All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Albana Mesuli. Show all posts
Showing posts with label Albana Mesuli. Show all posts

Thursday, 23 October 2014

Albana Mesuli, këngëtarja që shkëlqeu në 2014-ën

Mund të themi me plot kuptimin e fjalës se ajo është një nga këngëtaret më të ëmbla të skenës shqiptare.

Duke nisur nga origjina e saj që lidhet me artin e deri te cmimet dhe paraqitjet e saja të suksesshme në skenat shqiptare.

Kjo është këngëtarja Albana Mesuli, e cila vazhdon të mendojë të sjellë për fansat e saj të tjera hite. Njëri prej të cilëve është gati për të ardhur me një super video, ky do të jetë një baladë e bukur edhe me videoklip të mirërealizuar që mban firmën e produksionit ‘Sëart Production’.

Këngëtarja simpatike shkodrane në këtë vit që jemi si duket do të mbyllë vetëm me triumfe, pasi patjetër që ka qenë viti i saj duke nisur nga pjesëmarrja e saj në festivalin ‘Celësi Muzikor’ ku për herë në parë në Kosovë fiton cmimin me këngën ‘Je pikë në zemër’ si ‘Best Duo’ në duet me kolegun e saj Ardit Behxheti, e më pas sërish në Kosovë fiton në spektaklin e madh ‘Zhurma Show’ cmimin e televizionit.

Kohët e fundit Albana i ka besuar veshjet e saj stilistit të njohur shqiptar Joni Peci, e duke gjetur gjuhën e përbashkët ajo ka ditur të vijë sa më bukur në cdo paraqitje dhe në klipet e fundit.

Por ne jemi në pritje të këngës së saj më të re me anë të klipit që beosjmë se do të jetë brenda këtyre ditëve dhe do të kthehet në një hit, e cili do të jetë suksesi i rradhës pritet të shihet nga këngëtarja Mesuli./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Albana Mesuli, the singer who excelled in 2014

We can say with full sense of the word that it is one of the sweetest singers of the Albanian scene. Starting from its origins related to the art of pricing and its successful appearances in Albanian scenes.

This is singer Mesuli Albana , which continues to bring to the fans think of her other hits. One of them is ready to come with a super video, this would be a beautiful ballad with mirërealizuar video clip that bears the signature of production 'Production Swart.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online