All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Friday, 13 February 2015

Labinot Zallaj, shqiptari më simpatik i Zvicrës

Ka një pamje shumë interesante, dhe plot stil, një nga shiptarët më simpatik në Zvicër.

Është djaloshi 18 vjeçar me origjinë nga Gjakova por që jeton në Bern. Quhet Labinot Zallaj dhe është modeli shumë i kërkuar nga “Hair-Artist” të njohur në Zvicër, ku do jetë në një turne evropian si i përzgjedhuri i tyre.

Labinoti apo siç quhet shkurt Labi, po i tregon botës se shqiptarët vërtetë janë rraca më e bukur dhe ashtu në fakt edhe duket modeli super i veçantë ku së fundmi ka realizuar disa foto shumë të bukura nga fotografi i njohur Veton Osmani.

Labi  me pasionin e tij dëshiron një ditë të prekë Amerikën dhe pasarelat si model në Londër, Paris e Milano./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Labinot Zallaj, Switzerland's most charming Albanian

There is a very interesting picture, and stylish, one of the most charming Shiptar in Switzerland. It is 18 year old boy originally from Gjakova but who lives in Bern.

Labinot called Zallaj and is a premium model from "Hair-Artist" known in Switzerland, which will be on a European tour as their appointee.

Labinoti or as it is called in February Labi, is showing the world that Albanians are really the most beautiful race and so indeed looks super special model which recently conducted a very beautiful picture of the famous photograph Veton Osmani.

Labi with his passion touches like a day and trestles America as a model in London, Paris and Milan. / Maxim Gjokaj /

Wednesday, 11 February 2015

Zenel Gacaferi shqipari i njohur në Zvicër

Djemtë shqiptarë vazhdojnë të shkëlqejnë në Diasporë.

Ai quhet Zenel Gacaferi, ose siç i thonë shkurt Neli, dhe është me origjinë nga Juniku, por jeton në St.Gallen të Zvicrës dhe është një nga shqiptarët më të njohur atje.

Modeli simpatik ka 24 vjet që jeton në Zvicër ndërsa ka qenë dhe imazh i markave Diesel dhe Jack & Jones, dhe një ditë ka dëshirë të konkurojë edhe në “Mister Kosova”./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Gacaferi zenel shqipari known in Switzerland

Albanian boys continue to excel in the Diaspora. He called Zejnel Gacaferi, or as they say in February Neli, and is originally from Juniku, but lives in St.Gallen, Switzerland, and is one of the most famous Albanians there.

Charming model has 24 years who lives in Switzerland and has been the image of brands Diesel and Jack & Jones, and one day wants to compete in "Mister Kosovo" ./ Maxim Gjokaj /

Monday, 9 February 2015

Kujt i thote GK "S'është repi për ty'?(Video)


Është rikthyer më i fortë se kurrë reperi shqiptar GK, emër ky i muzikës, apo me emrin e vërtetë quhet Lulzim Osmani.

Kënga me klip mban titullin “S’është repi për ty” dhe sapo ka ardhur në kanalin Youtube dhe po pritet shumë mirë, ku këngëtari në këtë këngë ironizon aty edhe reperen Gjira, ndërsa kënga dhe klipi mjaft interesant është realizuar i gjithi nga Produksioni i vetë artistit “NK”./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Who says GK "No REPI for you '?

Is back stronger than ever Albanian rapper CG, name this music, or real name Lulzim called Osman.

Clip song titled "No REPI for you" and has just arrived and is expected Youtube channel very well, the singer in this song there also ironizon reperen Bays, while song and clip interesting is carried entirely by the Production of the artist himself "NK" ./ Maxim Gjokaj /

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online