All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Ada BB3. Show all posts
Showing posts with label Ada BB3. Show all posts

Saturday, 3 April 2010

Big Brother Albania 3: BERTINA PERBALLET me OLTEN dhe ADEN!

Bertina Olta Ada Big Brother AlbaniaBertina perballet me Aden dhe Olten

Bertina ndodhet ne studion e Big Brother dhe Vellai i Madhi jep mundesine qe ajo te perballet me Aden. Keshtu te dyja vajzat shkojne ne qender te studios dhe fillojne te debatojne e replikojne njera-tjetren dhe arsyeja eshte Erioni dhe ndjenjat per te. bertina shprehet se nuk e dinte se vfare kishte ndodhur, por kur i a pare kur doli, nuk i priste fjalet e Ades te cilat iu duken teper fyese dhe ofenduese, te thena per te. ajo shprehet se ndjehet mire qe nuk e beri shoqe ate. Ne lidhje me Erionin, ajo shprehet se Ada nuk duhet te sillet si adoleshente, por ajo ia kthen se nuk e di se cfare ka kuptuar Bertina, por ajo qe ka thene Ada, ka te beje vec me miqesine mes saj dhe Erionit. Bertines i jepet mundesia qe te flase edhe me Olten. Olta shprehet se me Erionin ka nje miqesi dhe e shikon ate si mik te vertete. per te shfaqet nje klip me momente ku ajo me Erioni qendrojne prane, perkedhelen e puthen ne faqe, ndarja mes Erionit e Bertines pas eleminimit te saj e gjendja e keqe emocionale e tij, apo edhe komentet e gjykimin e Seldit ndaj Oltes per sjelljet e saja. Bertina flet me Olten dhe e pyet nese ndjehet e liruar tashme, por ajo pergjgijet se Erioni ndihet i tille. Bertina e pyet se cfare nenkupton ajo kur perqafon Erionin dhe i shkel syrin grupit te saj per kete veprim, ai i behet nje shoku te ngushte kjo. Olta pergjigjet se ne nje miqesi te sinqerte, behen edhe sjellje te tilla, brenda limiteve. Bertina i thote gjithashtu se lta eshte shprehur se donte ta demaskonte e ta degjeneronte Erionin, por ajo e mohon kete fakt. Olta shprehet se ka patur tendencen qe me sjellejt e saja, te beje Bertinen te pranoje ndjenjat per Erionin, ndersa Erioni qe te shtendosej. Per ta jepet edhe nje klip ku shfaqet Erioni i cili shprehet se nuk do donte te krijonte lidhje, se nje lidhje nuk e ben qe te jete i lirshem dhe se me Aden do donte te kishte afrimitet. Bertina e kundershton kete klip dhe mendon se eshte montazh. Ne dhomen e rrefimit thirret Erioni i cili konfirmon se eshte fjala e tij dhe se do donte qe me shprehejn e fundit, te tregonte se do donte te kishte shoqeri me Aden. Ada mendon se kjo ishte pergjgija me e mire per Bertinen. Bertina kerkon te flase me Erionin, por nuk mundet me te pakten per momentin. /t.ch./
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Bertina faces Aden and Olten

Bertina studio is located in the Great Big Brother and it gives the opportunity to face Aden. So both girls go to the center of the studio and begin to debate the replikojne each other and the reason is to Erion and feelings. bertina says vfare did not know had happened, but when when it first came out, do not expect words grandsons that had looked highly offensive and insulting, to say to. she says it feels good friends that did it. In connection with Erion, it says that Ada should not behave like teens, but it turn I do not know what Bertina understand, but she said Ada, deals only with the friendship between her and Erion. Bertines given the opportunity to speak with Olten. Olta Erion says to a friendship there and sees it as a real friend. to show a clip with moments where she stay at Erion, perkedhelen the kiss on the page, the division between the Bertines Erion after its elimination of bad emotional state of his or comments to Oltes Seldit trial for its behavior . Bertina talk to Olten and asks if feels free now, but it feels pergjgijet that such Erion. Bertina and asks what it means when perqafon wink Erion and her group for this action, he becomes a close friend that. Olta replies that in a sincere friendship, and made such behavior, within limits. Bertina lta also says he wants to express is exposed and to degjeneronte Erion, but she denies this fact. Olta says that the trend had its sjellejt, Bertinen do accept feelings for Erion Erion that while shtendosej. For it is also a clip where Erion appears that says it would like to establish connection, a connection that does not to be free and that Aden would like to have afrimitet. Bertina clips rejects this and thinks it is editing. We called Erion room confessions which confirms that it is his word and would like to say that the last, to show that it would like to have company with Aden. Ada thinks it was the best pergjgija Bertinen. Bertina Erion wants to talk, but can not the least for the moment.
]]

Saturday, 27 March 2010

Big Brother Albania 3: ADA Ne Studio!

