All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Sunday, 2 June 2013

Tuna dhe Cozman semuren nga i njejti virus

“Kur je ti e sëmurë jam dhe unë” kështu ka shkruar në rrjetin social reperi Cozman, i cili i referohej një fotoje të këngëtares Altuna Sejdiu e shtrirë në një krevat në spital, dhe ku flitet se është e dashuruara e tij.

Nuk  e dimë se nga se është sëmurë, por si duket jo vetëm ajo, por edhe reperi ishte sëmurë pasi edhe ai ka publikuar një foto duke marrë infuzion.

Flitet se Tuna ka kohë që është duke u ndjerë mirë në krahët e djaloshit simpatik, ndërsa ata shumë shpejt do të sjellin një duet së bashku, duet i cili po realizohet në një studio të njohur në Prishtinë.


Read more at: Panorama Plus
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Tuna and Cozman sick from the same virus

"When are you and I am sick" so wrote on social network Cozman rapper, who referred to a photo of the singer Altuna Sejdiu lying in a hospital bed, and he is speaking of his love.

I do not know of that is sick, but it appears not only that, but the rapper was sick after he published a picture taking infusion. Tuna has spoken to keep that good feeling in the arms of the boy, charming, and very soon they will make a duet together, which is a duet performed in a studio known Prishtinë.Panorama Plus.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online