All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Tuesday, 2 July 2013

Joana: Meti shume romantik, Anaidin nuk dua as ta pershendes...

Joana & Meti
Joana: Meti, romantik e i dashur

Joana e “Big Brother 6” vjen me te reja nga jeta e saj profesionale e private. Ne kete interviste, ajo rrefen te gjitha planet per punen e ardhshme dhe marredhenien e bukur qe po lind me Metin e “BB5”. Banorja me e perfolur e edicionit te fundit te “Big Brother”, zbulon edhe nje detaj qe lidhet me ish-te dashurin e saj, Anaidin. Ai i eshte gjendur prane ne nje moment te veshtire, duke i puthur ballin e duke i shtrenguar doren kur Joana ndodhej ne spital...

Joana, me se po merresh keto kohe?
Keto kohe jam duke studiuar tregun, sepse ne tetor terheq licencen dhe do hap farmacine time. Dua te hap nje farmaci 24- oreshe ne Bllok dhe jam duke u marre me lidhjet qe me duhen per kete pune. Mjeket, recetat, perqindjet... Per fat kam miq shume te mire qe po me ndihmojne.


Ti do punosh vete aty? Domethene do shesesh ilacet vete apo do jesh menaxhere e punes?
Une do jem pronare e farmacise. Do marr dy-tre punetore, sepse farmacia do jete 24-oreshe, pasi kam pare qe nje e tille ne zonen e Bllokut mungon.

Kush do te t’i jape parate per te hapur farmacine? Kush investon per te gjitha shpenzimet e tua?
Jane prinderit e mi qe kane investuar per mua gjithe jeten dhe vazhdojne ta bejne.

Cfare pune bejne prinderit e tu?
Mami dhe babi kane mbaruar shkollen per shefa kuzhine. Te dy punojne si shefa kuzhine ne Greqi. Normalisht qe shefat e kuzhines paguhen mire ne te gjithe boten.

Deri atehere, ke ne plan te besh ndonje pune tjeter?
Per momentin me kane ofruar pune ne nje club shume te njohur ne Bllok, qe te jem menaxehere dhe PR. Ende nuk kam pranuar dhe jam ne medyshje, sepse nuk dua ta konsumoj imazhin tim duke punuar neper lokale. Por nese pagesa do te jete e mire, mua me intereson. Nderkohe mbaroj edhe planin e farmacise...

Po pushimet?
Keto dite, nderkohe qe merrem me planin e farmacise dhe takoj njerez per kete pune, edhe pushoj vazhdimisht. Kam bere pishina, kam qene ne Dhermi per plazh me miqte e mi...

Vazhdon te jesh po aq e famshme? Njerezit, reagojne kur te shohin?
Cuditerisht, njerezit qe kane pasur antipati per mua, te gjithe e kane kthyer ne simpati. Pas deklarates qe beri Anaidi, te gjithe mbajten anen time, dhe kjo u kthye ne favorin tim. Pas daljes nga “Big Brother”, kam pasur mundesi te takoj njerez qe kishin krijuar antipati per mua gjate kohes qe isha brenda shtepise. Nje prej tyre ka qene edhe Olti Curri, i cili ka ndryshuar krejtesisht mendim per mua e tashme eshte miku im. Edhe ne ambientet qe frekuentoj, njerezit me thone qe jam krejt e kunderta e asaj qe kane pare te televizor.

Po qarkullon nje lajm, sipas te cilit ti po krijon nje lidhje me Metin e “BB5”? Si u njohet ju te dy?
Meti ka ardhur nga Prishtina ne Tirane per te me njohur. I kishte marre Viganit numrin tim te telefonit. Ai eshte mik i ngushte me Klaudian e “BB5” dhe kur ishin te dy bashke nje dite, Klaudia me telefonon per te me takuar. Aty me prezantoi edhe me Metin. Kaluam shume bukur bashke. Klaudia tashme eshte bere mikeshe e mire e imja, ndersa me Metin nisem te frekuentoheshim per t’u njohur me shume (qesh).

Takoheni shpesh?
Ne dalim bashke e frekuentohemi, por jo shume shpesh, pasi ai punon gjate gjithe javes dhe nuk ka shume kohe. Pastaj eshte edhe distanca Prishtine - Tirane qe i veshtireson gjerat.

Ne e pyetem Metin nese jeni puthur... Ai na tha te te pyesnim ty. A jeni puthur?
(qesh) Une them te pyesni Metin me mire (qesh).

Te pelqen Meti si mashkull? Cfare te pelqen me shume tek ai?
Me pelqen. Eshte djale me shume humor dhe shume romantik, kavalier...

