All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Friday, 16 January 2015

Rinor Ramizi, kampioni i ri në Thai Box

I lindur në vitin  1990 në Gjilan të Kosovës, ku si 5 vjecar me familjen e tij ka emigruar  në Zvicër për një jetë më të mirë.

Pasi ka kryer shkollën e mesme atje,  ai i është futur edhe sportit të tij të preferuar që është Thai box.

Për momentin jeton në Zvicër por për shkak të këtij sporti i duhet  shpesh që të udhëtojë nëpër vende të ndryshme të Europës.

''Dëshira e  madhe e imja ka qenë që të merem me këtë sport, që i vogël kam ndjekur  shumë nëpër televizione madje së bashku me prindërit ndiqja ndeshje të  tilla edhe në publik, e nga aty më lindi dëshira e madhe që edhe unë një  ditë të merem me këtë sport'', thekson në bisedën e tij kampioni i ri i Thaibox-it, Rinor Ramizi. ''Stërvitjet  zakonisht i bëj në Zurich por edhe në disa qytete gjermane, varësisht  nga ajo se ku më kërkojnë, është një pasioni i imi shumë i madh që të  merem me këtë sport luftarak.

një hap shumë i madh për mua që të  sfidoj veten me të tjerët por uroj që t'ia dal mbanë.

Përvec këtij  sporti unë jam shumë i kërkuar edhe në disa klube të mëdha gjermane, e  gjithandej nga prezantohem unë jam me ngjyrat kuq e zi sepse ndihem  krenar që jam shqiptarë'', shton më tej Rinori i cili krenarinë e tij si  shqiptarë e vërteton me faktin se në gjoks mban si tatto shqiponjën dy  krerëshe si simbol i gjithë shqiptarëve. Ky është vetëm fillimi për  Rinorin, e në të ardhmen pritet që të jetë një nga kampionët më të  mëdhej në këtë fushë./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Rinor Ramiz, new champion in Thai Box

Born in 1990 in Gjilan, Kosovo, where as 5 years old his family emigrated to Switzerland for a better life. After he finished high school there, he was introduced to his favorite sport is Thai box. Currently living in Switzerland, but because of this sport must often travel through different European countries.

'' Fervent desire was to Merem with the sport, that small I've attended many through television even with the parents attend such matches the public, and from there arose the great desire that one day I the Merem with the sport, '' emphasizes in his talk the new champion's Thaibox, Youth Ramiz. '' I usually exercises in Zurich but also in several German cities, depending on where the call is a passion of mine too large to Merem with martial sport. It's a very big step for me to challenge myself with others, but I wish to go over.

Besides this sport I am very demanding in some major German clubs, the floats from prezantohem I'm with red and black colors because I feel proud that I am Albanian, '' adds Rinori which his pride as Albanians confirms the chest that holds the two-headed eagle tatto as a symbol of all Albanians. This is just the beginning for Rinori, the future is expected to be one of the biggest champions in this field. / Albavipnews /

Tuesday, 13 January 2015

Ku është modeli i njohur Atdhe Xharavina ?

Është një nga djemtë më simpatik shqiptar modeli Atdhe Xharavina. Por nëse dikush po pyet se ku ndodhet djaloshi që ishte favorit në spetkalin “Top Model 1’, ne mësojmë se ai nuk ka humbur.

Modeli nga Gjakova që pati shumë suksese dhe shumë i kërkuar në reklamat më të njohura në vend, vazhdon të jetë aktiv dhe nuk ka hequr dorë nga bota e modës.

Sipas burimve tona bukuroshi ndodhet në Suedi ku aty ka shumë oferta për të qenë pjesë e agjensioneve të njohura të modelizmit.

Tashmë Atdheu duke qenë që pamja dhe fiziku i tij ka rënë në sy edhe atje, ai ka vendosur që karrierën e tij ta vazhdojë jashtë Kosovës ku urojmë të jetë nesër një nga emrart më të lakuar të pistës së modës në evropë dhe jo vetëm./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Where is the model known as Atdhe Xharavina?

It is one of the most charming boys Albanian Atdhe Xharavina model. But if someone asks where the boy who was the favorite in spetkalin "Top Model 1 ', we learn that he has not lost. Model from Gjakova that had many successes and very demanding on the most popular ads in the country, continues to be active and has not renounced the world of fashion.

Anaidi sjell një super këngë dhe thotë ‘Habibi’ (Video)

E njohin në art si Anaid por në të vërtetë emri i tij është Marsid Sulova, djaloshi nga Elbasani por që ka vite që jeton në Tiranë sapo ka sjellë një tjetër këngë të bukur me një videoklip shumë interesant.

Anaidi ka lancuar klipin ‘Habibi’ një këngë realizuar në studion e Indrit Furtunës dhe po pritet shumë mirë në kanalin muzikor Youtube.

Kjo është kënga e tij me klip e dyta, ndërsa më herët ka pasur këngën ‘Buzëqesh’, këngë kjo me një video që si start është pritur shumë mirë.

Këngëtari simpatik dhe me një zë të vecantë ka studiuar 8 vjet në Liceun artistik ‘Onufri’ në Elbasan, por prej zhgënjimit që ka pasur pas konkurimin në Akademinë e Arteve në Tiranë, kishte pauzuar paksa për tu rikthyer pasionit të tij me disa këngë të bukura dhe për t’u mos u ndalur kurrë në karrierën e tij muzikore./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Anaidi brings a super song and says 'Habibi'

Know in art as ANAID but actually his name is Marsid Sulova boy from Elbasan but that has years of living in Tirana has just brought another beautiful song with a very interesting video clip. Anaidi has launched clip 'Habibi' a song performed in the studio of Indrit Storm and is expected very well in music channel Youtube.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online