All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Agim Shuke. Show all posts
Showing posts with label Agim Shuke. Show all posts

Sunday, 15 April 2012

Agim Shuke, perkujtohet artisti i merituar ne 70 vjetorin e lindjes...

Agim Shuke
Agim Shuke, artisti viktime e krimit, kujtohet ne 70-vjetorin e lindjes

Ne kinemane e Arkivit te Filmit eshte perkujtuar Artisti i Merituar Agim Shuke ne kuader te 70-vjetorit te lindjes se tij dhe 20 viteve te ndarjes nga jeta ne menyre tragjike dhe te parakohshme. Agim Shuke perben nje rast te rralle ne boten e artit, kur nje artist bie viktime e krimit, e nje dore qe edhe sot e kesaj dite nuk eshte zbuluar. Ai eshte artisti qe do te kujtohet brez pas brezi per rolet e tij te spikatura ne kinematografi. Drejtoresha e Arkivit te Filmit, Elvira Diamanti, kujton bashkepunimin me te ne komedine “Shi ne plazh”. Agim Shuke u lind me 8 prill 1942 ne Kucove, ne nje familje te thjeshte punetore. Babai i Agimit ishte i lidhur me kinemane e Kucoves, ku deri sa vdiq (ne moshen 50-vjecare), punoi aty si teknik. Ndoshta kjo pune e babait e lidhi Agimin me kinemane dhe filmin njekohesisht, te cilen e ushqeu si enderr qe ne femijeri dhe e realizoi me vone per t’iu perkushtuar atij perfundimisht. Ne karrieren e tij artistike i ka dhene jete nje numri te madh rolesh. /mapo/

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online