Cfare gjesti ka bere per ty, qe te ka mbetur ne mendje?
Shume i dashur, me kapte shpesh doren. Kur ishim ne pishina me bente masazh (qesh). Ne e pelqejme njeri-tjetrin.

Para pak kohesh, qarkulloi nje tjeter lajm, sipas te cilit ti ishe shtruar ne spital. Si eshte e verteta?
Kam qene vertet ne spital, pak dite pas mbarimit te “Big Brother”. Nga stresi i atyre diteve, nga gjithe gjerat qe ndodhen, pesova nje si tip atak paniku. Isha rruges ne makine kur me ndodhi. Pasoje e stresit dhe presionit te madh te koheve te fundit.

Anaidi, te erdhi ne spital?
Po, erdhi. Foli me doktoret, pyeti per analizat.

Me ty si u soll? Cfare te tha?
Me kapi doren, me puthi ne balle dhe me ftoi per darke.

Je takuar me me te kohet e fundit?
Kemi rastisur ne te njejtat ambiente, por une i bej dalje. Nuk dua as ta pershendes.

Read more at: Bluetooth
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Joanna: Matty, loving romantic

Joanna's "Big Brother 6" comes with her new professional life and private. In this interview, she confesses all plans for future work and beautiful relationship with Metin's nascent "Bb5". The most controversial resident of the latest edition of "Big Brother", reveals a detail related to ex-boyfriend, Anaidin. He was found at a difficult moment, kissed the forehead by shaking their hand when Joanna was in hospital ...

Joanna, that are dealing with these days?
I'm currently studying the market, because the license in October and opened my pharmacy. I want to open a pharmacy 24 - hour block and am dealing with relationships that are needed for this job. Doctors, prescriptions, percentages ... Fortunately I have many good friends who help me.

You will work itself there? That would sell drugs themselves or manager will be working?
I will be the owner of the pharmacy. I get two or three workers, because the pharmacy will be 24-hour, after I saw that such a block is missing in the area.

Who would give money to open pharmacy? Who invests all your expenses?
Are my parents who have invested for my whole life and continue to do.

What do your parents work?
Mom and Dad have finished school for chefs. Both work as chefs in Greece. Normally paid good chefs worldwide.

Until then, you plan to do any other work?
Currently offered me a job in a very famous club in the block, to be menaxehere and PR. I have not yet received and am hesitant because I do not want to wear my image working in bars. But if the payment will be good, I am interested. While the plan's pharmacy finish ...

Yes holidays?
These days, while I deal with the pharmacy plan and meet people for the job, the rest constantly. I do swimming, I was Dhërmi the beach with my friends ...

Continues to be as popular? People react when they see?
Surprisingly, people who have had dislike for me, they all turned into sympathy. After the declaration made Anaidi, all held my hand, and it turned into my favor. After emerging from the "Big Brother", I had the opportunity to meet people who have created antipathy to me while I was inside the house. One of them was the Laver Curri, which has completely changed the mindset for me now is my friend. Even in environments that attend, people say that I am quite the opposite of what they see television.

Is circulating a rumor according to which you are creating a connection with the Metin "Bb5"? How did you recognize you both?
Matty came from Prishtina to Tirana to know. The giant had my phone number. He is a close friend with Klaudian the "Bb5" and when the two were together one day, Claudia calls me to meet me. It also introduced me to Metin. We spent pretty much together. Claudia is already a good friend of mine, while the frekuentoheshim Metin started to get to know more (laughs).

Often encounter?
We go along the frekuentohemi, but not very often, because he works all week and not much time. Then there is the distance Pristina - Tirana that difficult things.

We asked Metin if you kiss ... He said to ask you. Do you kiss?
(Laughs) I mean to ask Metin better (laughs).

Like Matthey as male? What do you like most about it?
I like. It is very humorous guy and very romantic, cavalier ...

What gesture has done for you, that you have left to mind?
Very loving, often hand grab me. When we were doing the massage pools (laughs). We like each other.

Recently, another news circulated, in which you were hospitalized. As is true?
I was actually in the hospital a few days after the "Big Brother". From the stress of those days, from all the things that happened, you got a guy like panic attack. I was way in the car when it happened. The consequence of stress and the pressure of recently.

Anaidi, to come to the hospital?
Yes, it was. Speak with doctors, asked for analysis.

As was brought to you? What to say?
Grabbed my hand and kissed me on the forehead and invited me to dinner.

You met with him recently?
Have happened in the same rooms, but I do exit. I do not want to greet. ]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online