All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Monday, 17 June 2013

2 Ton gati bashkepunimet me Skivin dhe Dafinen (Video)

Kënga e tij ‘Ku po rrin' është një nga këngët më të klikuara në kanalin Youtube. Fjala është për reperin më ‘in’ të momentit nga Ferizaj, i cili quhet Arton, por që në muzikë njihet si 2 Ton, pasi dikur ishin dy vetë në grup e tashmë është vetëm ai.

2 Ton në një intervistë ekskluzive për programin Mix-Max ka treguar se nuk i pëlqen të jetë pjesë e një labeli shqiptar, pavarësisht se ka shumë ftesa, por të bashkëpunojë gjithmonë me ta.

Ndërsa shumë shpejt ka në dorë edhe disa bashkëpunime të tjera, një me Skivin e Skillz, dhe një tjetër me këngëtaren Dafina Dauti.

2 Ton nuk e shohim shumë nëpër media, por ka zgjedhur të rrëfehet në këtë program ku ka treguar edhe shumë gjëra, madje edhe disa emra femrash që gjithmonë i japin komente dhe e ndjekin./Maksim Gjokaj/

Burimi:http://www.teksteshqip.com/2-ton/lajme_4945.php
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
2 Tone about collaborations with Skivin and LaurelsHis song 'Where is enthroned' songs is one of the most clicked on Youtube channel. It is about the rapper 'in' the moment of Ferizaj, who called Arton, but the music known as 2 Tone, because once were two people in the group is now only one.

2 Tone in an exclusive interview for Mix-Max program has shown that it likes to be part of an Albanian labeli, despite many invitations, but always cooperate with them. While it quickly up some collaborations, one with Skivin of Skillz, and another singer Dafina Daut.

2 Tone did not see much in the media, but has chosen to confess to this program which has shown many things, even some female names that always provide feedback and follow. / Maxim Gjokaj /

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online