All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Monday, 8 June 2015

Po vjen "Xhano" nga Flori dhe MC Qopa

Një këngë që padiskutim do të jetë një hit është duke ardhur.

E kemi fjalën për artistin kosovar Flori dhe bashkëpunimin me reperim MC Qopa, e ku kënga me titull “Xhano” që është realizuar me muzikë nga “BlediBetas” dhe incizuar në “Vizion Records” do të vijë me një klip të bukur punuar nga “Swart Albania”.

Flori do të sjellë më vonë edhe një super baladë të punuar nga producenti i hiteve shqiptare Virusi.

Ndërsa këngëtari Flori po mendon që të pushtojë edhe këtë verë të nxehtë me këngë solo por edhe bashkëpunime duke zgjedhur bashkëpunëtorët më të mirë.M.GJ.
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Coming "Xhano" by Flory and MC Qopa

A song that will unquestionably be a hit is coming. We mean the Kosovar artist Flory and cooperation with MC reperim Qopa, where song titled "Xhano" that is conducted with music from "BlediBetas" and recorded in "Vision Records" will come with a nice clip made by "Swart Albania ".

Gold will bring a super ballad later work by Albanian producer virus hits. As the singer Gold is contemplating to invade even the summer heat but also collaborations solo songs choosing associates the mirë.M.GJ.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online