All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Adriatik Kelmendi. Show all posts
Showing posts with label Adriatik Kelmendi. Show all posts

Thursday, 26 January 2012

Adelina Ismajli flet hapur në Rubikon! [VIDEO]

Sipas një njoftimi dhë kësaj fotografie që ne po ju servojmë, këngëtarja kosovare Adelina Ismajli ka zhvilluar një intervistë përballë gazetarit Adriatik Kelmendi në programin ne tij “Rubikon” në Koha Vision. Thuhet se Adelina ka thyer heshtjen dhe ka rrëfyer pa doreza jetën e saj.

Madje në njoftim thuhet se ajo ka folur dhe për njerezit që nuk e duan, duke lakuar emrin e Leonora Jakupit, apo duke treguar dhe përcaktimin e saj politik dhe jetën e saj të re në Zvicër. Por a ka treguar cdo gjë këngëtarja e cila quhet dhe diva e muzikës shqiptare, apo ka thënë atë që pak ditë më parë tregoi në një tjetër televizion? Kjo pritet të shihet sonte në orën 20 në KTV./Maksim Gjokaj/

p.s. ja dhe videoja e plote e intervistes se Adelines ne Rubikon

- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Adelina Ismaili open RUBIKON speaks?

According to a report and this picture that we are servojmë, Adelina Ismaili këngëtraja Kosovo has developed an interview in front of Kelmendi Adriatic journalist in his program "RUBIKON" in Time Vision. Adelina has reportedly broken the silence and spoke out bluntly her life.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online