All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Friday, 25 January 2013

Pyetni grupin Aurora

Grupi “Aurora” vazhdon të jetë aktiv në tregun muzikor shqiptar.

Dy djemtë e këtij grupi, Nazi dhe Ylli, kanë thënë për “Kosova Sot” se e kanë gati klipin e ri, i cili do të vijë shumë shpejt në treg, realizuar me tekst dhe muzikë nga vetë ata, ndërsa për post-produksion është kujdesur DJ. Cimi, dhe video është realizuar në Gjilan nga produksioni ‘Men Media Pictures”.

Kënga do të jetë e rrymës dance dhe do t’i përshtatet shumë verës që vjen, pasi ka shumë ritëm. Ndërsa, edhe këtë herë djemtë do të vijnë shumë të thjeshtë në klip, pasi, sipas tyre, e rëndësishme është kënga dhe jo se si duken. M. GJ.
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Ask Aurora Group

Group "Aurora" continues to be active in the Albanian music market. Two boys of this group, the Nazi and the Star, said "Kosova Sot" that have about the new clip, which will come very soon in the market, with the text and the music by themselves, and for post-production is care DJ. Cimi, and video is carried in Gnjilane from production 'Men Media Pictures ".The song will be the current dance and will fit next summer, as there are many swing. While, this time the boys will come very simple clip, because, according to them, the important thing is the song and not how they look. M. G

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online