All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Wednesday, 19 March 2014

Shkëlzen Nikqi, shqiptari që bashkëpunon me superstarin Pappa Bear

Nga  Maksim Gjokaj

Është një artist shumë i vecantë shqiptar që jeton tash e shumë vite në Gjermani, por është nga Rugova e bukur e Pejës. Quhet Shkëlzen Nikqi dhe ka 3 vite që merret me këngë në zhanret RnB, Electro Trance si dhe balada.

Duke biseduar me këngëtarin ai tregon për ne se sapo ka përfunduar një këngë me superstarin që njihet në tërë botën që nga viti 90-të Pappa Bear, krijuesi i hitit të njohur ‘Cherish’, ndërsa Shkëzeni ka nisur disa bashkuëpunime edhe me producentin Shkumbin Nebihu për të sjellë ndonjë hit të bukur.

Këngëtari ka gati edhe bashkëpunime me reperin Getoar Aliun i njohur si Getinjo, por ka në plane edhe një këngë me artistin e njohur Meda, si dhe sapo ka përfunduar së rregjistruari një baladë me këngëtaren Egzona Gurguri,  ndërsa kur ne e pyesim Shkëlzenin se me kë do të donte një duet ai thotë se do të preferonte një duet me këngëtaren Dafina Zeqiri në stilin Reggaton.

Kënga e artistin shqiptar me Pappa Bear është gati dhe mban titullin ‘Një jetë një dashuri dhe kjo këngë do të ketë edhe një videoklip intersant i cili do të realizohet në Kosovë ku do të jetë hera e parë që një artist i madh si Pappa Bear të shkelë në Kosovë, por njëkohësisht ai bashkëpunon edhe me reperin e njohur "Sydney 7".

Por idetë dhe projektet e Shkëlzenit janë të shumta, ai ka një tjetër këngë në duar me titull ‘All for Love’ në gjuhën angleze, më pas po mendon një album me balada të bukura në gjuhën shqipe që do të punohen në studion e Shkumbin Nebihut në bashkëpunim me Kreshnik Avdiun, ndërsa të gjitha këngët do të ketë edhe nga një videoklip.

Por artisti ynë ka edhe një tjetër profesion dhe pasion atë të kuzhinës, ai është një kuzhinier i zoti, i cila na thotë nëse nuk i evcën muzika do ti rikthehet profesionit që nuk mbetet kurrë pa punë, atij të kuzhinieirit.

Përvec kësaj Shkëlzeni ka aktruar në disa role edhe për televizionin gjerman RTL2. Ne gëzohemi kur dëgjojmë pËr një shqiptar që bashkëpunon me njerëz të mëdhenj të botës së muzikës, dhe i urojmë djaloshit rugovas suksese në karrierën e tij muzikore.
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
  By Maxim Gjokaj
Shkëlzen Nikqi , collaborating with superstar Albanian Pappa Bear
 
It is a very special Albanian artist now living many years in Germany , but is beautiful Rugova Peja . Shkëlzen called Nikqi and has three years to deal with songs in genres RnB , Electro Trance and ballads . By talking to the singer tells us that he has just finished a song with superstar known throughout the world since the 90th Pappa Bear , creator of the famous singer ' Cherish ' , while some bashkuëpunime Shkëzeni started with producer Shkumbin Nebih to bring a nice hit .

The singer also has almost Ali Getoar collaborations with rapper known as Getinjo , but has also plans a song with the artist known Meda , and just finished a ballad singer rregjistruari Egzona Gurguri , and when we ask who they Shkëlzen would like a duet he says he would prefer a duet with singer Dafina reggaton style .

Albanian artist song Pappa Bear is ready and holds the title ' A be a love song and it will have an interesting video clip which will be implemented in Kosovo which will be the first time that a great artist like Pappa Bear violated in Kosovo , but he also collaborates with rapper known " Sydney 7 " . But Shkelzen ideas and projects are numerous , he has another song in the hands entitled ' All for Love ' in English, after thinking a beautiful ballad album in Albanian to be worked in the studio of Shkumbin Nebih in cooperation with Kreshnik Avdiu , while all the songs will be from a video clip.

But our artist has another profession and passion that the kitchen , he is a master chef , of which tells us if not evcën music will revert profession that never remain without work , kuzhinieirit him . In addition Shkelzeni starred in several television roles for German RTL2 . We rejoice when we hear about an Albanian who cooperates with great people in the music world , and wish the lad rugovas success in his musical career .

Monday, 17 March 2014

‘IB Events’ solli një super mbrëmje me yjet e muzikës

Gjatë mbrëmjes së shtunë të 15 marsit në diskon e njohur të shqiptarëve në Neuus të Gjermanisë në ‘GoldenTime’ kompania e njohur e organizimeve ‘Ib Events’ kishte ftuar këngëtarët më ‘in’.

Ndërsa shqiptarët që jetojnë në Gjermani kishin mbushur këtë club për të dëgjuar dhe u argëtuar me artistë me me zë sic ishte Gold Ag, Zajmina Vasjari, Noizy, Astrit Mulaj.

Artistët kanë performuar hitet e tyre për shqiptarët që jetojnë  në Diasporë, ndërsa organizime të tilla e plot sukse nën firmën e ‘IB Events’ dhe drejtuesit të saj Ilir Balija, vazhdojnë të jenë të pranishme gjithmonë  e më shumë atje. /Maksim Gjokaj/

- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
'IB Events' brought a super evening with music stars

During the evening of Saturday March 15th diskon known Neuus Albanians in Germany in 'Goldentime' organizations recognized company 'Ib Events' had invited singers 'in'. While Albanians living in Germany had filled the club to listen and entertain with sound artists as was Gold Ag, Zajmina Vasjari, Noizy, Astrit Mulaj.

Artists have performed their hits for Albanians living in the Diaspora, while organizations such successes under the full signature of 'IB Events' and its leaders Ilir Balija, continue to be more and more present there. / Maxim Gjokaj /

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online