All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Thursday, 18 December 2014

Liridon Ukaj, i palodhur për të argëtuar shqiptarët në Gjermani

Një person që punon shumë për të argëtuar shqiptarët në Diasporë duke sjellë për ta artistët më të mirë, por edhe vetë ai është me shpirt artist.

Djaloshi që po flasim e njohin të gjithë me emrin Liridon Peja, megjithëse mbiemri i tij është Ukaj , dhe është me origjinë nga Peja e bukur por që jeton në Stuttgart të Gjermanisë ku edhe ka lindur, por pa harruar që është shqiptar 100 përqind dhe krenohet me këtë.

Liridoni është edhe zyrtar në Postën gjermane, por nuk harron që shpesh herë të organizojë mbrëmje të bukura për të kënaqur shqiptarët dhe për tju sjellë atyre orë të tëra muzikë dhe arëgëtim kur sallat ku ai organizon janë gjithmonë të mbushura plot e përplot.

Ai ka shumë miqësi me artistë por vecon shumë miqësinë e mirë dhe bashkëpunimin që ka me këngëtarët Bajram Gigolli dhe Teuta Selimi.

Liridoni ka 4 vite që merret me organizime, ndërsa miqtë e tij dhe bashkëatdhetarët atje ku ai jeton mezi presin që djaloshi nga Peja të organizojë një mbrëmje pasi janë të sigurt se do ti presë argëtimi i mirë.

Mes punës dhe angazhimeve të shumta ai nuk harron që të paktën 4 herë në vit të vizitojë Kosovën dhe Shqipërinë me shumë dashuri./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Liridon Ukaj, tireless to entertain Albanians in Germany

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online