All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Wednesday, 22 May 2013

Çiljeta ua nis koncerteve si nene

Këngëtarja Çiljeta Xhilaga tashmë ka pushuar mjaft, pas lindjes së djalit të saj, Fernados.

Ajo tashmë i ka nisur koncertet, jo duke qenë thjesht e pranishme siç ka bërë këto kohë në ambiente të ndryshme në Tiranë, por ka udhëtuar për të kënduar vetë në Gjermani.

Ajo fundjavën e kaluar e ka marrë avionin dhe ka qenë e ftuar në një koncert për shqiptarët në Hanover të Gjermanisë, së bashku me këngëtarin nga Kosova, Labinot Tahiri, ku janë pritur shumë mirë.M. GJ.

Burimi Kosova Sot
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Çiljeta concerts as he departed mother

The singer has now ceased Çiljeta Xhilaga enough, after the birth of her son, Fernados.  
It has already begun concerts, not being merely present time it has done this in various places in Tirana, but has traveled to sing in Germany itself.  

She last weekend has taken flight and was invited to a concert for Albanians in Hanover, Germany, along with the singer from Kosovo, Labinot Tahiri, where many expected mirë.M. GJ.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online