Ada Big Brother Albania 3Big Brother Albania 3: Ada ne studio, Spektakli 10, 27.03.2010

Ada: “Do doja ta njihja me shume Erionin

Ada, e eleminuara e javes se kaluar, ndodhet ne studion e BB. Arbana e fton qe te shikoje klipin me ngjarjet me te bukura e thashethemet per te te ndodhura ne BB. Ajo nuk e komenton ate, por tregon se ka ndryshuar opinionin per Klodin per te cilin thote se nuk e ndjek me sepse nuk i jep me asgje. Ajo thote se ka mbetur e zhgenjyer prej tij, por qe e ka falur. Opinionisti e pyet se me nominimin e saj, doli ne dukje miqesia e saj me banoret, e cila nuk ishte nje miqesi e forte. Ada mendon se ka dhene miqesine per te gjithe banoret, por ishin ata qe nuk e pranuan teresisht ate. Arbana i jep mundesine qe te flase me disa nga banoret. Ada flet fillimisht me Klodin te cilit ia thote ne sy opinionin e saj te tanishem per te dhe i thote se nuk eshte nevoja qe t’i kerkoje asaj te falur, por te fale veten. Ada flet edhe me Olten ku te dyja shprehen se ia ndjejne mungesen njera-tjetres dhe ajo e keshillon qe te behet e forte se ka ende per te dhene. Ada perzgjedh edhe Erionit per t’i thene dicka te rendesishme. Ajo shprehet se do donte qe ta njihte me mire jashte Erionin dhe ai i pergjigjet se eshte dakord me kete ide. Arbana i kerkon qe te sqarohet me mire sepse ndoshta ka keqkuptime ne lidhje me kete njohje. Ajo i thote se jashte eshte komentuar edhe nje puthje ne buze, ndersa Erioni ndahej me te. Ada thote se nuk e di nese ka ndodhur apo jo, ndersa kur opinionisti e pyet se nese do donte te lidhej me Erionin, ajo pohon. Arbana pyet Bertinen se si ndjehet dhe ajo shprehet se nuk e ka problem sepse do sqarohet me erionin nese do vazhdoje te qendroje ende ne shtepi. Megjithate mes saj dhe Erionit lind nje debat./t.ch./
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Ada: "I would like to know more Erioni"

Ada, of eliminating the last week, is in the studio of BB. Arbana invites klipin to see the most beautiful events of the rumors to be located in BB. She did not comment on it, but shows that opinion has changed for Klodi for which mean that not because it follows gives me nothing. She says that has left him disappointed, but that was forgiven. Opinionisti ask that her nomination, came in out of her friendship with the inhabitants, which was not a strong friendship. Ada believes that friendship has given to all residents, but they were not fully accepted it. Arbana gives the opportunity to speak with some of the residents. Ada speaks initially Klodi whose eyes he says in its opinion to the present and says that there is need to ask her to forgive, but to forgive yourself. Ada speaks with Olten, where both expressed that he feels the lack each other and she advises that it becomes strong has yet to deliver. Ada also selects Erioni to say something important. She says that would like to know better outside Erioni and responds that he agrees with this idea. Arbana requires to be explained better because there is misunderstanding about this recognition. She says that is commented out and a kiss in the lips, while Erioni was shared with. Ada says that I do not know if has happened or not, while when opinionisti would ask that if he wanted to be plugged Erioni, she asserts. Arbana Bertinen asked how she feels and says there's a problem because it will be clarified with Erioni if still continue to stay home. However, between her and a born Erioni debat.
]]

Saturday, 20 March 2010

Big Brother Albania 3: ADA ELIMINOHET!

