfaqesoi shtetin e Sllovenise ne "Miss Earth 2012"
 • Agnesa Vuthaj dhe Ajshe Babatinca ne koncertin e Jennifer Lopezit ne Manila te Filipineve
 • Etnon publikon klipin "Pergjithmone" te xhiruar ne SHBA. Nje kenge kushtuar dashurise!
 • Adrian Gaxha dhe Floriani, pas hitit "Ngjyra e kuqe", lancojne kengen e dyte "Xhamadani Vija Vija" dedikuar 100 Vjetorit te Pavaresise
 • Rita Ora perfundon xhirimet e klipit "Radioactive", njera nga kenget me te forta te albumit "ORA"
 • Dr Flori shpallet fitues i "VIP Shpija 3". Spektakli final u mbajt  me 26 nentor.
 • Inva Mula nderohet me Urdhrin "Nderi i Kombit"
 • Nexhmije Pagarusha nderohet me Urdhrin "Nderi i Kombit"
 • Tony Dovolani, shqiptari i pare qe fiton ne "Dancing With The Stars" ne Amerike
 • Stresi lirohet nga burgu. Hetimet vazhdojne...
 • Rita Ora merre pjese ne nje animacion publicitar per firmen "Adidas" krahas Snoop Dogg dhe Beckham
 • Almeda Abazi ne kopertinen e revistes prestigjioze "Women's Health" ne edicionin dhjetor 2012.
 • Kuzhinieri me i mire ne bote, shqiptari Rene Rexhepi ka vizituar Tiranen per Festen e 28 Nentorit
 • Sipas "NY Daily News", Emina Cunmulaj renditet ne top dhjete shqiptaret me te njohur ne SHBA
 • Bleona Qereti tani me prezantim zyrtar si aktore ne faqen IMDb.com. Akuzohet nga mediat shqiptare per shtremberim te biografise p.sh. mosha etj.
 • Missi i Shqiperise, Irsa Demneri behet nene
 • Vedat Bajrami i "Stupcave" fejohet per 100 Vjetor me Allmira Mullabazi.
 • Aktori hollivudian me origjine shqiptare, Nickola Shreli, viziton Kosoven dhe Shqiperine per 100 Vjetor. Pershendet shqiptaret nga skena ne sheshin "Nena Tereze" ne Tirane, se bashku me Mentor Hazirin.
 • "Ngjyra e Kuqe" e Adritani dhe Florianit hiqet nga YouTube si rezultat i nje "lufte" me motiv profiti nepermjet kompanive te ndryshme shqiptare qe duan te dominojne tregun ne kete rrjet te popullarizuar.
 • Rita Ora ngjitet ne skenen e 100 Vjetorit ne Tirane e shoqeruar nga kryeministri Sali Berisha
 • Incidenti me Argjentina Ramosaj, shkakton debat publik. Kengetarja nderpritet ne mes te kenges, ne momentet kur shfaqen Rita dhe kryeministri Berisha. Flori dhe Julka Gramo reagojne ne facebook ne mbrojtje te kengetares dhe duke akuzuar organizatoret per gafin.
 • Argjentina Ramosaj pas deshtimit me Vedatin, do te bej duet tani me Florin
 • Shiu shkaterron pajisjet ne skenen e Vlores gjate koncertit per 100 vjetor, Aurela Gace kendon pa muzike.
 • Raportohet per nje incident mes Bleona Qeretit dhe Rita Ores. Thuhet se Bleona ka refuzuar darken me kengetaren britanike, ndersa performanca e saj pas Rita Ores, nuk u transmetua.
 • Britney Spears ne videon e saj me te re vishet me fustan si Bleona Qereti
 • Arta Dobroshi shperblehet ne Los Angeles. Fondacioni WIFTS ndane cmimin "Barbara Tipple Best Actress" per aktoren kosovare, per rolin e saj ne filmin francez "Three Worlds". Ceremonia u mbajt me 1 dhjetor ne "New Beverly Cinema".
 • Genta Ismajli per "Bluetooth": S'e di sa kohe kam pa te dashur!
 • Ciljeta Xhilaga zbulon emrin e bebit: Djalin do ta quaj Fernando Chris!
 • Motra e Ermela Mezuraj, perfiton nga amnistia per 100-vjetor, lirohet nga burgu
 • Andos per "Bluetooth": Nuk ka shanse te kthehet "Kthjellu"
 • Festivali i RTSH me 20 dhjetor, dalin emrat.
 • Dafina heq pjesen e Ledrit ne kengen "Tonight"
 • Adrola Dushi per "Paloma": Pres te fitoj kuroren ne "Miss Universe"
 • Modelja shqiptare Sidorela Toli ne kopertinat e revistave greke
 • Besa Kokedhima se shpejti publikon kengen "Burning Like Hell". Me vone do te realizohet edhe ne shqip.
