All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Aida Troka. Show all posts
Showing posts with label Aida Troka. Show all posts

Sunday, 28 June 2009

Aida e Big Brother, Jeta Ne Vilen Luksoze...

Aida Troka dhe Gjergj Skendo
/photo panorama/

Aida e “Big Brother”, jeta ne vilen luksoze me djalin e milionerit
Aida ka disa jave qe eshte lidhur me Gjergjin, djalin e biznesmenit Marsel Skendo

Nuk kane deshire te flasin duke preferuar qe intimitetin e tyre te mos e ndajne me askend. Por nga ana tjeter nuk e kane patur problem per tu frekuentuar haptazi edhe ne lokalet e Tiranes packa se te dy jane te njohur.

Keto dite Aida dhe Gjergji jane spostuar ne vilen luksoze te ketij te fundit ne nje nga fshatrat turistike me te bukur te Golemit, ne nje kompleks vilash ku jetojne disa personazhe te njohur. Ata po jetojne aty ditet e tyre te dashurise ne nje qetesi absolute dhe larg syve kureshtare dhe mbi te gjitha larg prej nesh, gazetareve...

Sa here kemi shkruar per Aiden e “Big Brother”, natyrishem behej nje lidhje logjike mes saj dhe historive te trishta qe ajo mund te mbarte ne jeten e saj. Kemi folur shume heret per 25 vjecaren nga Tirana e cila ra menjehere se sy brenda shtepise se “Big Brother” per natyren e saj te drejtperdrejte dhe krenare. Ka qene nje nga personazhet e pare qe kemi spikatur dhe iu a kemi sjellur ne gazete qe javen e pare te fillimit te spektaklit ku ajo ishte nje nga protagonistet. Aida ishte nje nga ato personazhe qe beri per vete shume fansa por pat edhe prej atyre qe nuk ishin dakord me shume ide apo sjellje te saj. Por ne fund te fundit ky ishte edhe qellimi i lojes, qe te hapeshin sa me shume debate dhe polemika dhe gjithsecili te pozicionohej prane personazhit qe e ndjente se e perfaqesonte sadopak. Le te kthehemi te historite e trishta. Sic e kemi shkruar, Aida ka disa vite qe i mungojne prinderit. Ne fillim humbi nenen e mbas disa vitesh edhe babain. Edhe pse mund te kishte fituar mjaft mbeshtetje duke prekur ndjenjat e njerezve me kete histori jete, ajo nuk pranoi asnjehere qe t’i meshonte ketij fakti, por ama nuk mund ta fshihte lumturine dhe mallengjimin e madh kur organizatoret i kishin pergatitur nje surprize, nje telefonate me motren e saj qe jeton ne Itali, i vetmi njeri i familjes qe ajo ka. Pas daljes nga “Big Brother”, ashtu si ish banoret e tjere, edhe Aida konstatoi me kenaqesi se gjeti jashte shume me teper miq se sa kishte lene. Ata qe e pelqenin Aiden ia demonstronin sa here iu jepej mundesia, virtulisht ose personalisht.

Aida Troka dhe Gjergj Skendo

Nderkohe qe vajza simpatike bjonde kuptonte perdite se nje eksperience e tille ia kishte vlejtur. Por mesa duket kjo nuk ishte gjithcka, fati i kishte rezervuar asaj dicka tjeter, akoma me speciale, nje histori dashurie, si ato te perrallave. Dhe kesaj here trishtimi dhe ndjenjat e keqardhjes dukeshin kaq te largeta, gati te sfumuara nga nje e tashme shume, shume e bukur. Para se te rrefejme ngjarjen me te re ne jeten e Aides duam te bejme nje paranteze. Aida ka njohur shume djem por ajo qe i ka ardhur me natyrshem ne mardhenie me to, ka qene raporti qe ajo ka krijuar si shoke. Ajo vete ka thene se e ka shume te veshtire te bjere ne dashuri pasi tek partneri i saj ajo kerkon te shohe te misheruara disa ane te rendesishme te personalitetit, mbase te ngjashme edhe me te sajat, por per te cilat ajo nuk mund te beje asnje lloj kompromisi. Dhe me ne fund ka njohur dike te cilin ajo e ka pare jo thjesht si shok. Ai eshte Gjergji Skendo, djaloshi 28 vjecar me te cilin Aida ka disa jave qe eshte lidhur. Nuk dime me saktesi se sa kohe kane qe njihen dhe nese ka influencuar programi “Big Brother” qe Gjergji te ‘piketonte’ Aiden si nje vajze qe e pelqente dhe do te donte te kishte nje lidhje, apo mund te jene njohur para spektaklit meqe te dy jetojne ne Tirane dhe frekuentoje mbase te njejtat ambiente.

Sipas miqve te tij, Gjergji, edhe pse djali i nje personazhi te njohur ne Tirane, Marsel Skendos, botuesit te revistes “Klan” dhe sipermarres te disa bizneseve te tjera, ai njihet si nje dale modest dhe me kembe ne toke. Nuk i ka pelqyer asnjehere te tunde si flamur privilegjet e familjes se tij per te patur me pas ai vete privilegje te tjera, por perkundrazi ka ditur te beje jeten e tij pa zhurme. Mbas diplomimit eshte angazhuar me punet e te jatit por nuk ka harruar te beje edhe jeten e tij prej te riu.

DITET NE VILEN E GJERGJIT NE GOLEM

Aida Troka dhe Gjergj Skendo

Duket se Aida dhe Gjergji kane gjetur menjehere veten tek njeri tjetri dhe kane filluar nje histori te bukur dashurie. Te dy duken te qete ne kete lidhje duke mos reflektuar as ato shenjat tipike te euforise qe ne pergjithesi karakterizon nje fillim njoheje. Duket sikur kane vite qe jetojne me njeri tjetrin dhe per pasoje njihen shume mire. E kane marre me qetesi kete risi ne jeten e tyre dhe kerkojne vetem ta shijojne ate pa e vrare mendjen se cfare do te ndodhe neser. Nuk kane deshire as njeri dhe as tjetri te flasin per kete gje duke preferuar qe intimitetin e tyre te mos e ndajne me askend. Por nga ana tjeter nuk e kane patur problem per tu frekuentuar haptazi edhe ne lokalet e Tiranes packa se te dy jane te njohur dhe nuk mund te kalojne pa u vene re. Keto dite Aida dhe Gjergji jane spostuar ne vilen luksoze te ketij te fundit ne nje nga fshatrat turistike me te bukur te Golemit, ne nje kompleks vilash ku jetojne disa personazhe te njohur. Aida dhe Gjergji po jetojne aty ditet e tyre te dashurise ne nje qetesi absolute dhe larg syve kureshtare dhe mbi te gjitha larg prej nesh, gazetareve, por ne kete rast pa rezultat pasi dihet se ne keto raste ne arrijme te infiltrohemi gjithkund vetem e vetem qe te sjellim lajme te cilat jane pa dyshim interesante per lexuesit tane. Tani qe u dekonspiruan, te shohim nese Aida dhe Gjergji do pranojne te na tregojne dicka me shume per lidhjen e tyre si dhe planet qe kane bere per te ardhmen. /panorama/27.06.09/
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: aida troka
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Aida's "Big Brother", lives in luxury villa with millionair's son

Aida has a few weeks which is related to George, son of businessman Marcel Skendo

Have no desire to speak preferring that their privacy does not share with anyone. But on the other hand have not had a problem to attend openly in shops in Tirana pack that both are known.

