All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Thursday, 27 March 2014

Meriton Aliu, mes femrave të bukura por ‘single’

Edhe më parë është shkruar dhe folur për modelin nga Podujeva, Meriton Aliu, i cili njihet për suksesin në fushën e modës, e tashmë ne mësojmë se ai po ecën gjithmonë më mirë në këtë fushë.

Modelin simpatik tashmë e shohim kudo i ftuar në pasarelat e modës në Kosovë, por edhe protagonistë në spektakle të ndryshme. Vetëm pak ditë më parë ai ka qenë i ftuar duke treguar talentin e tij edhe në fusha të ndryshme i ftuar në ‘News-Show’, por prania e tij me plot stil është parë edhe në programin e së shtunës ‘Odeon’.

Meritoni i cili vazhdon të dallohet edhe për stilin dhe veshjen më ‘in’ mësojmë se shumë shpejt do të nisë karrierën si model edhe jashtë Kosovës, në fillim në Shqipëri pasi ka shumë oferta edhe atje nga agjensi serioze të modës.

Por jo vetëm kaq djaloshi llapjan ka në mendje se një ditë mund të hapë edhe një agjension të tij për të mësuar modelë dhe modele, duke pasur disa vite përvojë në këtë fushë, dhe t’ua japë atë edhe shumë të rinjve që kanë nevojë të ndjekin rrugën e modë.

Meritoni vazhdon të bashkëpunojë me producentë dhe agjensi të ndryshme në Kosovë si me ‘Mentori Centër’, ‘Lens Productions’ etj, ndërsa në gjashtë vjetorin e Pavarësisë së Kosovës në spektaklin ‘Mister Pavarësia’, djaloshi model ka rëmbyer cmimin si shoqëruesi i parë i misterit dhe cmimin ‘Mister Talenti’, dhe sukseset e tij nuk kanë të ndalur dhe urojmë që edhe më lart në pistat e modës ta shohim atë.

Menaxheri i Medës: “ Asnjë incident nuk ka pasur”

Disa portale kishin shkruar një lajm jo të vërtetë në lidhje me këngëtarin e njohur Meda, sikur gjatë një ndjeshje në Mitrovicë artisti është rrahur.

Por për këtë incident që nuk ka ndodhur por është vetëm një gënjeshtër ne morën një reagim nga menaxheri për në Diasporë i këngëtarit, nga Ilir Balija (IB Events) , ku na tha se nuk ka pasur asnjë incident ndaj këngëtarit, por kanë qenë vetëm spekullime.

Madje sic shihet edhe në foto artisti ka qenë me menaxhërin e tij gjatë ditës së enjte në një nga lokalet e njohura në mes të Prishtinës, më në formë se kurrë. Meda vazhdon të jetë artisti më i kërkuar kudo ku ka shqiptarë./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
The manager of the Medes: "No incidents were"

Some portals have not written a true story about singer Meda, like during a ndjeshje in Mitrovica artist is beaten. But the incident did not happen but it's just a lie we received a response from the manager for singer Diaspora, by Ilir Balija (IB Events), which told us that there were no incidents on the singer, but have been only speculation .

Furthermore, as shown in the photo artist was his manager during the day Thursday in one of the popular bars between Pristina on form than ever. Meda continues to be the most requested artist wherever Albanians. / Maxim Gjokaj /

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online