 • Sipas tabloidit anglez "The Sun", cifti Rita Ora dhe Rob Kardashian i kane dhene fund lidhjes se tyre per arsye te distances dhe agjendes se paperputhshme. Robi e ka fshire Riten ne Twitter dhe gjitha postime ne lidhje me te.
 • Baba Stars publikojne klipin e ri "We doin this". Cozman ka realizuar nje kenge me Agon Amiga dhe SkiviSkillz. Klipi eshte realizuar nga Think Creative.
 • Zanfina se shpejti do te publikoj klipin e ri "Te kerkoj"
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Things being written and spoken this week
 • Diellza Kolgeci in New York to attend the filming of the movie "Love Alps"
 • Leonora Poloska for "Voice": You will fall in love when it is kismet! Singer still holds the title single.
 • Journalists Aulona Musta and Fatma Haxhialiu start the "Thumb" that can be seen only through Youtube.
 • Ajshe Babatinca is successful representation of Kosovo in the "Miss Earth 2012" which was held in the Philippines on November 24.
 • Anjeza Barbatovci, 21-year-old Albanian who represented the state of Slovenia in the "Miss Earth 2012"
 • Agnesa Vuthaj and Ajshe Babatinca Jennifer Lopez concert in Manila Philippines
 • ethno Releases klipin "forever" to shoot in the U.S.. A song dedicated to love!
 • Adrian Gaxha and Floriani, after the hit "red color", launch the second song "doublet line line" dedicated to the 100th anniversary of Independence
 • Rita Ora finishes filming the clip "Radioactive", one of the strongest songs of the album "ORA"
 • Dr. Flori winner of "VIP leads 3". Final show was held on 26 November.
 • Inva Mula honored with the Order "Honor of the Nation"
 • Nexhmije Basit honored with the Order "Honor of the Nation"
 • Tony Dovolani, Albanian first win in "Dancing With The Stars" in the U.S.
 • Stress is released from prison. Investigations continue ...
 • Rita Ora takes part in a publicity animation firm "Adidas" along with Snoop Dogg and Beckham
 • Almeda Abazi on the cover of the prestigious magazine "Women's Health" in the December 2012 edition.
 • the best chef in the world, Rene Redzepi Albanian visited Tirana to feast November 28
 • According to "NY Daily News", Emina Cunmulaj ranked in the top ten Albanians known in the USA
 • PAF Qereti now official presentation actress IMDb.com webpage. Accused by Albanian media for such distortion biography age etc..
 • Missi Albania Irsa Demneri made articles
 • Vedat Eid "Stupcat" betroth for Annual 100 Allmira Mullabazi.
 • Hollywood actor with Albanian origin, Nickole Shreli visits Kosovo and Albania for 100 Annual. Greets Albanians from the scene in "Mother Teresa" in Tirana, along with Mentor Haziri.
 • "Color Red" Adritani and Florian removed from YouTube as a result of a "war" with the profit motive through various Albanian companies who want to dominate the market in this popular network.
 • Rita Ora goes up at the scene of the 100th anniversary of Tirana, accompanied by Prime Minister Sali Berisha
 • incident Argentina Ramosaj, causing public debate. The singer interrupted in the middle of the song, at the moment they appear Rita and Prime Minister Berisha. Flori and Julka Gramo react facebook in defense of the singer and accused organizers gafin.
 • Argentina Ramosaj the failure to Vedatit, will do a duet now Florin
 • rain destroys equipment at the scene of Vlora during the annual concert for 100 Aurela Gace sings without music.
 • reported for an incident between Bleona Qereti and Rita Ores. Bleona has reportedly refused dinner with British singer, while its performance after Rita Ores, not aired.
 • Britney Spears in her new video spins dress as Bleona Qereti
 • Arta Dobroshi rewarded in Los Angeles. WIFTS Foundation shared the prize "Barbara Tipple Best Actress" for Kosovar actress, for her role in the French film "Three Worlds". The ceremony was held on December 1 in the "New Beverly Cinema."
 • Genta Ismaili "Bluetooth": I do not know how long I have not loved!
 • Ciljeta Xhilaga reveals the name of the baby: I will call Fernando son Chris!
 • in her sister Mezuraj, benefiting from the amnesty for 100-sheet, released from prison
 • Andos for "Bluetooth": There is no chance of return "Kthjellu"
 • ART Festival on December 20, emerging names.
 • LEDRIN Dafina removes part of the song "Tonight"
 • Adrola Shower for "Paloma": I expect to win the crown in the "Miss Universe"
 • Albanian model Sidorela Toli in the Greek magazine covers
 • Besa Kokedhima soon publish the song "Burning Like Hell". Later will also be published in albanian.
 • According to the British tabloid "The Sun", Rita Ora couple and Rob Kardashian have ended their relationship because of the distance and the agendas of the incompatible. Rob has been deleted rites Twitter and all the posts about it.
 • Baba Stars publish new clip "We doin this." Cozman has performed a song with Agon Amiga and SkiviSkillz. Clip is made ​​by Think Creative.
 • Zanfina will soon publish her new video "I seek you"
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online