These days, Aida and Gjergji bunch are shifted in the latter's luxury in a tourist village with a beautiful Golemit, in a complex where they live vilash several known characters. They are living there day to love them in an absolute and tranquility away from inquisitive eyes and on all away from us, journalists ...

How many times have written of Eide for "Big Brother", natyrishem become a logical link between her and the stories trishta it can mbarte in her life. We have spoken too early for 25 vjecaren from Tirana which fell immediately Station within the eye that "Big Brother" for its direct nature and proud. Has been one of the first prominent and we have to bring in a newspaper that the first week of the beginning of spektaklit where she was a protagonistet. Aida was one of those characters that made many fans for himself but also of those who had disagreed with many of its ideas or behavior. But ultimately this was the purpose of the game, to open as much debate and controversy and pozicionohej the character of everyone who felt it represented sadopak. Let's return to stories trishta. As we write, Aida has several years of missing parents. We lost the first several years after the mother of the father. Although you can gain enough support to have the feelings of people affected by this story of life, she never refused to meshonte this fact, but Ama could not fshihte Happiness and mallengjimin great when organizers had prepared a surprise, a call with her sister who lives in Italy, the only man that she has family. After emerging from the "Big Brother", as former residents of other, even Aida found with pleasure that they found out much more than friends had left. They were like Eide then demonstrate how to provide opportunities here, virtulisht or personally.

While charming blonde girls understand that every such an experience we had vlejtur. But it looks like it was not everything, that fate had something else aside, even special, a love story, such as cloud. And this time trishtimi and feelings keqardhjes seemed so remote, sfumuara ready to present a very, very beautiful. Before confess story with new life Aides want to make a bracket. Aida has recognized that many boys, but it has come with the natural relations with them, report that it has been created as friends. It itself has said is very difficult to fall in love as to her partner she wants to see incorporated some of the most important means of personality, perhaps similar to its well, but for which it can not make any kind of compromise. And finally has someone to whom she has seen not just as friends. He is Skendo Gjergji, Djaloshi 28-year-old with whom Aida is certain about is that week. Not know exactly how long you have known and if the program has influenced "Big Brother" was the Gjergji 'piketonte' Eide as a girl who liked and would like to have a connection, or can be known first as spektaklit Both live in Tirana, and perhaps attend the same environments.

According to his friends, Gjergji, although the son of a character known in Tirana, Marcel Skendos, publisher of the magazine "Klan" and several entrepreneurs in other businesses, he is known as a modest and brought down to earth. There's never liked to wield as flag privileges to his family after he had been with them other privileges, but rather has given his life to do without noise. After graduation is engaged with the work of the jatit but has not forgotten to make the life of his youth.

DAYS IN THE George's villa in Golem

It appears that Aida and Gjergji have immediately found themselves at each other and have started a beautiful love story. Both seem calm in this regard by not even reflect those of the typical signs euforise that generally characterizes an early recognition. Seem to have years of living with each other and consequently know very well. Have this cool novelty in their lives and only want to taste it without killing the mind what will happen tomorrow. Did not even like each other, nor speak for this preferring that their privacy does not share with anyone. But on the other hand have not had a problem to attend openly in shops in Tirana pack that both are known and can not pass unnoticed. These days, Aida and Gjergji bunch are shifted in the latter's luxury in a tourist village with a beautiful Golemit, in a complex where they live vilash several known characters. Aida and Gjergji days there is live their love in an absolute and tranquility away from inquisitive eyes and on all away from us, journalists, but in this case without result as it is known that in these cases we manage to infiltrohemi everywhere only only to bring news which are undoubtedly interesting to our readers. Now that was dekonspiruan, to see if Gjergji Aida and will agree to show us something more about their relationship and have made plans for the future.
]]

Saturday, 25 April 2009

Aida Flet Per Big Brother Albania 2

Aida Troka
/photo top channel/

Aida komenton “Big Brother 2”

“Sori, nje luftarak i denje”
“Tema e familjes sime eshte perfolur shume, s’do ta lejoj me kete”


Aida, cfare note do t’i vendosje vetes ne kete eksperience?
10 per vertetesine dhe 8 per lojen.

Po njerezit e tu me te afert si e komentuan qendrimin tend, a te bene kritika?
Si per habine time jo. Si asnjehere tjeter me thane me ze te larte: Jemi krenare per ty. Per mua kjo eshte fitore, s’dua trofe tjeter.

Po vellain e vogel e takove, a te kishte pare dhe si i ishe dukur atij?
Tema e familjes sime eshte perfolur shume dhe une s’do ta lejoj me kete, qofte edhe me nje “po”, ose te kunderten e saj.

Pse dole pikerisht ti Aida?
Kur ta di, do ju pergjigjem.

A ke pasur gabime dhe cilat kane qene ato gjate qendrimit ne shtepi?
Mesa duket, ky eshte realiteti...duhet te dish te aktrosh.

A ka miqesi brenda ne “Big Brother”, po dashuri?
Po ka, por eshte e veshtire t’i gjesh dhe t’u japesh jetegjatesi atyre, perderisa ka konflikt interesi.

Kush te duket cift i vertete, Adela-Bjordi, apo Arjoni dhe Anjeza?
Adela dhe Bjordi jane partnere te domosdoshem loje per njeri-tjetrin dhe ne vertetesine e lojes, po ata jane cift. Arjoni eshte respektues fanatik i ndjenjave dhe perjetues me shpirt i dashurise. Anjezen nuk e njoh edhe aq shume.

Kush eshte Adela per ty?
Dikush i rastesishem dhe qe s’ka lene gjurme ne rruget e jetes time.

Po Sori?
Nje luftarak i denje.

Cilin nga banoret do ta nxirrje menjehere nga shtepia?
Anjezen per mosmirenjohjen e saj.

Ke pasur ndonje frike gjate qendrimit ne ate shtepi?
E vetmja frike, nese mund te cilesohet e tille, ishte keqinterpretimi i opinioneve te mia.

Po tani, cfare do te ndodhe me ty, planet e tua?
Si perhere...do te vazhdoj te eci per te krijuar boten time dhe te mundohem per gjerat qe ia vlejne te me rrethojne.

Aida, a je e lumtur?
Mundohem dhe investoj shume per te qene e tille.

