All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Friday, 22 March 2013

Adelina Berisha thote “Tjeter s’ka”

Do të jetë kënga e saj e parë për këtë vit, dhe, siç asaj i pëlqen, do të shkojë me traditën këngë dhe video.

Këngëtarja bukuroshe Adelina Berisha këtë herë thotë se “Tjetër s’ka”, këngë kjo që ka nisur këto ditë xhirimet e videos dhe është krijuar nga bashkëpunëtorët e saj “Zzap&Chriss”.

Ne e zbuluam edhe këtë foto, ku shihet këngëtarja shumë e lakuar edhe për sensualitetin e saj se si do të duket në këtë video të re, pasi do të jetë një këngë shumë ritmike. /Maksim Gjokaj/.

Burimi Kosova Sot
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Adelina Berisha says "Another no"

It will be her first song for this year, and, as she likes to go with tradition song and video. Lovely singer Adelina Berisha this time says "Another no", a song that started these days filming videos, and is designed by its associates "Zzap & Chriss".

We also found this photo, which shows the singer very well curved her sensuality that will appear in this new video, as it will be a very rhythmic song. / Maxim Gjokaj /.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online