All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Albina Xhons. Show all posts
Showing posts with label Albina Xhons. Show all posts

Wednesday, 7 March 2012

Albina Xhons, shqiptarja me klipin me seksi (Video)

Nuk dihet se pse ky klip ka dalë në këtë kohë që ende quhet dimër, por e kuptuam kur e pamë këtë këngë dhe këngëtaren e re Albina Xhons e cila të huton me prapanicat e saja shumë hot.

Ndoshta kjo video mund të quhet një nga më të nxehtat që një artiste shqiptare ka bërë duke treguar më shumë linjat e saja, sidomos kur reklamohen më shumë se gjysma e videos vetëm të pasmet e saja.

Kënga mban titullin “A më ndjen sot”, ndërsa videoja me siguri është xhiruar në bregdetin shqiptar, nga “Max Production”. Kush nuk e ndjen vajzan që shpreh me këtë klip sensualitetin  e saj nga fillimi deri në fund. Ne e kemi parë disa herë këtë klip, por këngën se dëgjuam asnjëherë dhe nuk e di se si do të reagoni ju?/Albavipnews/

- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Albina Jones, Albanian sex clip on

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online