All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Alban Mehmeti. Show all posts
Showing posts with label Alban Mehmeti. Show all posts

Sunday, 30 May 2010

Alban Mehmeti Fejohet ne Qershor!


/photo public domain/

Alban Mehmeti fejohet ne qershor

Ndonese kenga “Ne ditelindjen tende” e kenduar nga Alban Mehmeti ne “Top fest 7”, nuk arriti te hyj ne finalen e ketij festivali, kengetari Mehmeti deshiron qe kjo kenge te arrij suksesin e merituar. Ai mendon qe shume shpejt kesaj kenge te ia realizon videoklipin. “Mendoj qe kenga e meriton qe te kete sukses me te madh qe ka arritur prandaj se shpejti do te ia realizoj videoklipin. Kete e them sepse te gjithe njerezit qe e kane degjuar kengen, e kane pelqyer mjaft. Po ashtu kenga eshte lansuar shume edhe neper radio stacione kosovare”, ka thene ai.

Albani nuk ka deshire te kritikoj jurine dhe organizatoret e “Top fest 7”, por ai nuk e mohon qe eshte ndare paksa i zhgenjyer nga ky festival. “Te them te drejten nuk dua me kritiku asgje dhe askend, por jam zhgenjyer shume sepse mendoj qe jo vec kenga ime por ka pas edhe kenge tjera shume me te mira qe sa disa te tjera qe ishin ne finale”, beri te ditur ai. Ish anetari i grupit “Aurora” thote se vazhdon te kete miqesi me anetaret tjere te grupit Nazin dhe Yllin, por ne krahasim kur kendonte bashke me ta, tash ndihet me mire si solo kengetar. “Mire ka qene edhe me grup, por shume me mire vetem”, shprehet ai.

Ne qershor fejohet

Perpos projekteve muzikore, ditet e mira per Albanin po vijne edhe ne jeten e tij sentimentale. Albani, tash e nje kohe eshte pare duke u shoqeruar me nje vajze prishtinase me emrin, Fjolla Svirca. Mirepo dashuria e tyre eshte aq e forte dhe serioze sa qe ata deshirojne qe te i nderrojne edhe unazat e fejeses.

Kjo ngjarje e vecante per ciftin, pritet te ndodh ne muajin qe po hyjme. “Nuk dua te jap shume detaje, por fejesa do te ndodh ne muajin qershor”, tregoi Albani pa permendur daten e sakte. /arben gjinaj/zeri/maj 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Alban Mehmeti to engage in June

Although the song "In your birthday" and sing the Alban Mehmeti "Top fest 7", failed to enter the finale of this festival, Mehmeti singer wants to get this song deserved success. He believes that very soon he realizes this song video. "I think that song deserves to have greater success was achieved so that we will soon realize video. I say this because all the people who have heard the song, and they liked it very much. Also, the song has launched many radio stations throughout Kosovo, "he said.

Albani no desire to criticize jurine and organizers of the "Top fest 7", but he does not deny who is separated somewhat disappointed by this festival. "To say the right do not want to critic anything and anyone, but I am very disappointed because I was not my song but already had the other song that much better than some others who were in the final," he announced. Former member of the group "Aurora" says it continues to have friendships with other members of the Nazi group and Star, but when compared kendonte together with them, now feel better as a solo singer. "Well there was also the group, but only very good," he says.

Engagement in June

Besides musical projects, better days are coming for the Albani in his life sentimental. Albani, now a first time is being accompanied by a girl named Prishtina, Fjolla Svirca. But their love is so strong and serious as they want to the changing and engagement rings.

This special event for the couple, is expected to occur in that month are entering. I will not give many details, but Lance will happen in June, Albani showed no mention of the exact date.
]]

Thursday, 4 February 2010

Alban Mehmeti Thelle Ne Dashuri Me Fjolla Svircen

Alban Mehmeti dhe Fjolla Svirca
/photo public domain/

Dashuria e Alban Mehmetit me Fjolla Svircen
Tek ajo cmoj gjithcka!

“Me Fjollen jemi takuar para me shume se nje viti. Jemi njohur nepermjet shoqerise, ndersa me kohe kemi filluar lidhjen tone. Tek ajo cmoj gjithcka, por do te vecoja vetem nje gje, ajo eshte shume njerezore dhe kjo me pelqen jashtezakonisht”, keshtu thekson, mes tjerash, per rubriken tone te perjavshme dedikuar dashurise, kengetari Alban Mehmeti, ndersa rrefen edhe shume detaje qe e bejne edhe me te plote dashurine e tij me vajzen qe e zgjodhi nje vit me pare si me te cmuaren e tij