Ke shume fansa, a ke ndonje mesazh per ta?
Ju falenderoj qe ishit aty per mua, per perkrahjen tuaj pa u lodhur ne cdo moment dhe ne cdo hap qe une kam bere. Ju jam mirenjohese dhe ju perqafoj fort.Aida per banoret e Big Brother 2

BIKA
Gjerat pozitive – Idealiste.
Gjerat negative - S’mundohet te njohe njerezit.
Po ta kishe sot perballe cfare do t’i thoshe? - Si thua per pendet? Kujt i rane?

ADELAJDA
Gjerat pozitive - ??? Kompromisi me ambientin.
Gjerat negative – Manipuluese.
Po ta kishe sot perballe cfare do t’i thoshe? - Kur do te vish ta pime nje kafe ne Tirane.

ZHULJETA
Gjerat pozitive – Feminiliteti.
Gjerat negative – Posesive.
Po ta kishe sot perballe cfare do t’i thoshe? - Je nje femer e zonja.

ERJOLA
Gjerat pozitive - Zemer e paster.
Gjerat negative - Beson shume te njerezit.
Po ta kishe sot perballe cfare do t’i thoshe? - Lufto per veten.

LIRITA
Gjerat pozitive - Karakter pa komplekse.
Gjerat negative - Kycet e dobeta te kembeve.
Po ta kishe sot perballe cfare do t’i thoshe? - Mos u rrezo me, se me vdiqe.

MOZA
Gjerat pozitive - E qeshur.
Gjerat negative - Paaftesi te njohe karakteret.
Po ta kishe sot perballe cfare do t’i thoshe? - Te kam xhan akoma.

MESIDA
Gjerat pozitive – Sinqeriteti.
Gjerat negative - Naiviteti i tepert.
Po ta kishe sot perballe cfare do t’i thoshe? - Merr mundimin t’i njohesh njerezit… e jo t’i fantazosh ata.

ANJEZA
Gjerat pozitive – Aktrimi.
Gjerat negative – Aktrimi.
Po ta kishe sot perballe cfare do t’i thoshe? – Bravo, je e vetmja qe ke mundur te me hedhesh hi syve.

JUNA
Gjerat pozitive – Inteligjente.
Gjerat negative - S’pata mundesi ta njihja aq shume.
Po ta kishe sot perballe cfare do t’i thoshe? - Luaj ne piano edhe nje here per mua “Disperatamente Giulia”.

ADI
Gjerat pozitive – Humori.
Gjerat negative - Mungese vullneti.
Po ta kishe sot perballe cfare do t’i thoshe? - Terbohuuuuuuuuuu…

PAVLINI
Gjerat pozitive – Punetor.
Gjerat negative – Egoist.
Po ta kishe sot perballe cfare do t’i thoshe? - Shpresoj te kesh gjetur rrugen e ndermjetme midis teje dhe femijeve te tu.

DRITANI
Gjerat pozitive – Perpikmeria.
Gjerat negative – Luhatshmeria.
Po ta kishe sot perballe cfare do t’i thoshe? - Une di ta mbaj fjalen, po ti?

AGONI
Gjerat pozitive - I zgjuar.
Gjerat negative – Fiksimet.
Po ta kishe sot perballe cfare do t’i thoshe? - O ti zotriiii…

BJORDI
Gjerat pozitive – Perkedheljet.
Gjerat negative – Shperqendrimi.
Po ta kishe sot perballe cfare do t’i thoshe? - Rritu…

ARJONI
Gjerat pozitive - I dashur.
Gjerat negative – Impulsiviteti.
Po ta kishe sot perballe cfare do t’i thoshe? - Xhan, xhan une ty.

QETSOR
Gjerat pozitive - Baba i mire.
Gjerat negative – Hileqar.
Po ta kishe sot perballe cfare do t’i thoshe? – Bravo.

ANI
Gjerat pozitive - Shpirt i paster.
Gjerat negative – Se mban pijen.
Po ta kishe sot perballe cfare do t’i thoshe? - Jam e lumtur qe u pajtove me lepurushen.

ARI
Gjerat pozitive - I padjallezuar.
Gjerat negative – Implusiviteti.
Po ta kishe sot perballe cfare do t’i thoshe? - Je nje shok i mire.

TONI
Gjerat pozitive - I shoqerueshem.
Gjerat negative – Llupes.
Po ta kishe sot perballe cfare do t’i thoshe? - Hasonooo… me ka marre malli.
/gazeta shqip/25.04.09/
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: aida troka
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Comments Aida "Big Brother 2"

"Soria, worthy of a fighter"
"The topic of my family is very perfolur, nilly to allow this"

Aida, what note would putting yourself in this experience?
10 for authenticity and 8 to play.

But the people closest to comment as your stay, a criticism of the bene?
As for my non-surprise. As with the other never replied loudly: We are proud for you. For me this is victory, s'dua another trophy.

But small brother met him, to have a first and it seemed as wast?
The topic of my family is very perfolur and I nilly to allow this, even with a "yes", or its opposite.

Why exactly you Aida Dole?
When we know, will you ANSWER.

Do you have errors and that they have been during the stay at home?
Apparent, this is reality ... must know the aktrosh.

Does Friendship within the "Big Brother", is love?
Yes there is, but it is difficult to find and to those providing durability, while there is conflict of interest.

Who looks the real couple, Adel-Bjordi or Arjoni and Anjeza?
Adel Bjordi and are indispensable partners for each other playing and authenticity of the game, they are couple. Arjoni is pious observer of feelings and the spirit of love perjetues. Anjezen not know so much.

Who is Adel for you?
Some random and that no trace left on the streets of my life.

Yes Sorin?
A battle worthy.

From which people would immediately nxirrje from home?
Anjezen for mosmirenjohjen her.

You have any fear during the stay in that house?
The only fear, if he can be such, was keqinterpretimi of my opinions.

But now, what will happen to you, your plans?
As always ... will continue to proceed to create my world and the things we try to apply to the surrounding.

Aida, are you happy?
Try and invest more to be such.

You have many fans, are you any message for them?
Thank you who were there for me to support you without being tired at any moment and in every step that I've done. I'm grateful and you squeeze harder.

Aida for the residents of Big Brother 2

BIKA
Positive things - idealistic.
Negative things - S'mundohet to recognize people.
Church today is to front what will say? - How to fin it? Who's dropping?

ADELAJDA
Positive things -?? Compromise the environment.
Negative things - Manipuluese.
Church today is to front what will say? - When will it come pime a cafe in Tirana.

ZHULJETA
Positive things - Feminiliteti.
Negative things - Posesive.
Church today is to front what will say? - You are a woman and lady.

ERJOLA
Positive things - clean heart.
Negative things - many people believe.
Church today is to front what will say? - Fighting for themselves.

