All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Alban Ramosaj. Show all posts
Showing posts with label Alban Ramosaj. Show all posts

Sunday, 5 February 2012

Vellezerit ne hapat e motrave ( Video e Alban Ramosaj)

Një nga spektaklet e ndjekura të këtyre ditëve është edhe “X FACTOR ALBANIA”, madje shumë po ndiqet edhe në Kosovë. Ndërsa të gjithë shohin të rinjë dhe të reja, të cilët duan të bëhen të famshëm dhe synojnë të jenë nesër yjet e muzikës shqiptare.

Por këtë herë në audicionin e Tiranës, kishte vërtetë zëra dhe tipa të vecantë, që befasuan shumë dhe jurinë e panelit. Por vumë re gjithashtu se kishte edhe djem vërtetë me zëra dhe performancë fantastike, madje ata ishin vëllezër të vajzave të famshme të skenës shqiptare. Ishte këngëtarja Beatrix Ramosaj, e cila kishte ardhur për ta shoqëruar vëllaun e saj, Albanin, i cili performoi nga “3 Doors Down” këngën “Kryptonite”, ku me zërin e tij ra në sy dhe u vlerësua duke u kualfikuar menjëherë.

Më pas shihet prapa kuintave një tjetër vajzë e skenës, Olta Boka, e cila bënte tifo për vëllaun e saj, Stivin, i cili e kishte lënë fushën e blertë, për të shprehur pasionin tjetër të tij, atë të këngës, ku këndoi një këngë të Enrique Inglesias, të cilën jurinë e la me opinione të mira. Djemtë si duket do të konkurojnë shumë fort dhe motrat e tyre, pasi sa vërejtëm janë pritur shumë mirë dhe nga publiku në sallë, ose do të shkojnë të paktën në hapat e Oltës dhe Beatrixit./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Brothers and sisters in steps

One of the shows these days followed is the "X Factor ALBANIA", and many are attending in Kosovo. While all see the young and new, who want to become famous and tend to be Albanian music stars of tomorrow. But this time in the audition of Tirana, we saw real voices and special types, which surprised many and the jury panel.

But also noted that there were real boys with voices and fantastic performance, even girls they were brothers of famous Albanian stage. Beatrix was Ramosaj singer, who had come to accompany her brother, Alban, who performed the "3 Doors Down" song "Kryptonite", where his voice caught the eye and was evaluated by kualfikuar immediately. Then seen another girl behind the scenes of the scene, Olta Boka, who do cheer for her brother, Steve, who had left the field of green, to express his other passion, that of song, which sang a song Enrique Inglesias to, which left the jury with good opinions.

 Boys seem to compete very strongly and their sisters, because as we saw were extremely well received and the public in the hall, or at least go in steps and Beatrixit Oltes./Maxim Gjokaj/


Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online