Ani pse me perpara nuk kishte folur kaq haptazi per vajzen qe ia rrembeu zemren, kengetari Alban Mehmeti ka kohe qe shoqerohet me njeren. E ajo sic duket nuk e pati te veshtire ta beje per vete djalin nga Prishtina, me te cilin eshte bashke tash e me shume se nje vit. Nisi si nje shoqeri e paster, e cila per pak kohe u shnderrua ne nje dashuri po aq te paster dhe te shendoshe, per te dy. Jane cifti Alban Mehmeti dhe Fjolla Svirca, te cilet nuk rrine dot pa njeri-tjetrin. “Gjate gjithe kohes jemi ne kontakt, gjithe kohen shkembejme mesazhe, kudo qe jam une apo ajo”, keshtu nis rrefimin per dashurine e jetes se tij Albani, ndersa pershkruan me shume pasion cdo detaj qe e perkufizon personalitetin e Fjolles.

Njohja jone

“Me Fjollen jemi takuar para me shume se nje viti. Jemi njohur nepermjet shoqerise, ndersa me kohe kemi filluar lidhjen tone”, tregon Albani, ndersa pershkruan edhe momentet e para te takimit dhe gjerat qe ai i verejti fillimisht tek ajo, vajza e cilter, tani e dashura e tij. “Eshte shume normale qe gjeja e pare eshte pamja fizike, qe fillimisht ta terheqe vemendjen, pastaj pasi jemi shoqeruar me shume me ka pelqyer edhe ana tjeter, apo ajo ana njerezore e saj, qe mua me ka bere te ndihem i plote me te”. Lidhjen e tij me Fjollen, Albani e vlereson nje lidhje shume serioze. Madje, sipas tij, kete lidhje edhe me te plote e bene Fjolla, me te gjitha tiparet e mrekullueshme dhe njerezine e brendshme qe e karakterizon. “Tek ajo cmoj gjithcka dhe nuk ndaj dot asgje. Do te vecoja vetem nje gje, qe ajo eshte shume njerezore dhe kjo me pelqen jashtezakonisht”, tregon me krenari ai.

Koha prane njeri-tjetrit kalon sikur te cdo cift tjeter. Here-here mund te kete edhe mosmarreveshje per ndonje gje te caktuar, por e rendesishme, sipas kengetarit, eshte se asnjehere nuk ka dicka serioze qe do t’i lendonte ata. E qe kjo lidhje te funksionoje edhe me mire, e mundeson mirekuptimi i ndersjelle qe kane ata dy. “Si cdo cift, edhe ne ndonjehere kemi ndonje mosmarreveshje te vogel, por asnjehere dicka serioze. Dhe qe nje lidhje te funksionoje sa me mire gjithnje duhet te jene tolerante here njeri e here tjetri. Eshte pjese e lidhjes”, thekson ai, ndersa tregon se kur e ndjen nevojen per ta komplimentuar Fjollen, kete gje nuk heziton ta beje ne cdo moment. “Gjithsesi nuk pertoj ta komplimentoj kur eshte per t’u komplimentuar, dhe kjo ndodhe shpesh”.

Jam goxha xheloz

Cdo gje qe duam fort dhe e kemi aq shume per zemer, s’do mend se e ruajme me xhelozine me te madhe. E per ta ruajtur dashurine e tyre sa me fort, edhe Albani, por edhe Fjolla, shpesh dine te rrembehen edhe nga xhelozia. Por, ketu asnjehere nuk flitet per xhelozine e cila prish gjithcka. Ajo xhelozi qe cifti e ndjene eshte dashuri qe ploteson lidhjen e tyre. “Fjolla eshte xheloze, mirepo me mase te caktuar. Ajo ka kuptuar qe kjo eshte pjese e asaj qe une bej dhe me kupton. E kam fjalen per profesionin qe kam. Por, edhe une jam xheloz, goxha shume bile”, bene me dije Albani. Ani pse cdo dite qe kalon, Albani dine t’i deshmoje Fjolles dashurine qe e ka per te, nje menyre tjeter ishte edhe kenga qe ia dedikoi pikerisht asaj. “Kengen ‘Ti me Cmend’ ia kam dedikuar asaj, edhe ne fund te klipit mund ta shihni ne nje sekuence te shkurter”, bene me dije kengetari. E sa i perket planeve per te ardhmen e afert apo edhe per nje martese se shpejti, Albani pohon se jane pjese e bisedave te shpeshta, por ato plane dhe biseda nuk e sheh te udhes t’i flase tani per tani. “Per kete gje nuk do te flisja publikisht. Kemi planet tona, por mundohem qe ato te mbesin vetem tonat, deri sa t’u vije koha qe edhe ju t’i kuptoni. Edhe bisedat per martesen jane pjese te lidhjes”, rrefen per fund ai. /melihate gashi/infopress/01.02.2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Alban Mehmeti love with Fjolla Svircen
Appreciate everything she is!

