All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Saturday, 23 February 2013

Arbana Osmani: S'i di as une sekretet e banoreve...

Arbana OsmaniArbana Osmani: Misioni im kete vit me i veshtire, s’i di as une sekretet e banoreve

Nese ka dicka qe nuk ndryshon kurre ne “Big Brother”, ajo eshte Arbana Osmani. Moderatorja e suksesshme do te drejtoje per te gjashtin vit radhazi reality show-n me te ndjekur nga shqiptaret, “Big Brother Albania”. E pyetur nga “Bluetooth” se si e ka kaluar kete kohe te shkurter pushimi, pas perfundimit me sukses te edicionit te dyte te “1001 Pse”, Osmani eshte pergjigjur keshtu: “Pas perfundimit te ‘1001 Pse’, kam pasur shume pak kohe per te pushuar, por e kam shfrytezuar maksimalisht. Disa dite ne mal, Prishtine, nje jave ne Berlin per Festivalin e Filmit, aq sa me duket sikur nuk kam pushuar fare”, - rrefen moderatorja energjike. Me tej, biseda rrjedh vete dhe Arbana nis te tregoje per punen e saj ne kete edicion te gjashte te “Big”-ut: “Ndryshe nga vitet e kaluara, kete vit, me formulen e ndryshuar te ‘Big Brother’, ndryshon edhe fokusi dhe puna ime behet pak me delikate dhe e veshtire. Gjithsesi, kam preferuar qe edhe une te mos i di sekretet, por t’i zbuloj aty dalengadale, bashke me publikun, sepse une ‘Big Brother’ nuk dua vec ta prezantoj, por edhe ta jetoj me cdo emocion qe ky spektakel transmeton.


Nuk i kam takuar ende konkurrentet dhe nuk e kam pare ende studion, pasi kam qene ne udhetim gjate gjithe kohes”, - tregon ekskluzivisht per suplementin, ajo qe nga shumekush cilesohet si moderatorja me e mire e ekraneve shqiptare. Ndonese ishte shume e rezervuar ne pergjigje, kersherise sone per te zbuluar me shume rreth spektaklit, as Arbana nuk i rezistoi dot. “Per veshjet kete vit, bashke me stafin e profesionisteve te look-ut qe me ndjek, kam vendosur te promovoj artistet e rinj te modes ne Shqiperi e Kosove. Cdo nate do vishem nga nje stilist i ri shqiptar, duke i mundesuar lancimin ne nje program me audience te madhe sic eshte ‘Big Brother”. Shpresoj qe veshjet te pelqehen e te pranohen pa paragjykime, sepse jane vertet ‘designer pieces’ te krahasueshme me emrat e medhenj te modes boterore qe kam veshur vitin e kaluar. Kam pare shtepine e “BB” dhe eshte nje mrekulli. Ah, edhe dicka: kete vit kepucet e mia do te kene taka”, - rrefen Osmani me buzen ne gaz, duke na zbuluar keshtu nje detaj te rendesishem te spektaklit, sic eshte dukja e saj gjate te shtunave dhe arredimi i shtepise ku do te jetojne per 100 dite 16 banoret e perzgjedhur. Ne fund, pak perpara se ta mbyllnim biseden, e ngacmojme Arbanen duke e pyetur “ne ka menduar ndonjehere te heqe dore nga ‘Big Brother’”. - “E kam ende perzemer ‘Big Brother’, sepse eshte nje format qe rishpik vetveten dhe stafi qe punon per te jane profesioniste qe une i vleresoj”, - ishte pergjigjja e saj e fundit, e cila u pasua nga ftesa per te ndjekur me vemendje kete vit “Big”-un, sepse do te kete shume ndryshim nga edicionet e meparshme. /eraldo rexho/

Source: Bluetooth
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Arbana Osmani: My mission this year more difficult, did not even know I secrets residents

If there is something that never changes in the "Big Brother", it is Arbana Osmani. Moderator successful will lead for the sixth year in a row reality show-n followed by Albanians, "Big Brother". Asked by "Bluetooth" how he spent this short break, after successful completion of the second edition of "1001 Why," Osmani replied: "After the '1001 Why ', I had very little time to rest, but I have used most of it. Some days on the mountain, Pristina, a week in Berlin Film Festival, as much as I feel like I have not stopped at all ", - tells moderator energetic. Further, the conversation flows and Arbana itself begins to show for its work in this sixth edition of "Big"-Regulation: "Unlike previous years, this year, the formula changed to 'Big Brother', changing the focus and my job is a little more subtle and difficult. However, I preferred that I do not know the secrets, but slowly discover there, along with the public, because I 'Big Brother' do not want just to present, but also to live with every emotion that the show broadcasts. I have not met yet and competitors have not yet seen the study, as I was traveling all the time "- shows exclusively for the supplement, what is by many regarded as the best moderator Albanian screens. Although the response was very shy, our curiosity to find out more about the show, as Arbana did not survive. "To dress this year, along with the staff of professionals look-ut who follows me, I decided to promote young artists in Albania and Kosovo fashion. Each night will rig from a young Albanian designer, enabling the launch in a program with great audience as' Big Brother. " Hope dresses are liked and accepted without prejudice, because they really are 'designer pieces' comparable with the world's biggest fashion names that I wore last year. I saw the house of "BB" and it is a miracle. Ah, one more thing: this year, my shoes will be taka "tells Osman smiled, revealing us an important detail of the spectacle, as during her appearance on Saturday and arredimi house where the live for 100 days 16 selected residents. In the end, just before it closed down conversation, ngacmojmë Arbanen by asking "ever give up 'Big Brother'". - "I still loving 'Big Brother', because it is a format that reinvents itself and the staff that works for professionals that I appreciate" was her last answer, which was followed by invitations to attend attention this year "Big"-un, because there will be many changes from previous editions. / Eraldo rexho / ]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online