All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Sunday, 16 December 2012

“Karafili i vogel” i Sinanit dhe Seldit pelqehet

Si duket, është shkruar tashmë që ata të dy duhet të bëjnë vetëm duete dhe të këndojnë vetëm bashkë.

E kemi fjalën për këngëtarët Sinan Hoxha dhe Seldi Qalliu, dyshja që këtë herë sollën këngën e re me një video interesante me titull ‘Karafili i vogël’.

Kënga në pjesën e refrenit është një përpunim i një këngë të vjetër popullore, ndërsa e ndërthurur me modernen kur këndon Seldi.

Por ka vetëm 24 orë që është hedhur në kanalin ‘Youtube’ dhe ‘Karafili i vogëli’ i Sinanit dhe i Seldit është pëlqyer shumë, duke marrë edhe shikimet e shumta mbi 30 mijë klikime. Bravo djema! mos gaboni më të këndoni solo, vetëm bashkë. M.GJ.
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
The "small Karafili" Sinan and SELDI acceptedAppears to have been written already that they both have to do only duet and just sing along. We have words for singers Sinan Hoxha and Documentary Qalliu, the pair that brought new song this time with an interesting video titled the 'small Karafili'.

The song in the refrain is an elaboration of an old folk song, and combined with modern when singing Documentary. But there are only 24 hours which is thrown into the canal 'Youtube' and 'Karafili childhood' Sinan and SELDI is liked more, getting multiple views of over 30 thousand clicks. Bravo guys! do not mistake me sing solo, only together. M.Gj.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online