Big Brother Albania 3 AdaBig Brother Albania 3: ADA Eliminohet, 20.03.2010

Pese banoret e nominuar jane ftuar te shkojne ne dhomen e rrezikut ku atje gjejne gjashte fotografi. Arbana u sqaron se ata kane nje detyre te veshtire, duhet te zgjedhin nje nga banoret e panominuar te cilin do ta shpetojne nga eleminimi. Ata zgjedhin nje nga banoret dhe fotografine e fusin ne zarf dhe shkojne ne dhomen e ndenjjes. Njera nga banoret, Ada mbetet e perjashtuara dhe keshtu e rrezikuar per eleminimin. Pasi shkojne ne dhomen e ndenjjes, Arbana u kerkon banoreve qe te deklarojne perzgjedhjet e tyre dhe keshtu Bertina ka shpetuar Erionin, Klodi Olten, Domenika Seldin, Valoni Hakiun, Jetmiri Eduardin. Por Aden e pret nje vendim e nje zgjedhje e veshtire. Ajo shkon ne dhomen e rrezikut ku perballe saj jane fotot e te gjithe banoreve te tjere. Arbana e pyet se si ndjehet dhe ajo tregon se u ndje e zhgenjyer e iu duk vetja e vetme, sikur nuk kishte asnje aty. Ajo thote se e priste shpetimin nga Klodi. Pervec Ades, ne televotim shkojne edhe dy banore te tjere, te cilet duhet te perzgjidhen prej saj. Ada mendohet pak dhe zgjedh Edin dhe Bertinen, si dy konkurente te cilet do rrezikojne bashke me te eleminimin. Ajo pergjigjet se beri keto zgjedhje pikerisht se i duken konkurente me te dobet se ajo. Ada shkon ne dhomen e ndenjjes dhe kete zgjedhje ua tregon dhe banoreve te tjere. Bertina shprehet se dhe e priste edhe nuk e priste, ndersa Edi tregon se nuk e priste. Televotimi zgjat per disa minuta... Arbana u komunikon tre banoreve per te cilet u hap televotimi se njeri prej tyre, tashme duhet te lere shtepine. Ajo komunikon vendimin e publikut i cili ka vendosur se Ada eshte e eleminuara e radhes, e dyta per kete mbremje. Ada takohet me te gjithe banoret dhe e merzitur le shtepine, ndersa Olta fillon te qaje qe ne momentin qe takohet me te.

Ada ne studion e Big Brother

Arbana e komenton daljen e Ades edhe me opinionistin i cili mendon se ky rezultat ka ardhur si pasoje e mbylljes, terheqejes se saj. Ai mendon se disa njerez nuk duhet te jene vec persona te mire, por duhet te japin edhe me shume. Nderkohe, Ada vjen ne studion e Big Brother ku pritet me duartrokitje. Arbana e pyet se si e mendon ajo kete dalje dhe nese ka qene fakti qe publiku nuk e ka njohur nga barrierat qe ajo ka krijuar nepermjet sjelljes. Ada pergjigjet se ne ate loje ka qene shume e sinqerte dhe se nuk ka menduar vetem cmimin, por edhe te jepte e tregonte ndjenjat e saja. Ajo uron qe te kete treguar miresine e saj dhe shprehet se i vjen keq qe doli e qe publiku e banoret nuk arriten ta njihnin, por te pakten ka fituar nje shoqeri te mire me Olten. Arjani, opinionisti mendon se ajo i ka vertete ato vlera pozitive dhe se eshte vertete e mire ne karakter, por gjithashtu nuk ka treguar thuajse asgje. Ai e pyet se cfare do donte te thoshte, dicka qe nuk mundi ta thoshte ne shtepi. Ada pergjigjet se shpesh nuk ka thene shume gjera, pikerisht per te mos i lenduar ata ashtu sic eshte lenduar ajo nga shume njerez ne jeten e saj. Ada shkon te takohet me ish banoret e eleminuar dhe Arbana i premton se heren tjeter do t’i shfaqet klipi me momentet me te bukura dhe me thashethemet e banoeve per te. /t.ch./
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Five residents of the nominees are invited to go to the room where there risk find six files. Arbana was explained that they have a difficult task, must choose one of the residents of panominuar which will escape from elimination. They choose a picture from the residents and put in an envelope and go to room ndenjjes. One of the residents, Ada remains excluded and thus the risk for elimination. Once we go ndenjjes room, Arbana urging residents to declare their choices and so has saved Erioni Bertina, Klodi Olten, Domenika SELDI, Valoni Hakiun, Jetmiri Eduardin. But Aden and expects a decision of a difficult choice. She goes in front room where her risk are pictures of all other residents. Arbana asks how she feels, and shows that he felt disappointed and was itself only appeared as if they had any there. She says that the expected saving from Klodi. Ades Besides, we go Televoting two other residents, who must be chosen from it. Ada thought less and choose Bertinen Edin and, as the two competitors who will risk together with the elimination. She replies that made these choices seem exactly the weak competitive with it. Ada ndenjjes goes to room and tells them this option and other residents. Bertina said that and not expect the expected, while Edi indicates that no waiting. Televotimi lasts for several minutes ... Arbana were communicates three residents who opened televotimi that one of them, now have to leave home. It communicates the decision of the public who has decided that Ada is the next eliminated, the second this evening. Ada meets with all residents and let home upset, while Diana starts to cry that when you meet with.

