All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Wednesday, 21 May 2014

Valon Buquku shpërblehet në ‘Celësin Muzikor 8’ (Video)

Muzika e ka shoqëruar kudo, ai e ka dashur që nga fëmijëria atë.

Ky është artisti i ri i cili sapo ka rrëmbyer në festivalin ‘Celësi Muzikor 8’ me këngën ‘Ike, ike’ cmimin ‘Best Neë Artist’, Valon Buquku i cili për ne tregon kështu për këtë cmim :’ Organizatorët e këtij spektakli i falenderoj për mundësinë që më dhanë të marrë pjesë, ndërsa për çmimin që e mora aty ‘Best Neë Artist’, falënderojë jurinë profesionale që ma shpagoi angazhimin tim’.

Artisti na tregon se ka qenë familja e tij që ia kanë uruar e para, pasi është ajo që e përkrah gjithmonë në cdo sferë të jetës edhe në muzikën që ai bën, ndërsa do të jetë befasi nëse kënga e këtij festivali do të ketë një videoklip.

Ne mësojmë se Valoni është nga Peja, nga ky qytet që gjithmonë muzikës shqiptare i ka dhënë zëra dhe emra të mëdhenj, e kur ne ia krahasojmë zërin e tij me të Danit ai ka këtë reagim : ‘Hahaha, po ok, faleminderit për këtë që po e thoni ju. Mendoj se Dani është një kalibër i lartë këngëtari, mendoj se çdokush e dëshiron suksesin e Danit, mirëpo edhe ne si të rinjë, punojmë ta ndjekim rrugën e tij, por jo vetëm me imitime por edhe me punë e me përkushtim’.

Këngëtari po mendon edhe për duete, por kjo do të ndodhë ndoshta në të ardhmen pse jo në duet me një femër artiste, ndërsa këngëtarët që Valoni dëgjon si të preferuar janë: Dani, Sunaj Saraqi, Yllka Kuqi dhe të tjerë.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online