All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Thursday, 21 August 2014

Arsim Gallapeni, shqiptari me shumë stil në Zvicër

Nuk merret me modë e megjithëse ka pasur plot oferta edhe për të qenë i tillë, apo për të konkuruar për mister.

Ky është personazhi ynë djaloshi 25 vjecar me origjinë nga Suhareka por që prej vitesh jeton dhe punon në Zvicër.

Quhet Arsim Gallapeni, djaloshi simpatik dhe plot stil, i cili përvec se punon ai ndjek modën dhe bie në sy për veshjen dhe kombinimet shumë intersante.

Sic thamë në plan të parë duket se ky patjetër është model, por ofertat për të qenë i tillë nuk mungojnë, e megjithëse ai nuk pranon të jetë pjesë e tyre duke u pështatur me një jetë jo shumë publike dhe të qetë.


Për të gjitha vajzat që mendojnë tashmë duke parë Arsimin se mos vallë ai është single, pak ndoshta zhgënjehen pasi ne mësojmë se djaloshi është i martuar, megjithëse shpesh herë e sheh mes femrave shumë të bukura.Arsimi është edhe shumë patriot, dashurinë për vendlidnjen e ka skalitur edhe në trupin e tij ku në kurriz ka një tattoo ku tregohet simboli i shqiptarëve , shqiponja, ndërsa të paktën 3 herë në vit gjen kohë të vizitojë Kosovën e tij./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Arsim Gallapeni, Albanian style with many in Switzerland

No deals with the fashionable although much has been bid for being such, or to compete for mystery. This is our character 25-year-old boy originally from Suva Reka years but lives and works in Switzerland.

Arsim called Gallapeni, charming and stylish young man who works except that it follows the fashion and showy attire and more interesting combinations. As we said in the foreground seems that this is definitely model, but offers to do it, not missing, and although he refuses to be part of them being adapted to a very public and not be quiet.

For all the girls who think education already seeing that he did not single, maybe a little disappointed when we learn that the boy is married, although often sees among many beautiful women. Education is also very patriotic, love vendlidnjen has also sculpted his body where the tattoo on the back has a symbol indicating the Albanians, eagle, while at least three times a year finds time to visit his Kosovo. / Maxim Gjokaj /

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online