Ada in the studio of Big Brother

Arbana Ades appearance of comments with opinionistin who thinks that this result has come as a result of closure, its terheqejes. He thinks that some people should not be already good people, but should provide even more. Meanwhile, Ada is in the studio of Big Brother where is the applause. Arbana asks how she thinks and if this output has been the fact that the public has not recognized the barriers that she has created through behavior. Ada replies that in that game has been very honest and thought it only price, but also to give the show its feelings. She wishes that have shown her kindness and expressed regret that that came in that the public of residents failed to recognize, but has earned at least a better society with Olten. Arjanit, opinionisti thinks it has the values true and that is really positive and good character, but also has shown almost nothing. He asks what would like to say, something that could not say at home. Ada responds that often has not said much, not exactly for those injured as she was injured by many people in her life. Ada goes to meet with former residents of Arbana eliminated and promise that next time will be displayed clip with the most beautiful moments and lives for rumors.
]]

Big Brother Albania 3: ADA Takon Motren!

Big Brother Albania 3 AdaBig Brother Albania 3: Surpriza per Aden!

Takimi me motren, surprize per Aden

Ada eshte nje prej banoreve me te rinj qe eshte futur ne shtepine e Big Brother. ajo gjithnje ka kerkuar nje banor me te cilin te ndaje momentet e saj te bukura, te trishta, te tyregoje veshtiresite e jetes se saj, dramat e saj etj. Por edhe per te eshte menduar nje surprize e vecante dhe e bukur. Ndersa banoret rrine ne dhomen e ndenjjes, ata degjojne nje zile telefoni dhe nje ze vajze qe thote “alo”. Te gjithe pyesin se cila eshte, ndersa ajo rri e hutuar dhe nuk flet. Pas disa castesh ajo tregon se mund te jete motra e saj, por nuk arrin te flase me te sepse linja nderpritet. Ada preket dhe qan dhe Arbana e fton qe te shkoje ne dhomen e rrefimit per t’u qetesuar. Atje ndodhet motra e saj, duke ia bere keshtu surprize ardhjen. Ato perqafohen e puthen plot mall, kurse Ada nuk resht se qari. Ajo tregon se motra eshte engjelli i saj mbrojtes dhe se i ka qendruar shume prane dhe mes tyre eshte krijuar nje lidhje shume e forte, sidomos kohet e fundit. Suela, motra e saj i jep kurajo dhe force se deri tani po ecen shume mire. Ajo i tregon se babai isaj e ndjek cdo dite dhe se i mungon shpesh, madje shpesh ate e ngaterron me Aden. Koha e kufizuar e detyron Aden qe te percjelle te motren. Ajo fillimisht e prezanton me banoret e tjere dhe kur dalin ne kopsht, ne monitor shfaqet nje klip i realizuar me momente te bukura nga nipi dhe mbesa e saj. Ada falenderon per surprizen e vecante. /t.ch./
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Meeting with sister, a surprise for Aden