Freedoms
Positive things - without a complex character.
Negative things - weak key exchange.
Church today is to front what will say? - Do not rrezo with, that died.

MOZA
Positive things - laughter.
Negative things - disabilities recognize characters.
Church today is to front what will say? - To my soul yet.

MESIDA
Positive things - Openness.
Negative things - Naiviteti redundant.
Church today is to front what will say? - Mundimin Get to know people ... not to fantazosh them.

ANJEZA
Positive things - Aktrimi.
Negative things - Aktrimi.
Church today is to front what will say? - Bravo, the only art that you can be thrown with hi eyes.

JUNA
Positive things - Intelligent.
Negative things - S'pata opportunity to recognize so many.
Church today is to front what will say? - Play the piano once for me Disperatamente Giulia.

ADI
Positive things - humor.
Negative things - limpness.
Church today is to front what will say? - Terbohuuuuuuuuuu ...

PAVLINI
Things positive - workers.
Negative things - selfish.
Church today is to front what will say? - I hope to have found the intermediate path between you and your children.

DRITANI
Positive things - Perpikmeria.
Negative things - Luhatshmeria.
Church today is to front what will say? - I know I keep the word, are you?

Agony
Positive things - I awake.
Negative things - fixing.
Church today is to front what will say? - O zotriiii ...

BJORDI
Things positive - pat.
Negative things - Shperqendrimi.
Church today is to front what will say? - Rritu ...

ARJONI
Positive things - I loved.
Negative things - Impulsiviteti.
Church today is to front what will say? - Gian, I thee soul.

QETSOR
Positive things - Baba better.
Negative things - tricky.
Church today is to front what will say? - Bravo.

ANI
Positive things - pure genius.
Negative things - that holds the drink.
Church today is to front what will say? - I'm happy that was pajtove with lepurushen.

ARI
Positive things - naive.
Negative things - Implusiviteti.
Church today is to front what will say? - You're a good friend.

Tony
Positive things - sociability.
Negative things - greedy.
Church today is to front what will say? - ... With Hasonooo received the goods.
]]

Saturday, 18 April 2009

Big Brother Albania 2: AIDA TROKA ELIMINOHET!

BIG BROTHER ALBANIA 2, NATA E NJEMBEDHJETE (11), SPEKTAKLI

AIDA TROKA ELIMINOHET!

Aida Troka
/photo top channel/

Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe (me 56% te votave) banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte AIDA TROKA!

- - - - - - - - - - - - - - - -
P.S. Si u votua tek AlbaVipNews.blogspot.com

AIDA 942 (38%)
ADELA 656 (26%)
QETSORI 578 (23%)
ARJONI 279 (11%)

TOTAL VOTA: 2455

- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Saturday, 11 April 2009

Big Brother Albania 2: Adela, Aida, Arjoni dhe Qetsori Te Nominuar!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 64, NATA E DHJETE (10), SPEKTAKLI, TE NOMINUARIT

Big Brother Albania 2 Java 9 Te Nominuarit

Te Nominuarit:

ADELAJDA XHAMANI
AIDA TROKA
ARJON MUCA
QETSOR FERUNAJ

Nga te gjithe rrjetet e telefonise celulare ne Shqiperi e Kosove

Per te VOTUAR Adelajden, dergoni: BB ADELAJDA ne 15191
Per te VOTUAR Aiden, dergoni: BB AIDA ne 15191
Per te VOTUAR Arjonin, dergoni: BB ARJON ne 15191
Per te VOTUAR Qetsorin, dergoni: BB QETSOR ne 15191

KUSH KE NOMINOI (Sipas radhes se paraqitjes)

QETSORI: ARJANI, TONI
ADELA: AIDA, JUNA
ARI: QETSORI, ARJONI
MIMOZA: ARJONI, ANJEZA
TONI: QETSORI, ADELA
ANJEZA: MIMOZA, AIDA
AIDA: ADELA, BJORDI
JUNA: QETSORI, ADELA
BJORDI: AIDA, ARJONI
ARJONI: ADI, JUNA
ADI: ARJONI, QETSORI

Renditja finale

Arjoni (4)
Qetsori (4)
Adela (3)
Aida (3)
Juna (2)
Adi (1)
Anjeza (1)
Ari (1)
Bjordi (1)
Mimoza (1)
Toni (1)

- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Saturday, 4 April 2009

Big Brother Albania 2: Aida, Anjeza, Bjordi, Dritani dhe Mimoza te Nominuar!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 57, NATA E NENTE, SPEKTAKLI, TE NOMINUARIT

Nominimi 8 Big Brother Albania 2

AIDA TROKA
ANJEZA
BJORDI MEZINI
DRITAN SHEHAJ
MIMOZA KRASNIQI

Nga te gjithe rrjetet e telefonise celulare ne Shqiperi e Kosove

Per te VOTUAR Aiden, dergoni: BB AIDA ne 15191
Per te VOTUAR Anjezen, dergoni: BB ANJEZA ne 15191
Per te VOTUAR Bjordin, dergoni: BB BJORD ne 15191
Per te VOTUAR Dritanin, dergoni: BB DRITAN ne 15191
Per te VOTUAR Mimoza, dergoni: BB MIMOZA ne 15191

KUSH KE NOMINOI (Sipas rradhes se paraqitjes)?

Adela: Aida, Qetsori
Aida: Adela, Bjordi
Adi: Dritani, Mimoza
Ani: Bjordi, Anjeza
Anjeza: Mimoza, Aida
Mimoza: Qetsori, Anjeza
Arjoni: Mimoza, Dritani
Bjordi: Dritani, Aida
Dritani: Mimoza, Anjeza
Qetsori: Dritani, Bjordi

RENDITJA FINALE

DRITANI (4)
MIMOZA (4)
AIDA (3)
ANJEZA (3)
BJORDI (3)
QETSORI (2)
ADELA (1)

- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

Saturday, 28 March 2009

Big Brother Albania 2: Surprize per Aiden!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 50, NATA E TETE, SPEKTAKLI

Aida Big Brother Albania 2Surprize per Aiden
28/03/09 21:14

Nje jete me mungesa. Keshtu mund te perkufizohet historia e Aides, njeres prej banoreve. Ajo ka treguar qe ka humbur nenen kur ishte femije ,dhe pak me vone ka humbur dhe te atin. Motra i jeton larg, dhe i dashuri e ka lene per te ikur ne Amerike,edhe pse lidhja e tyre eshte ende e forte dhe per t`u kuptuar. Big Brother gjate spetaklit i ka bere asaj nje surprize, dhe eshte ajo qe ka vendosur qe ta pranoje,ose jo. Ajo takon shoqen e saj te ngushte Junen. Aida u gezua shume nga kjo surprize. Juna i shprehu mbeshtetjen e saj dhe te njerezve te saj te afert. Te gjithe banoret e priten me duartrokitje.
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: aida troka
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Surprise to Aida
28/03/09 21:14

A life lacking. So history may be defined Aides, one of the residents. It has shown that when mothers had lost children, and a little later and the father has lost. The sister lives far away, and love has left to escape to America, although their bond is still strong and was understood to be. Big Brother has done during spetaklit what a surprise, and is what has decided to accept, or not. It belongs to her close friend June. Aida gezua was very surprise by this. Juna expressed its support and the people closest to her. All residents with the expected applause.
]]

Njerka e Aides Nuk Pranoi T'i Beje Surprize!

