All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Admir Saiti. Show all posts
Showing posts with label Admir Saiti. Show all posts

Monday, 8 October 2012

Admiri, fotografi me i kerkuar ne Zvicer

Quhet Admir Saiti, shqiptari i cili ka 10 vite që merret me fotografi në Zvicër, ku edhe jeton moti, duke punuar për imazhin e firmave më të njohura botërore në këtë shtet si Hugo Boss, desigual si edhe Swarovski etj.

Admiri ka lindur në Kumanovë dhe është 27 vjec por dashuria për artin e fotografisë ka bërë që ai të jetë shumë i njohur në Zvicër, por me aparatin e tij nuk harron që të fotografojë edhe nëpër dasmat dhe gëzimet familjare të shqiptarëve që jetojnë atje.

Djaloshi artist dhe simpatik ka qenë i pranishëm edhe në mes të bukurosheve në “Miss Zvicra” duke realizuar foto të bukura dhe artistike, por njëkohësisht ka punuar dhe punon edhe me modelet dhe Vip e njohur në këtë shtet, duke u bërë kështu një nga shqiptarët më të kërkuar në Zvicër për punën dhe cilësinë e tij në këtë profesion./Albavipnews/

- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Admir, the most requested photographer in Switzerland

Called Admir Saiti, Albanian who has 10 years of dealing with photography in Switzerland, where he lives long, working for the image of world-known firms in the country as Hugo Boss, desigual as well as Swarovski etc.. Admir was born in Kumanovo and is 27 years old but love for the art of photography has made it to be very popular in Switzerland, but never forgets his camera to photograph in weddings and family joys of Albanians living there.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online