All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Wednesday, 20 March 2013

Kanita drejt finales ne "X Factor", Tuna jo e kenaqur...

Kanita Suma
Kanita drejt nates finales, Antonela perfundon konkurrimin

X-Factor Albania” ka shenuar nje nate plot emocion dhe diversitet, fale interpretimeve te 5 artisteve te rinj dhe spektaklit plot ngjyra, qe vjen cdo te diel ne ekranin e televizionit Klan nga Vera Grabocka dhe Alketa Vejsiu. Antonela, Grupi Natyral, Aldo, Kanita dhe Arilena, kane performuar ne 2 disiplina duke sjelle kenge te fuqishme, qe kane nxjerre ne pah vlerat e tyre vokale duke impresionuar jurine, publikun qe i voton nga java ne jave dhe fansat e tyre qe i ndjekin e mbeshtesin edhe ne rrjetet sociale.

Vecanerisht ne profilin e “X-Factor Albania” ne “Facebook”, ku numerohen afer 140 mije ndjekes te cilet me komentet dhe vleresimet per konkurrentet kane vijuar deri ne oret e para te mengjesit.

Sfida

Meqenese jemi vetem dy jave nga finalja e madhe, kuptohet se sfida behet gjithmone dhe me e veshtire. Dhe show-down kete here i ka takuar Antoneles nga kategoria e vajzave me mentore Tunen dhe Kanites nga kategoria No Limit, me mentor Pandi Laco.


Votim qe e ka vene ne veshtiresi jurine, ku nuk munguan as debatet dhe pakenaqesite e mentoreve e lane ne barazim rezultatin. Por votat e publikut, i kane dhene mundesine Kanites se vogel qe te vijoje garen, duke mbetur ende ne gare dhe njekohesisht edhe pretendente per te fituar cmimin e madh, Nderkaq, Antonela ka perfunduar ketu konkurrimin ne “X-Factor Albania”. Antonela megjithese shume e emocionuar gjeti rastin qe te falenderonte produksionin dhe televizionin Klan per mundesine dhe eksperiencen e mrekullueshme qe i dhane, duke premtuar se do ta vazhdoje edhe me tej rrugen e sapo nisur te kenges. Por nga ana tjeter mendorja e saj Tuna, duket se nuk e ka pritur mire eliminimin e Antoneles. Pasi shprehu pakenaqesine qe Antonela u gjend ne sfide, ne momentin e largimit te saj Tuna tha: “Me c’po shoh, “X-Factori” ka me shume nevoje per sensacione, se sa per zera te medhenj”, duke pranuar faktin se Kanita eshte nje sensacion i ketij edicioni.

E ftuar

E ftuar speciale kete te diele ne shoen e “X-Factor Albania” ka qene kengetarja Xhoi, vokal coch i kategorise se vajzave, e cila ka sjelle nje interpretim dhe nje performance si asnjehere tjeter, e cila u prit me ovacione nga publiku ne salle. Nje super-show na pret te dielen se ardhshme. Kater konkurrentet gjysmefinaliste, Aldo, Arilena, “Natyral” dhe Kanita pervec kengeve solo do te interpretojne duete edhe me artiste te konsoliduar te skenes, nje surprize kjo e formatit te “X-Factor”. Mbeshtesni te preferuarin tuaj qe ta shihni fitues te ketij edicioni te dyte te super-spektaklit, “X Factor Albania”.

See more at: Koha Jone
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Kanita towards the final night, Antonela contest ends

"X-Factor Albania" has made a night full of emotion and diversity thanks interpretations 5 young artists and colorful spectacle that comes every Sunday Klan television screen by Vera Grabocka and Alketa ng. Antonella, Natural Group, Aldo, Kanita and Arilena, have performed in 2 disciplines bringing powerful songs that have indicated their values ​​vocal impressed the jury, the public votes from week to week and their fans that follow supporting the social networks. Especially in profile "X-Factor Albania" in "Facebook", which counted close to 140 thousand followers who comments and evaluations for competitors have continued until the early hours of the morning.

Challenge

Since we are only two weeks from the big final, it is understood that the challenge becomes more and more difficult. And show-down this time he met Antoneles the category of girls with mentors and Kanites Tune by category No Limit, with mentor Pandi Laco. Voting has put in difficulty jury, which did not lack debates and dissent mentors left in the draw result. But the public votes have given the opportunity Kanites small to continue the race, still in the race and at the same time contender to win the Grand Prix, Meanwhile, Antonella is over here competing in the "X-Factor Albania". Antonela although very excited took the opportunity to thank the production and Klan television for the opportunity and wonderful experience you gave, promised to continue further journey just started the song. But on the other hand, her mental Tuna, does not seem to have expected better eliminate Antoneles. After expressing discontent that Antonella was found in challenge, at the time of its departure Tuna said: "I see that" X-factori "no more need for sensations, rather than for big voices", in recognition of the fact that Kanita is a sensation of this edition.

Invited

The special guest this Sunday in Show "X-Factor Albania" was Joey singer, vocal Coch girls category, which has led to an interpretation and a performance as ever, which was received by the audience in the hall ovacione . A super-show awaits us next Sunday. Four competitors gjysmefinaliste, Aldo, Arilena, "Natural" and Kanita except solo songs will perform duet with consolidated artists to stage a surprise that the format of "X-Factor". Support your favorite you can see the winner of this second edition super-show, "X Factor Albania". ]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online