All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Wednesday, 12 November 2014

Valon Karaliti , tashmë edhe artist në filmin ‘Zori’

Një nga djemtë më simpatikë shqiptarë, modeli Valon Karaliti është duke luajtur në filmin më të madh shqiptar ‘Zori.

Ne mësojmë se Valoni luan përkrah emrave të tjerë të botës së show-bizit si Noizy dhe Gold Ag etj, ndërsa ka pranuar me kënaqësi të jetë protagonist në këtë film që pritet të dalë së shpejti në tregun kinematografik shqiptar.

Djaloshi i cili jeton në Zvicër ka ftesa që të jetë edhe në disa role të tjera filmike, ndërsa ky është një tjetër sukses i madh i tij pas ofertave që ka pasur që të jetë model në shumë agjensi jo vetëm shqiptare por edhe të huaja.Maksim Gjokaj.
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Valon Karaliti, already the artist in the film 'Zori'

One of the most charming guys Albanians Valon Karaliti model is playing in Albania's largest movie 'Zori. We learn that Valon plays alongside other names in the world of show-BIZI as Khatri and Gold Ag etc., and has gladly accepted to be the protagonist in this film that is expected to appear soon in the Albanian cinema market.

The boy who lives in Switzerland has invitations to be in some other film roles, but this is another of his great success after the offers had to be a model in many agencies, not just Albanians but also huaja.Maksim Gjokaj.

Shenki nga Shkupi, edhe shtëpinë e bukur në Versace (Foto)

Një përsonazh shumë i vecantë, por që aq shumë e don markën Versace saqë atë nuk e gjen te veshja e tij, por edhe kuqo ku ai jeton.

Tashmë njihet si Shenki Versace, biznesmeni nga Haracina e Shkupit sapo ka përfunduar një kryevepër që është kontretisht shtëpia e tij, ky edhe këtu duket cdo gjë në Versace, si brenda në secilin kat edhe jashtë.

Shenki ndjehet shumë i lumtur për këtë përfundim të shtëpisë që tashmë e ka bërë realitet, ku tashmë cdo gjë që ai e ka, duke nisur edhe nga pishina në formën dhe pllakat e Versaces e deri tashmë te shtëpia e tij e bukur në këtë markë.

Të gjithë janë të interesuar të fotografohen afër shtëpisë së tij, dhe të gjithë duan të dinë këtë pasion të tij të madh për këtë markë të njohur botërore. Djaloshi simpatik cdo ditë edhe në rrjetin e tij social poston foto ku tregohet ambienti ku ai jeton gjithcka në Versace dhe merr komente shumë interesante./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Shenki from Skopje, the beautiful house Versace

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online