Ada is one of the new residents that is inserted in the Big Brother house. it has always required a resident with whom to share its beautiful moments, the sad, to tyregoje difficulties of her life, its drama, etc.. But to think a surprise is the special and beautiful. While residents stay in ndenjjes room, they hear a bell phone and a girlish voice that says "hello". All that is wondering, while she stands confused and does not speak. After a few moments it shows that may be her sister, but fails to speak with because interrupted lines. Ada Arbana affected and weeping and invites you to go in for confession room to reassure. There is her sister, and he made a surprise coming so. They hug and kiss full of goods, while Ada does not stop the crying. It shows that her sister is an angel of protection and that he stay close to and among them is creating a very strong connection, especially recently. Suela, her sister gives courage and strength that so far is doing quite well. It indicates that Isaiah's father attends every day and often lacks, and often it's ngaterron with Aden. Limited time forcing Aden to resubmit the sister. It initially presents with other residents and when out in the garden, the monitor displayed a video clip realized with beautiful moments of her nephew and niece. Ada surprizen thanks for the special.
]]

Saturday, 13 February 2010

Big Brother Albania 3: ADA PROFIL!

BIG BROTHER ALBANIA 3: ADA PROFIL!


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Big Brother Albania 3: EDHE TRE BANORE TE RI

BIG BROTHER ALBANIA 3: TRE BANORE TE RI, 13.02.2010

REZARTA, KLODI DHE ADA

Tre banore te rinj dhe dy sfida per ta
Surprizat gjate ketij spektakli nuk kane te mbaruar. Ne shtepine e Big Brother do te futen edhe tre banore te rinj te cilet ndodhen ne dhomen e rrefimit. Por perpara se te hyjne, ata duhet te kalojne nje prove te veshtire e se bashku me ta edhe banoret e vjeter. Banoret e vjeter te cilet ndodhen ne shtepine e vjeter duhet te vendosin se nje nga banoret do mund te hyjne aty. Tre kandidatet e rinj jane Rezarta, Klodi dhe Ada. Per banoret e vjeter shfaqen klipet prezantuese te kandidateve ku ata duhet te njihen paraprakisht me ta. Pas klipeve, per banoret qe duhet te marrin vendimin Vellai i Madh ka vendosur qe t’u jepet nje ndihme. Arbana do tu beje disa pyetje kandidateve ne lidhje me arsyen se perse duan te hyjne ne shtepi, pikat e forta dhe te dobeta te karakterit te tyre dhe momentet me te veshtira e me te lumtura te jetes se tyre. Keto pergjigje te ketyre pyetjeve do t’i ndihmojne banoret e vjeter te marrin me kollaj vandimin. Pasi perfundon kjo procedure, banoret votojne dhe Ada me Rezarten marrin vota te barabarta keshtu qe te dyja hyjne ne shtepi. Por Vellai i Madh vendos qe t’i jape edhe nje shans te dyte Klodit. Arbana thote se ne dhomen e rrefimit ndodhen dy sfera te ndezura. Ai duhet te vendose duart mbi to dhe nese ato fiken, ai do mund te futet e nese ato qendrojne ndezur, jo. Fati eshte ne anen e Klodit i cili pasi vendos duart mbi sfera, ato fiken e keshtu ai futet ne shtepi e bashkohet me te tjeret ku takohet e njihet me ta.
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Three news residents and two challenges for them
Surprises during this spectacle have not expired. In the Big Brother house will also introduced three new inhabitants who are in the confession room. But before you enter, they must pass a difficult test of that along with them the old inhabitants. Older residents who are in the old house must decide that one of the residents would be able to enter there. Three new candidates are Rezarta, Klodi and Ada. For residents of old clips show presentation of the candidates where they should be known in advance with them. After the clips, for residents who must take the decision elder brother has decided to give a help. Arbana will make some questions to candidates about why they want to come home, the strengths and weaknesses of their character and the most difficult moments of happiness with their life. These answers to these questions will help residents take the old vandimin easily. After this procedure terminates, and Ada residents vote to take votes equal Rezarten so both come at home. The elder brother decides to give even a second chance Klodi. Arbana says that the confession room are two areas of Brightly. He must set his hands on them and if they switched, it could be included if they stay lit, no. Destiny is on the side of Klodi which puts his hands on spheres after they switched and so he enters the house of joining with others where the known meets with them.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online