All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label ASS Künstlervermittlungen & Canaj Artistmanagement. Show all posts
Showing posts with label ASS Künstlervermittlungen & Canaj Artistmanagement. Show all posts

Tuesday, 8 April 2014

Kompania e rregullt që jep ‘viza-pune’ për artistët në Diasporë

Ka disa kohë që po dëgjojmë që disa artistë shqiptarë të cilët po shkojnë për të kënduar në Diasporë e kontretisht në Zvicër janë duke u pezulluar, arsyeja është e thjesht pasi nuk kanë ‘leje pune’.

Vetëm pak javë më parë një lajm që ne e sollëm ishte ai i këngëtarit Gena, i cili u pezullua të shkonte nga ana e Zvicrës për të udhëtuar në një tjetër vend fqinj e për të kënduar, por lajmi tjetër vjen vetëm pak ditë më pas se ai tashmë këtë pezullim e ka rregulluar, apo disa njerëz që i dinë rregullat dhe kanë licensa dhe punojnë drejt e kanë rregulluar.

Ne e marrim vesh se ka qenë pikërisht firma ‘ASS Künstlervermittlungen & Canaj Artistmanagement’ ajo që e ka zgjidhur këtë problem dhe për të sqaruar dhe për të ndihmuar të tjerë këngëtarë dhe njerëz të artit që të mos kenë probleme mësojmë nga Jeton dhe Shkelzen Canaj më shumë.

Ata na tregojnë se për të mos pasur probleme artistët shqiptarë duhet të kenë vize pune dhe atëhëre janë të sigurt dhe paguajnë taksa për shtetin, e këto viza dhe lejeqendrime i ka kompania e tyre, dhe nga shqiptarët janë të parët dhe të vetmit që kanë një firmë të tillë të licensuar, në mbrotje të artistëve.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online