All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Agnesa Hadergjonaj. Show all posts
Showing posts with label Agnesa Hadergjonaj. Show all posts

Tuesday, 17 January 2012

Ramosajt e Hadergjonajt behen Charlie's Angels

Kushërirat artiste shihen në këtë foto së bashku, Argjentina, Beatrix dhe Anxhelina, së bashku me motrën e saj. Por këtu i vetmi djalë që është stilisti atraktiv Niko Komani, i cili jo vetëm është me fat mes këtyre vajzave simpatike, por duket sikur është Charli mes ëngjëjve.

Të gjithë meshkujt do të donin të ishin në vend të tij, por vajzat vërtetë janë të tilla dhe për pak na kujtojnë serialin e njohur Charlie's Angels.

Eshtë vetëm një kafe e thjeshtë, apo një kafe punë, pasi kushërirat kishin premtuar se do të vijnë së shpejti me një bashkëpunim. Ende nuk e dimë se kur do të vijë kjo këngë e kënduar nga tre ëngjëllushet!Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Ramosajt and Hadergjonajt made ​​Charlie's Angels

Cousins ​​artists seen in this picture together, Argentina, Beatrix and Angelina, along with her ​​sister. But here is the only guy that is attractive designer Niko Koman, who is fortunate not only among those girls cute, but seems Charli between angels.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online