Aida Troka Big Brother Albania 2
/photo top channel/

Njerka nuk pranon t’i beje surprize Aides

Ka treguar per jeten e saj familjare brenda shtepise se “Big Brother”, por nje nga gjerat qe na ka bere shume pershtypje eshte marredhenia me njerken e cila sipas Aides eshte e shkelqyer. Aida ka humbur ne fillim mamane e saj ndersa ne vitin 2001 ka humbur babain. Nderkohe babai eshte rimartuar dhe ka bere nje djale me gruan e re, i cili tani eshte 8 vjec. Duke u nisur nga kjo marredhenie e cila sipas Aides eshte e vecante, organizatoret e programit ‘Big Brother” kishin menduar qe t’i benin nje suprize asaj duke i futur brenda ne shtepi njerken. Mirepo sipas informacioneve tona, njerka nuk ka pranuar. Cila ka qene arsyeja? Njerkat ne fund te fundit jane te gjitha njelloj, ashtu si tek perralla e “Borebardhes” apo Aida nuk ka ditur ta mbaje kete marredhenie te pakten ne nivele kortezie? E pyetur per kete problem, vete Merita, njerka e Aides tregon se ka disa kohe qe nuk frekuentohet me Aiden por arsyet nuk deshiron qe t’i beje publike. Nderkohe Aida ka thene se ka dobesi per te vellain por ka nje vit qe nuk e ka takuar madje ka deklaruar se po i fitoi 70 mije eurot do t’ia jape vellait. Ky pohim ne fakt krijon nje kontradikte pasi nje femije qe eshte vellai yt dhe qe e ke pike te dobet, nuk mund te rrish nje vit pa e takuar. E pyetur nese djali i vogel e kerkon ndonjehere Aiden, Merita thote: “Ndodh qe edhe e kerkon pasi eshte normale”. Pra me kete rast Aida nuk eshte treguar e sinqerte duke ia “sabotuar” surprizen organizatoreve te “Big Borther” por edhe duke i ulur pike vetes. /panorama/28.03.09/
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: aida troka
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Stepmother refuses to make a surprise Aides

Has shown for the life of her family within the home "Big Brother", but one of the things that has made us very impressed with the relationship njerken which Aides is excellent. Aida has lost in its early mamane while in 2001 it lost father. Whereas the father is rimartuar and made a boy with new wife, who is now 8 years old. Starting from this marredhie which is Aides particular, the organizers of the program 'Big Brother "had thought that a suprize what to do by introducing the njerken at home. However, according to our information, stepmother did not accept. What was the reason? Stepfather ultimately are all the same, as to the old wives' tales "Borebardhes" Aida or did not know to keep this relationship at least kortezie levels? Asked about this problem, along Merita, stepfather Aides of time indicates that there are some who do not attend with Eide but why not wish to make public. Meanwhile, Aida has said it penchant brother but has a year that has not met even said that was won 70 thousand euros will give brother. This statement creates a contradiction in fact as a child who is thy brother, and that's your weak point, can not rrish a year without meeting. Asked if the small boy sometimes requires Eide, Merita says: "It happens that even after requesting is normal." So with this case is not shown Aida sincere in his "sabotuar" surprizen organizers of "Big Borther" but also by lowering yourself point.
]]

Saturday, 21 March 2009

Big Brother Albania 2: Adela, Aida, Adi, Lirita, Mimoza, Qetsori Te Nominuar!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 43, NATA E SHTATE, SPEKTAKLI, TE NOMINUARIT

Big Brother Albania 2 Te Nominuarit Java 6

ADELAJDA XHAMANI
AIDA TROKA
ARDIAN POJANA
LIRITA HALILI
MIMOZA KRASNIQI
QETSOR FERUNAJ

Nga te gjithe rrjetet e telefonise celulare ne Shqiperi e Kosove

Per te VOTUAR Aiden, dergoni: BB AIDA ne 15191
Per te VOTUAR Adelajden, dergoni: BB ADELAJDA ne 15191
Per te VOTUAR Ardianin, dergoni: BB ARDIAN ne 15191
Per te VOTUAR Liriten, dergoni: BB LIRITA ne 15191
Per te VOTUAR Mimozen, dergoni: BB MIMOZA ne 15191
Per te VOTUAR Qetsorin, dergoni: BB QETSOR ne 15191

KUSH KE NOMINOI (Sipas radhes se paraqitjes):

Republika: ADI dhe AIDA
Qetsori: MIMOZA dhe ADI
Mimoza: AIDA dhe QETSORI
Lirita: BJORDI dhe ADELA
Dritani: AIDA dhe QETSORI
Bjordi: AIDA dhe MIMOZA
Arjoni: LIRITA dhe MIMOZA
Adi: MIMOZA dhe AIDA
Aida: ADELA dhe QETSORI
Adela: AIDA dhe LIRITA

Renditja finale:
AIDA (6)
MIMOZA (4)
QETSORI (3)
ADELA (2)
ADI (2)
LIRITA (2)
BJORDI (1)

- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

Saturday, 14 March 2009

Big Brother Albania 2: Aida, Arjoni, Mesida dhe Qetsori Te Nominuar!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 36, TE NOMINUARIT NGA JAVA 5

Big Brother Albania 2 Nominimi 5

AIDA TROKA
ARJON MUCA
MESIDA LLESHI
QETSORI FERUNAJ

Nga te gjithe rrjetet e telefonise celulare ne Shqiperi e Kosove

Per te VOTUAR Aiden, dergoni: BB AIDA ne 15191
Per te VOTUAR Arjonin, dergoni: BB ARJON ne 15191
Per te VOTUAR Mesiden, dergoni: BB MESIDA ne 15191
Per te VOTUAR Qetsorin, dergoni: BB QETSOR ne 15191
- - - - - - - - - - - - - - - -
P.S. Kete jave Adi kishte imunitet si kryefamiljar i ri!
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Saturday, 7 March 2009

Big Brother Albania 2: Aida Kryefamiljare!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 29, SPEKTAKLI

