All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Monday, 5 January 2015

Ja si u festua Viti i Ri në NY nga Albis Party

Një nga mbrëmjet më të bukura të ndërrimit të viteve ka qenë ajo e organizuar nga promotori më i njohur tani për tani në Diasporë "Albis Party" ku me bashkëpunëtorët e tij sollën për shqiptarët në Nju Jork artistët më të mirë shqiptarë.

Pas suksesit vitin e kaluar ku këngëtari Meda këndoi dhe kënaqi 1400 të pranishëm, ketë herë sic na rrëfen zotëri Naser Nika ( Albis Party) kanë qenë të pranishëm 1700 vetë dhe për ketë falenderon artistët e njohur si Sabri Fejzullahu, Ermal Fejzullahu, Valdet Lukën, Muzafer Koliqin, si dhe Ilir Gjergjbitrin dhe Mevlud Bolin që u kujdesën për muzikën dhe Dj Fatin.

Edhe vetë artisti i madh Sabri Fejzullahu ka mbetur shumë i mahnitur nga prania kaq e madhe e publikut dhe mënyra e organizimit shume madhështore./Maksim Gjokaj/

- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Here's how it was celebrated New Year in NY by Albis Party

One of the most beautiful evenings of the New Year was that organized by promoter best known for now in the Diaspora "Albis Party" where his associates brought to Albanians in New York Albanian best artists. After the success of last year the singer sang and wowed the 1400 MEDA present have time as Mr.

Nasser Nika tells us (Albis Party) were present in 1700 itself and have thanks artists known as Sabri Fejzullahu, Ermal Fejzullahu, Valdet Luke, Muzaffer Koliqi and Ilir Gjergjbitrin and Mevlud Bolin who cared about music and Dj fate.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online