"With Fjollen we have met more than a year. We are known through the company, while the time we started our relationship. To appreciate it everything, but will be singled out only one thing, it is very human and extremely like this with ", so stresses, among others, for our weekly column dedicated to love, singer Alban Mehmeti, while also relates many details that make even with his full love to the girl who chose a year ago as with his cmuaren

Even though the forward had not spoken so openly about his daughter was abducted heart, singer Alban Mehmeti has long associated with one. And she obviously was not difficult to do for yourself son from Pristina, which is together now more than a year. Began as a clean society, which for a while was converted into a love is so clean and sound, to two. Alban Mehmeti couple Jane and Cafe Svirca, who can not stay without each other. "At all times we are in touch, share messages all the time, wherever I am or what", so the story begins to love his life Albani, while more passionately describes every detail that defines personality Fjolles.

Our Recognition

"With Fjollen we have met more than a year. We are known through the company, while the time we started our relationship, shows Albani, while describing the moments before the meeting and pointed out things that he initially to it, downright daughter, now his girlfriend. "It is very normal that the first thing is physical appearance, originally to attract attention, then as we are associated with much liked the other hand, she or her human side, that has made me feel full with" . His connection Fjollen, Albani considers a more serious link. Furthermore, according to him, this full well about the bene Cafe, with all the wonderful features and internal njerezine that characterizes. "Tek it to appreciate everything and anything. Will be singled out only one thing that she is very human and extremely like this with ", he proudly shows.

Time passes close to each other as to any other pair. Here-here may have the odds for anything particular, but important, according to the singer, is never something that serious that will hurt them. And that is also related to better functioning, enables the mutual understanding that they have two. "As each pair, we have a dispute sometimes small, but never something serious. And that a connection to work better should always be tolerant man here next time. It is part of the connection, "he said, while showing that when it feels the need for complimenting Fjollen, so do not hesitate to at any time. "However no bones about it when komplimentoj is to be complimenting, and this happens often.

I'm pretty jealous

Everything was hard and we want so much for the heart, does not mind that the safeguard of the great jealousy. And for their love to save as much, even Alban, but the Cafe, often know the Abducted by jealousy. But never spoken here for the jealousy that destroys everything. The couple felt that jealousy is love that meets their connection. "Everything is jealous, but the measure. It is understood that this is part of what I do and understand. I refer to the profession that I have. But even I am jealous, pretty much even, did suggest Albani. Even though every day that passes, Albani Fjolles know to testify that there is love for, another way that song was dedicated exactly that. "Kengen 'distract you with' I have dedicated that, even at the end of clip you can see a short sequence, suggesting singer did. And regarding plans for the near future or even for a wedding soon, Albani claims that are part of the frequent conversations, but those plans and conversations do not see the path to speak right now. "For this thing will not speak publicly. We have our plans, but they try to remain only ours until time to come that you may understand. Even conversations about marriage are part of the connection ", relates to end it.
]]

Wednesday, 6 May 2009

Flash News 6 Maj 2009


Alba Vip Flash News, 6 Maj 2009

MEDA, GETI DHE TUNA ME NJE KENGE TE PERBASHKET
Tre kengetaret kosovare, qe kendojne kenge te zhanreve te ndryshme, kane realizuar nje kenge e cila pritet qe te degjohet nga publiku gjate muajve te veres. /express online/

ADELINA ISMAJLI NE GAZETAT ZVICERANE
Adelina Ismaili eshte quajtur seks simboli i Ballkanit ne gazeten zvicerane “24 ore”. Gazetari Laurence Arthur e ka paraqitur kengetaren, duke pershkruar ate ne nje mbremje muzikore te mbajtur ne Zvicer. Ai e ka bere kete kronike ne rubriken “Jeta e nates”. /bota sot/

DAFINA ZEQIRI RIVJEN SOLO
Kengetarja e suksesshme e muzikes R&B, Dafina Zeqiri, do te sjelle se shpejti klipin e saj te ri, xhirimet e te cilit ka nisur t’i beje tashme. Dafina ka treguar per agjencine e lajmeve “Kosova Press”, se eshte duke realizuar videoklipin per kengen “Shume larg” me produksionin “Pulla”. Ajo beson se ky videoklip do te jete shume interesant. “Ky spot do te jete nje krijim ekstra, permes te cilit do t’u tregoj te tjereve se kush eshte Dafina. Besoj se ky videoklip do t’u pelqeje te gjitheve”, eshte shprehur Dafi. Xhirimet e ketij videoklipi do te behen neper rruget e Prishtines dhe ne Germi. /kosovapress/bota sot/