Aida Big Brother Albania 2Dritani zgjedh Aiden!
07/03/09 23:00

Kesaj rradhe kujdestare e shtepise apo kryefamiljare eshte zgjedhur Aida. Kjo, jo me votimin e banoreve te tjere, por me zgjedhjen e Dritanit. Ka qene Vellai i Madh qe e “detyruar” Dritanin, kujdestarin e meparshem, te zgjedhe banorin qe do te administronte buxhetin per javen ne vazhdim e qe pervec kesaj, nuk do te mund te nominohej nga banoret e tjere. Pasi eshte menduar pak, Dritani ka thene emrin e Aides. Zgjedhja e Dritanit, beri qe Arjoni ta nominonte, duke e arsyetuar veprimin e tij me mendimin se Dritani duhet te kishte zgjedhur Zhuljeten.
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: tani dritan sheha shehaj aida troka
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[translation by google]
This time nanny Station or selected Aida is headed. This, no other vote of the inhabitants, but with the election of Dritanit. Was Big Brother was "forced" Dritanin, the previous guardian, resident to choose to be administronte budget for the week following the addition, would not be nominohej from other people. After a little thought, said Dritani name Aides. Selection Dritanit, made Arjoni to nominonte, by his action by arguing that the Dritani should have chosen Zhuljeten. [ha ha, i like this! rekomando perkthim me te mire permes komenteve]

Big Brother Albania 2: Prova e Javes Kalon!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 29, SPEKTAKLI

Prova e javes.
07/03/09 22:54

Si cdo jave banoret perballen me nje prove jave, te cilen ato duhet t`a kalojne, pasi aty varet dhe buxheti i tyre. Prova ishte e ndare ne dy pjese. Pjesa e pare e saj ishte loja Twister te cilen banoret e kaluan me sukses gjate javes. Pjesa e dyte e proves ishte “Ti vlen” ku banoret duhet te tregonin talentin e tyre ne nje fushe te caktuar. Dy konkurentet e perzgjedhur per kete prove ishin Aida dhe Ardjani te cilet u perballen me nje juri te vertete. Ardjani tregon nje barsalete, ndersa Aida performon me nje kercim oriental. Juria jep vendimin per Aiden dhe Ardjanin duke e quajtur te kaluar proven e kesaj jave.
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[translation by google]
Proof of week
07/03/09 22:54

Every week as residents face a test week, which they must exceed a, and since it depends on their budget. Testing was divided into two parts. The first game was its Twister which residents successfully passed this week. The second part of the test was "You is" where people have to show their talent in a particular area. Both competitive and selecting for this test were Aida and Ardjani who faced a real jury. Ardjani shows a barsalete, while Aida performs a jump Oriental. The jury's decision provides for Eide and Ardjanin, calling the last test this week.
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: aida troka ardian pojana ardjan
- - - - - - - - - - - - - - - -

Monday, 2 March 2009

Big Brother Albania 2: Pavlini Eshte Egersuar!

TITULLI

Pavlini eshte egersuar!
02/03/09 00:50

Te ulura jashte ne oborr Aida, Zhuljeta, Lirita dhe Mesida kane diskutuar ne lidhje me Pavlini, qe kete jave, eshte ne nominim se bashku me Aiden dhe Arjonin. Sipas Zhuljetes ai eshte shume i stresuar, eshte shume ndryshe nga c’e kishin njohur deri tani dhe nuk po ben me asnje shaka. Ndersa sipas Aides ai eshte jo thjesht i stresuar, por i inatosur e i egersuar.
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Saturday, 28 February 2009

Big Brother Albania 2: Aida, Arjoni dhe Pavlini Te Nominuar!

Aida Arjoni Pavlini Big Brother Albania 2 Nominuar

BIG BROTHER ALBANIA 2, JAVA 3, TE NOMINUARIT

AIDA TROKA
ARJON MUCA
PAVLIN POLIA

Nga te gjithe rrjetet e telefonise celulare ne Shqiperi e Kosove

Per te VOTUAR Aiden, dergoni: BB AIDA ne 15191
Per te VOTUAR Arjonin, dergoni: BB ARJON ne 15191
Per te VOTUAR Pavlinin, dergoni: BB PAVLIN ne 15191

Nga Shqiperia, mesazhi kushton 100 leke + TVSH. Nga Kosova, 80 cent + TVSH.

Ndersa, ketu tek AlbaVipNews.blogspot.com per te shprehur opinionin tuaj, votoni ne sondazhin ne te djathte!
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: arioni muqa
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Big Brother Albania 2: Rrefehen te Nominuarit e Javes 2

BIG BROTHER ALBANIA 2, RREFEHEN AGONI, AIDA, ADELAJDA DHE ARJONI

Si te nominuarit nga java e trete, Agoni, Aida, Adela dhe Arjoni kane treguar ne dhomen e rrefimit, emocionet, tensionet dhe friken e tyre nga nominimi, si dhe kane dhene opinionet e tyre per te nominuarit e tjere.

PER AIDEN
AIDA: Per te fituar duhet dic te japesh. Dhe une di te jap. Kam shume per te dhene. Duhen njerez te forte, qe dijne te krijojne spektaklin dhe shoun.
ADELA: Aida ka disa defekte. Flet shume aty ku nuk i takon... Nuk do ta kisha nominuar deri ne momentin kur i shprehi Arbanes se po t'ishim jashte nuk do t'isha lodhur aq shume me mua. Me erdhi keq...
AGONI: Per Aiden, ja kam thene edhe asaj, reagon pak shpejte.
ARJONI: Aida konkurente e forte, e drejte, e zgjuar. Nuk besoj se do te dali!

PER AGONIN:
AGONI: Per karakterin tem, nuk kisha ndryshuar asgje. Une jam qishtu dhe qishtu jam edhe ne jete te perditshme. Ma merr mendja se kam hala cka me dhane!
ADELA: Agoni nuk me pelqen. Tipat si Agoni une nuk i kam afruar. Eshte banal ne te shprehur, eshte banal ne te vepruar!
AIDA: Jane shume te pakta konfliktet qe realisht Agoni ka kryer per te qene i nominuar. Ne ate karakter qe ai ka paraqitur ketu, nuk i pershtatet dhe mbi te gjitha, shume njerez qe jane rritur nen kufizime, nen paragjykime, nen tutele (presion), nuk e kuptojne... ai nuk eshte ai Agoni.
ARJONI: Agoni, nje shoumen, ne sensin qe per te ndejte ketu brenda, eshte kahil te beje cdo gje. Kete vlere i ka dhene. E komplimentoj, por besoj se do te dali!

PER ADELEN
ADELA: Une duhet te rri ne shtepi, sepse e ndjej se duhet te rri (qesh).
AGONI: Per te Adela... eshte person pak qe ka qene jo ?????, ka qene me e rezervuar ne disa raste. Jeta nuk eshte vec sfilate dhe mu duk bukur.
ARJONI: Adelajda, konkurent i forte. Me thjeshtesi dhe ndoshta pak, pak fare dinakeri. Nuk besoj se do te dali!
AIDA: Adelajda mund te bente loje me te mire. Por eshte e kushtezuar, duke pase parasysh ambientin ku eshte rrite, vendin ku eshte rrite.

