All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Saturday, 22 February 2014

Nis aventura "Big Brother 7"... [VIDEO]

Big Brother 7
Rikthehet Big Brother nga e premtja mbrema ne edicionin e tij te shtate. 19 banore do te hyjne ne shtepine me te vezhguar per te jetuar nje aventure, qe sic koha e ka treguar u ka ndryshuar jeten shume prej atyre qe kane qene pjese e saj.

Njerez te panjohur, pjese te shoqerise, vete publikut qe i vezhgon, te vendosur perballe kamerave, ne kete rast si protagoniste. Konkurentet kete vit, do te jene nga mosha 20-35 vjec. Studente, te punesuar dhe jo, nga shume qytete te Shqiperise.

Dominojne ata qe jetojne ne vend, por edhe dikush qe jeton jashte. Karaktere te ndryshme, te cilet pergjate 100 diteve do te jetojne e do te garojne brenda mureve te shtepise. Nuk do te kete paqe per ta cdo dite te qendrimit ne shtepi, kjo duke iu referuar sfidave te vazhdueshme, perballe te cilave Big Brother do t'i vendose ne vazhdimesi. Force per t'u rezistuar veshtiresive, strategji, lidhje miqesish, ndoshta dashurish, perpjekje per te rezistuar e per te fituar.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online