All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Aida Vokshi. Show all posts
Showing posts with label Aida Vokshi. Show all posts

Monday, 30 January 2012

Ledi Vokshi ne New York surprizon motren (VIDEO)

Kengetarja e surprizave quhet Ledi Vokshi

Këngëtarja e hitit “Perfekte” Ledi Vokshi ka lënë Shqipërinë dhe menjëherë pas Vitit të Ri është larguar për në Amërikë, atje ku ajo ka një pjesë të shpirtit të saj. Por mësuam se këngëtarja i ka bërë një surprizë shumë interesante motrës së saj, Aides,  e cila është një parukiere e njohur në New York.

I ka shkuar në befasi si kliente duke i kënduar “Shumë urime”, pasi motra atë ditë me 20 janar kishte ditëlindjen. Kjo befasi, Ledi ka dashur ta ruajë, dhe ja ku mund ta shihni në këtë video amotore me telefon. Vajza e muzikës i pëlqen befasitë, por dhe është gjithmonë dinamike në cdo gjë që bën.

Nuk e dimë se sa do të qëndrojë në New York, por natyrisht se ndoshta po mendon për ndonjë këngë të re, pas albumit që e solli në treg në fund të vitit që lamë pas. /Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Lady Vokshi sister in New York suprise

The singer's hit "Perfect" Lady Vokshi left Albania and immediately after the New Year moved to America, where she has a piece of her soul. But we learned that the singer has made ​​a very interesting surprise her sister, Aide, which is a famous hairdresser in New York. I went to surprise clients like singing "Many congratulations" after sister that day with birthday was January 20.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online