PER ARJONIN
ARJONI: Jam i bindur 70% qe nuk do te dal. Dhe kjo shtepi pa mua s'do te kishte sens.
ADELA: Arjoni, mendoj se eshte djal shume inteligjent. Gjithmone e me shume bindem se ai nuk jep mendimet per te tjeret pa i njohur.
AGONI: Arjoni, per mua shume shume djal ok. Deri tash sa e kam pa, eshte i sinqerte dhe i mbron mendimet e veta qe eshte shume me rendesi.
AIDA: Arjoni ka nje bote te veten dhe mbron ate. Mos te harrojme qe Arjoni eshte rrite ne dy shtete... Arjoni njekohesisht eshte nje djal jo vetem i bukur!- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Big Brother Albania 2: Ingrid Gjoni Mikeshe e Aides!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 22, SPEKTAKLI

Ingrid Gjoni Mbeshtetese dhe Mikeshe e Aides

"Arsyeja qe ndodhem sonte ketu eshte se jam nje shoqe e Aides, e ndjeva shume qe te vija sot ketu per te. Dhe dua te them me dy llafe, pa e zgjatur. Aida, une e kam ndjekur, eshte e njejta sic eshte jashte me ne. Eshte shume e dashur, shume e sinqerte dhe me ka marre shume malli." - ka thene Ingridi ne Mbremjen IV-te te Spektaklit Big Big Brother Albania 2. Ndiqni videon:


- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: ingrit aida troka
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Thursday, 26 February 2009

Big Brother Albania 2: Adela vs Aida, Diskutim

BIG BROTHER ALBANIA 2

Aida Big Brother Albania 2“Bej si e forte, qe te mbrohem!”
26/02/09 00:05

Adelajda i ka thene Aides se gjeja per te cilen i ka ardhur me teper keq ishte pergjigjia qe ajo i kishte dhene Arbanes, kur kjo e fundit e kishte pyetur se cfare do te kishte qene ndryshe nese do te kishin qene jashte shtepise se Big Brother.Aida i eshte pergjigjur se nuk do te ishte lodhur aq shume me Adelajden.Sipas saj, kjo ishte nje pergjigje ulese, zhvleresuese e p”pa piken e konsiderates”. “Qe nga ai moment, -i tha Adela Aides, - fillova te mendoja ndryshe!” Aida i ka thene se kur je jashte, ke mundesi zgjedhjeje dhe nese nuk te pelqen dicka apo dikush, nuk lodhesh duke kerkuar anet pozitive, thjesht iken. Edhe Aida i ka shprehur pakenaqesine qe Adela, sipas saj, “arsyes se loteve i kishte vene emrin Aida”, por Adelajda ka mohuar ta kishte bere dicka te tille. Aida ka vazhduar duke i thene se ato mund te sqaroheshin edhe jashte, kur te dilnin nga shtepia, nese edhe ajo do te donte kete, por gjithsesi Adelajda duhet te kuptonte se “e forta” ishte fasada e Aides per t’u mbrojtur ne perballjen me te panjohurit, ishte metoda e saj per t’u dukur se eshte e vrazhde, se nuk preket lehte. “Po mos te kisha fasaden e te fortes, mua do te me kishin vene perfund!”- ka thene ajo. Adelajda e ka kundershtuar duke i thene se ajo e merrte parasysh jeten e Aides, por sipas saj, ajo dinte te shprehej vrazhde, por dinte te shprehej edhe embel.Aida ka vazhduar duke thene se nuk ishte person negativ, se mund te ishte e vrazhde, por jo negative, ama nuk kishte patur c’pergjigje te jepte tjeter, kur kishte marre vesh se Adelajda kishte qare.
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: adelajda xhamani adela aida troka
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Saturday, 21 February 2009

Big Brother Albania 2: Adela, Agoni, Aida dhe Arjoni Te Nominuar!

Big Brother Albania 2 Nominimet

BIG BROTHER ALBANIA 2, JAVA 2, TE NOMINUARIT

ADELAJDA XHUMANI
AGON RADONIQI
AIDA TROKA
ARJON MUCA

Nga te gjithe rrjetet e telefonise celulare ne Shqiperi e Kosove

Per te VOTUAR Arjonin, dergoni: BB ARJON ne 15191
Per te VOTUAR Adelajden, dergoni: BB ADELAJDA ne 15191
Per te VOTUAR Agonin, dergoni: BB AGON ne 15191
Per te VOTUAR Aiden, dergoni: BB AIDA ne 15191

Nga Shqiperia, mesazhi kushton 100 leke + TVSH. Nga Kosova, 80 cent + TVSH.

Ndersa, ketu tek AlbaVipNews.blogspot.com per te shprehur opinionin tuaj, votoni ne sondazhin ne te djathte!
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: goni arioni adela
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Tuesday, 17 February 2009

Big Brother Albania 2: Debati Aida - Adelajda!

BIG BROTHER ALBANIA 2

Adela Aida Big Brother Albania 2Debati Aida – Adelajda
17/02/09 00:00

Nje tjeter perplasje ka ndodhur mes Adeles dhe Aides, e treta sipas kesaj te fundit per te njejtin motiv: mimiken e Adelajdes. Por kesaj rradhe ne debat jane perfshire gjeresisht edhe banoret e tjere te shtepise, disa prej te cileve kane gjetur rastin t’i thone asaj opinionet e tyre jo pozitive per sjelljen e saj. Keshtu, Agoni i ka thene se ajo eshte agresive me te tjeret, nuk e ka lene t’i afrohet, madje kur ai eshte perpjekur ta beje kete, ajo ka reaguar ne nje menyre te tille sa ai ka tmerr ta provoje perseri. Sjellja apo reagimet e saj karshi tij i lene madje shkas te mendoje se ajo mund te ndjeje neveri per te. Adela nuk ka pranuar asgje prej fjaleve te Agonit apo banoreve te tjere dhe ka kundershtuar mendimet e tij persa i perkisnin agresivitetit te saj. Ne kete moment ka nderhyre Aida e cila i ka thene: “Agresiviteti nuk pushke, as bri, vajze e dashur” dhe debati eshte perqendruar mes te dyjave. Aida i ka kujtuar Adelajdes se ne te gjitha rastet kur mes tyre ka patur perplasje, shkak eshte bere mimika e saj. “Une kjo jam dhe nuk mund te ndryshoj!”- ia ka kthyer Adela, - Ti s’ke pse e merr per personale!” “Atehere as ti mos i merr personale reagimet e mia qe jane pasoje e mimikes sende” – I ka thene Aida. Ne debatin mes te dyjave Aida eshte mbeshtetur fort nga Zhuljeta dhe Agoni. Zhuljeta ne menyre provokuese i ka thene Adelajdes se ndoshta nga qe ajo nuk guxon apo nuk arrin te shprehet me fjale, perdor mimiken. Ata qe mbeshtesnin deri diku Adelen ishin Arjoni dhe Pavlini. Te tjeret preferonin te qendronin ne heshtje e te mos perziheshin, apo ne ato qe thonin te ishin te balancuar si nga njera ane, si nga tjetra. P.sh Adi, kur Adelajda e perdori si shembull, per t’i thene te tjereve se kishte banore qe e kuptonin shume mire, tha: “ Te lutem me ler rehat, mos me permend fare!”. Ne fillim te debatit, Adela filloi te bente fresk, e nxehur nga situata e sikletshme ne te cilen ndodhej, por me pas, kur e pa veten te sulmuar e shenjester pothuajse te te gjitheve, me ne krye Aiden, nuk mundi t’i permbante lotet. “Nuk ia vlen te debatojme per kete!” – I ka thene ajo Aides. Me pas eshte larguar dhe ka shkuar ne banje ku Qetsori, Erjola dhe Bjordi jane munduar ta qetesojne. “Qaj- i ka thene Qetsori, - se te ben mire!” Ndersa sipas Bjordit ata s’kishin ku ta kapnin tjeter dhe merreshin me mimiken e saj.
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Sunday, 15 February 2009

