All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Tuesday, 15 April 2014

Një ‘Mega Oster Festival’ për festën e Pashkës në Aadorf

Një tjetër event i bukur ku të gjithë shqiptarët e sidomos ata që e festojnë festën e Pashkëve dhe që jetojnë në Zvicër apo përreth mund të jenë të pranishëm, po vjen nga ‘MegaEvent’.

Ne mësojmë se disa nga artistët më të mirë shqiptarë si Sabri dhe Ermal Fejzullahu, Leonida Marjakaj, Albina Ratkoceri, Prendo dhe Noa, Pjetër Delia si dhe Ansambli ‘Arbëresha’ do të argëtojëne më datën 20 prill në Kulturzentrum Aadorf (TG).

Ky event mban firmën e organizatorit të suksesshëm Robert Ukaj dhe ka moton ‘Ti festojmë së bashku Pashkët’ dhe do të jetë një super mbrëmje e quajtur ‘Mega Oster Festival’./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
A 'Mega Oster Festival' at the feast of Passover in Aadorf

Another beautiful event where all Albanians, especially those who celebrate the Easter holiday and living in Switzerland or around may be present, coming out 'MegaEvent'. We learn that some of the best artists like Sabri Albanian and Ermal Fejzullahu, Leonida Marjakaj, Albina Ratkoceri Prendo and Noah, Peter and Delia Ensemble 'Arberesha' will argëtojëne on 20 April in Kulturzentrum Aadorf (TG).

B Models dhe IB Events sjellin këtë herë PFN ’14 .

Edhe pak ditë na ndajnë nga eventi më i madh i botës së modës shqiptare ‘Prishtina Fashion Night 2014’.

Kjo sfilatë që do të sjellë koleksionet e stilistëve më të mirë do ti referohet modës për Pranverë-Verë 2014, dhe sfilata do të mbahet në 18 prill në orën 19:30 në ‘Golden Restaurant’.

Ndërsa ky event është në përgaditjet e fundit ne zbulojmë disa sekrete ku hapjen e sfilatës do ta bëjë Akademia ‘Evulucion’, ndërsa disenjatorët më të mirë nga Kosova dhe jo vetëm do të jenë pjesë e kësaj mbrëmjeje që ka si kryefjalë ‘Modën’, ku do të jenë : Tabja Spossa, Qendresa Huruglica, Benetton, Kati Fashion Desigener, Shema Sahiti, Shqipe Klaiqi.Ky event do të sjellë në pasarelë edhe punën e mysafirëve specialë nga Shqipëria vjen Krienko Jeans dhe nga Maqedonia vjen Mila Kadriu.

PFN ’14 në mbrëmjen e së premtes do të sjellë edhe një sfilatë nga marka ‘Hummel’ me një kërcim Brake-Dance, si dhe ‘live’ do të ndodhë edhe një revulucion shumë interesante nga Salloni ‘Passion’.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online