All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Friday, 3 January 2014

Bedri Asani, artisti shqiptar që i bën Vipat të duken Yje (Video)

Quhet Bedri Asani, e njohin të gjithë sidomos VIP-at e huaj, pasi ai i bën ata të duket më bukur se asnjëherë tjetër falë punës së tij si Hair-artist.

E kuptuat tashmë se bëhet fjalë për një shqiptar i cili ka 20 vjet që jeton në Zvicër por është nga Tetova e Maqedonisë, dhe profesioni i tij ka bërë që të fusë në dorë emrat e njohur të shoë-bizit botëror, por edhe ata shqiptarë.

Bedriu për ne ka treguar se ka 12 vjet që merret me këtë profesion, e kur ne e pyesim se cilët pesonazhë të show-bizit shqiptar janë më intersant, ai ka këtë përgjigje: “Sa u përket Vipave shqiptarë kam punuar me shumicën e tyre si me : Nrg Band, Ciljetën, Tunën, Mentor Kurtishin, Sabri Fejzullahun, Naser Rafuna, Bekim Kumanovë e shumë e shumë të tjerë. Të gjithë janë shumë intersant dhe nuk mund të bëj dallime”.

Artisti i flokëve tregon se nuk ka dëshirë të bëjë shumë dallime a është një Vip i huaj apo është shqiptar, pasi puna e tij i shikon të gjithë shumë të vecantë, ndërsa vecon se mes shumë femrave të bukura që ai ka punuar te flokët e saj ka qenë Zajmina Vasjari, duke u ndjerë pak i ngushtuar në këtë përgjigje.

I pyetur nga ne se a do të kthehet në vendlindje për të hapur një biznes të tillë ndonjë të ardhme ai na tregon se:”Në vendlindje nuk kam ende asnjë mendim të tillë për tu kthyer, por nuk i dihet të ardhmes”. Ndërsa frizeri i njohur Asani ka këtë vlerësim për dukjen e shqiptarëve: “Shqiptarët me të vërtetë sa i përket dukjes apo lukut duken shumë mirë edhe kanë dallim shumë të madh ndaj popujve të tjerë, e kuptojnë modën dhe e dojën atë”.

Nëse do tju bie rruga andej nga Zvicra sidomos ju VIP e doni të dukeni ende më yje atëherë vizitoni sallonin “ Vip Coiffeur” në Landstrasse 107 5430 Wettingen AG e duart e arta të Bedriut do tju presin./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Bedri Asani , Albanian artist makes VIPs seem StarsBedri called Asani , especially recognize all foreign VIPs , because it makes them look more beautiful than ever thanks to his work as an artist - Hair . The already understood that it was an Albanian who has 20 years who lives in Switzerland but is from Tetovo Macedonia , and his profession has done to put down the names of the known world BIZIN showdown - but even those Albanians .

Bedriu to show that we have 12 years to deal with this profession , when we ask who the characters of the show- Albanian BIZIN are an interesting , he replied : " As for VIPs Albanians have worked with most of them as by : Nrg Band , Ciljeten , Tune , Mentor , Sabri Brothers , Nasser Rafuna Blessing Kumanovo and many others . All are an interesting and can not discriminate . " Hair artist shows no desire to make a difference is a lot Vip foreign or Albanian is because his work looks all very special and separates that among the many beautiful women that he worked on her hair Zajmina was Vasjari , feeling a bit narrow in this response .

When asked by us whether to return home to open such a business any future he tells us : " At home I have not thought of yet no such return , but do not know the future ." While known hairdresser Asani has this appreciation for the appearance of Albanians : "Albanians really respect lukun appearance or look very well have a great difference to other people , understand fashion and loved him ." If you pick the way there from Switzerland especially the VIP you want to look even more stars , then visit the salon " Vip Coiffeur " in Wettingen AG Landstrasse 107 5430 golden hands Bedri would you expect . / Maxim Gjokaj /

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online