Aida Troka, Historia e Vajzes se Forte

Aida Troka
/photo panorama etc./

Ish i dashuri i Aides se “Big Brother” hap nje fan club per me shume vota
Historia e vajzes se forte, te ciles jeta i rezervoi jo pak surpriza te hidhura

Kur u prezantua per here te pare si nje nga konkurrentet e “Big Brother”, me floket bionde dhe veshjen moderne, shume prej nesh mund te mendonim, se Aida do te ishte ajo vajza tipike qe ka feminitet me shumice dhe mbi te gjitha nje vajze me te cilen djemte nuk do te kishin veshtiresi per ta bere mike apo edhe dicka me shume. Por kane mjaftuar kaq pak dite brenda shtepise me te famshme ne Shqiperi, per te kuptuar se impresioni i pare ka qene komplet i gabuar. Tani qe kemi mundur te kontaktojme me miqte me te mire te Aides, ne fakt kemi arritur te kuptojme shume detaje nga jeta e saj.

Aida Troka Big Brother

Ne shume forume ku fansat kane filluar diskutimet e nxehta per banoret qe pelqejne dhe per ata qe nuk i pelqejne, kemi lexuar se shume prej tyre kane paragjykuar Aiden per faktin se ajo jeton vetem. Ne fakt ne mesuam se te jetuarit vetem nuk ka qene nje zgjedhje per Aiden por thjesht nje fat i saj i hidhur. Aides i kane vdekur te dy prinderit dhe mbasi motra e madhe ka vendosur te jetoje ne Itali, ajo ka mbetur vetem ne shtepine e prinderve te saj. E gjendur ne kete situate, Aides i eshte dashur te rritet me shpejt pasi tashme per cdo vendim qe do te merrte, duhej te ishte sa me e pergjegjshme. Prandaj dhe imazhi i vajzes se forte dhe aspak delikate, eshte ne fakt natyra e vertete e Aides.

Aida Troka

Njeri nga miqte e saj prej dhjete vitesh, tregon se Aida eshte nje vajze shume inteligjente, shume e zonja, ka nje pune shume te mire dhe vazhdon edhe shkollen. I pelqen ta jetoje jeten ne te gjitha dimensionet e saj, por shpesh shfaq edhe shenja rebelizmi per gjerat e shtirura, duke e bere natyren e saj akoma me te vecante. Madje ai tregon se krahas pasionit per librat dhe kuzhinen, Aida ka dhe nje ze shume te mire per te kenduar, nje cilesi qe ajo akoma nuk e ka shfaqur brenda shtepise se “Big Brother”. Miqte tregojne se shoqeria me Aiden eshte me te vertete nje privilegj pasi ajo eshte ne gjithcka shume speciale. Pikerisht fale kesaj natyre ajo ka mundur te jetoje me njerken dhe babain e saj per disa vite, dhe nga kjo martese, tani ajo ka edhe nje vella nga babai.

Aida me shoqeri

Nderkohe nga burime te tjera, por se fundi edhe nga rrefimet e vete Aides, mesojme se ajo ka patur nje lidhje 7-vjecare me nje djale i cili prej kater vitesh ndodhet ne Amerike. “Ai eshte nje djale shume i mire dhe me Aiden kishte marredhenie te mrekullueshme, por mesa duket largesia e ka bere te pamundur lidhjen e tyre”, – tregon nje nga mikeshat e Aides. Ajo ka provuar te jetoje jashte, me sakte ne Itali aty ku jeton prej disa vitesh e motra, por ajo e ka te pamundur qe te rrije gjate larg Shqiperise pasi tregon se i pelqen me shume Tirana dhe jeta ketu mes miqve dhe ambientit shume te njohur dhe familjar per te. Duke pare natyren e vecante te saj, miqte e kane nxitur qe te merrte pjese ne “Big Brother” por te pyetur nese ka gjasa qe ajo te lidhet me ndonjerin prej djemve aty, ata e perjashtojne kategorikisht si mundesi duke njohur tipin e saj, por duke pare edhe alternativat aty brenda, qe u duken te papershtatshme per miken e tyre.

Aida me ish te dashurin Aida me ish te dashurin

Duke u kthyer tek histori disa vjecare e lidhjes se saj, mesuam edhe nje fakt shume interesant. Aida me Endrit Mashen, edhe pse nuk jane me te dashur, kane mbetur shume miq me njeri-tjetrin. Madje, gjeja qe na ka cuditur me shume eshte se ai ka krijuar nje fan club per Aiden, duke e ndihmuar qe ajo te kete sa me shume fansa dhe natyrisht sa me shume vota. Me te vertete dicka shume speciale te cilen me siguri kur ta mesoje Aida, ka per ta vleresuar shume. Gjithsesi, jemi akoma shpejt per te parashikuar se cfare te rejash do te na sjelle vajza bionde brenda asaj shtepie. /redona sadiku/panorama/14.02.09/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Wednesday, 11 February 2009

Big Brother Albania 2: Aida Tregon Per Babane!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 5

Big Brother Albania 2 AidaAida tregon per humbjen e te atit
11/02/2009 18:00

Nje bisede familjare starton mes Zhuljetes, Arjonit dhe Aides. Kjo e fundit tregon per humbjen e prinderve te saj, per vellain e saj te vogel nga babai dhe menyren sesi jeton larg. Ajo pranon se ka pasur nje lidhje shume te forte me te atin, ndersa motra e saj ka qene me e lidhur me te emen. Ajo thote se shume gjera qe i la i ati i shiten, madje rrefen se ka jetuar shume mire me gruan e te atit, e cila ishte nje zonje te cilen ajo e respekton ende.
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: aida troka
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online