All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Sunday, 2 December 2012

Pëlqimet dhe jo pelqimet e koncertit me 28 nentor

Koncerti i madh i mbajtur mbrëmjen e 28 Nëntorit në sheshin e Tiranës, ka ngjallur reagime të shumta sidomos nga artistët që ishin të ftuar apo jo për të kënduar.

Ndërprerja e këngës në mes të këngëtares Argjentina Ramosaj ka ngjallur reagim, pasi aty po vinte Rita Ora së bashku me kryeministrin Sali Berisha, ndërsa më pas ajo ka kënduar me disa minuta vonesë.

Reagime dhe jo pëlqime për këtë gjest, duke mos ofenduar aspak Ritën si këngëtare, por organizatorët,  kanë ardhur nga Flori Mumajesi, Julka e disa artistë të tjerë të cilët këtë e kanë quajtur anashkalim të artistëve të cilët i kishin thënë ‘po’ këtij manifestimi për nder të 100 Vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë.

Këtë incident e kanë kritikuar edhe shumë artistë të tjerë shqiptarë apo edhe njerëz jo publik nëpër rrjete të ndryshme sociale.M.GJ.
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Likes and not likes the concert on November 28Large concert held on the evening of November 28 in the square of Tirana, has aroused many reactions, especially from artists who were invited or not to sing. Interruption of the song in the middle of Argentina Ramosaj singer has sparked reaction, as it was coming Rita Ora together with Prime Minister Sali Berisha, while after she këdnaur few minutes late.

Feedback and no approvals for this gesture, not offended at rites as këngëatere, but the organizers have come from gold Mumajesi, Julka some other artists who have called circumvention of artists who have said 'yes' to this manefestimi honor 100 Anniversary of the Independence of Shqipërisë.Këtë incident have criticized many other Albanian artists or non-public people across different networks sociale.M.GJ.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online