DAFINA ZEQIRI: ME BLERON KEMI PASUR NJE MOSMARREVESHJE
Kengetarja Dafina Zeqiri ka sqaruar thashethemet pse mungoi ne videoklipin e remiksit te kenges "La Vida Loca". Sipas disa thashethemeve, nena e Dafines ishte ankuar te Blero per shkak se ne videoklip ishin ekspozuar pjese nga ekstremitetet e kengetares. Kete Dafina e ka mohuar duke thene se kjo ishte vetem nje mosmarreveshje e vogel mes saj dhe Bleros dhe qe tani eshte tejkaluar. Ndersa thashethemet ne lidhje me ankesat e nenes ajo i quan te paverteta. Mungesen e saj ne klip ajo e arsyeton me ate se ky verzion ka qene i dedikuar vetem per repera. Ne pyetjen se a flisni me Bleron, Dafina ka thene pershendetemi normal si perpara. Ne anen tjeter, Blero ka deklaruar ne nje interviste televizive se prania e Dafines ne klipin "La Vida Loca" ka qene e rastesishme dhe ajo nuk ishte planifikuar ne radhe te pare te jete pjese e klipit, pasi kenga eshte e tij dhe F-Kay. /kosovapress/etj/

ALBAN MEHMETI I DASHURUAR
Alban Mehmeti, ish-anetar i grupit “Arora”, ne emisionin “Express Live” ka pranuar se ka te dashur. Pas thashethemeve per kete lidhje te tij, me ne fund Albani ka thene: “Po, kam femer, kur me mungojne keta te dy”, - duke aluduar ne dy shoke te tij, - “dal me te dhe kur mungojne shoket, dal me te dashuren”. Por Albani nuk e ka zbuluar emrin e saj... /bota sot/

LABI HUAZON DHE HUAZOHET
Kenga “Kujt i paske ngjare” e realizuar ne vitin 2008 e Labinot Tahirit eshte publikuar ne “Top RTK” se eshte e huazuar nga kengetarja greke Despina Vandi, e cila e kendon kengen me titull “Na ti xaiserai”. Kjo kenge e realizuar 10 vite me pare, pikerisht me 1999. Mirepo Labi nuk ngelet vetem duke huazuar. Kenga e tij “Kjo unaze” e realizuar ne vitin 2007 eshte huazuar nga dy bullgare, Azis dhe Malina ne vitin e kaluar. /bota sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Meda, Getty TUNA AND THE JOINT songs
Three Kosovar singers who sing songs of different genres have performed a song which is expected to be heard by the public during summer months. / Express online /

Adelina Ismajli in Swiss newspaper
Adelina Ismaili is called the sex symbol of the Balkans in the Swiss newspaper "24 hours". Journalism Laurence Arthur has presented kengetaren, describes it with a musical evening held in Switzerland. He has done this column in chronic "night life". / world today /

Dafina Zeqiri RIVJEN Solo
The singer of the successful R & B music, Dafina Zeqiri, will soon bring its new klipin, Filming of which has begun to do already. Dafina has shown for the news agency "Kosova Press", that is realized videoklipin song for "far away" the production "button. She believes that this video clip will be very interesting. "This spot will be an extra foundation, through which others will tell who is Dafina. Believe that this video clip will be like all ", is expressed Dafi. Filming of this videoklipi will become through the streets of Pristina and in Germi. / Kosovapress / world today /

Dafina Zeqiri: WITH Blero we had a disagreement
Dafina Zeqiri singer explained why rumors videoklipin of remiksit absent in the song "La Vida loca". Sipsas some rumors, the mother complained to Blero Dafines was because we were exposed video clip from ekstremitetet part of the singer. Dafina has denied this, saying it was only a dispute between its small and Bleros and is now overcome. While rumors regarding complaints mother calls it to be true. Klip in its lack of it with the excuse that this version has been dedicated only milestone. We speak to the question whether Blero, Dafina has said pershendetemi normal as before. On the other hand, Blero said in a TV interview that the presence of Dafines in klipin "La Vida loca" was accidental and it was not planned primarily to be part of klipit, as is his kenga and F-Kay . / Kosovapress / etc /

ALBA Mehmetaj loving
Mehmetaj Alban, a former member of the group "Arora," the show "Express Live" has accepted that there should be. After rumors of his connection to this, we end with Alban said: "Yes, I am female, when the missing these two," - by alleging in two of his friends, - "out to friends and when missing, out girlfriend. " But Alban has not revealed her name ... / world today /

LABI AND HUAZOHET Rent
The song "Who's somewhat likely" realized in the year 2008 Labinot Tahiri is published in the "Top RTK" is borrowed from the Greek singer Despina Vandi, which kendon song titled "You xaiserai us." This kenge conducted 10 years ago, with exactly 1999. However Labi remains not only by borrowed. His song "This ring" conducted in 2007, is borrowed from two Bulgarian Azis and Malina in the last year. / world today /
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online