All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Thursday, 25 April 2013

Astrit Mulaj sjell nje super balade me Gilin

Këngëtari i shumë hiteve shqiptare Astrit Mulaj do të vijë këto ditë me një super këngë të bukur, ku është gati edhe video e saj.

Kjo këngë është në bashkëpunim me këngëtaren e njohur Gili dhe është krijuar nga Ilir Berani, bashkëpunëtori i ngushtë i Astritit.

Kënga mësuam se do të jetë një baladë dhe videoklipi është realizuar në Ulqin. Astriti ka vite që jeton në Zvicër, por është nga Kosova, ndërsa cilësohet si një nga këngëtarët jo vetëm me zërin e ëmbël, por edhe i preferuar apo simpatiku i femrave.

Deri tani këngëtari ka realizuar 14 këngë dhe videoklipi që po vjen do të jetë i gjashti me rradhë. Astriti është një nga këngëtarët më të preferuar, jo vetëm në koncerte por edhe në dasmat shqiptare, ndërsa këngët e tij janë kthyer në hite të bukura shqiptare që i dëgjojnë të gjithë.Mësojmë gjithashtu se këngëtari është duke u përgaditur edhe për albumin e ri, ku do ta sjellë atë nga fundi i vitit, dhe shumë shpejt do të jetë në Kosovë për të promovuar edhe këngën e re.

Idea e këtij bashkëpunimi që po pritet me ëndje nga të gjithë, padiskutim se do të jetë një nga hitet baladë të kësaj vere që po vjen./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Astrit Mulaj brings a super ballad with Gili

Albanian singer Astrit Mulaj many hits will come these days with a super beautiful song, where the video is about her. This song is in collaboration with the renowned singer Gili and is created by Ilir Berane, Astritit's close. Learned that song will be a ballad and the video was made ​​in Ulcinj.

Astriti has years of living in Switzerland, but is from Kosovo, while regarded as one of the singers not only sweet voice, but preferred women or handsome. Until now the singer has performed 14 songs and video are coming will be the sixth in a row.

Astriti is one of the most favorite singers, not only in concerts but also in Albanian weddings, while his songs have become hits Albanian beautiful all who listen. We learn also that the singer is being prepared for the new album, which will bring it by the end of the year, and will soon be in Kosovo to promote the new song.

The idea of ​​this collaboration which is expected to delight of all, it would unquestionably be one of this summer's ballad hits coming. / Maxim Gjokaj /

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online