All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Aldor Nini. Show all posts
Showing posts with label Aldor Nini. Show all posts

Friday, 11 May 2012

Fitimet e artisteve shqiptare ne kanalin “Youtube”

Një matës shumë i mirë për të parë se si po dëgjohet një këngë dhe sa është e klikuar ajo, tashmë është kanali “Youtube” i kthyer edhe në një fitim pak a shumë për artistët shqiptarë.

 Por, a fitojnë me të vërtetë ndonjë monedhë artistët shqiptarë nga klikimet dhe kush dhe si i hedhin ato videot që shpesh herë marrin miliona klikime? Për këtë kontaktuam me disa prej artistëve më të klikuar dhe me drejtorin e një kompanie të njohur që merret me administrimin e klipeve të artistëve shqiptarë.

Aldor Nini, drejtori i kompanisë "Acromax GmbH"
“Nëpërmjet një bashkëpunimi të mundshëm me ne, artistëve u ofrohet një mundësi e madhe për t’i mbrojtur të drejtat në çdo rrjet digjital, nga çdo shfrytëzim i mundshëm dhe i paligjshëm, gjithashtu artistëve u ofrohet mundësia për të krijuar të ardhura monetare në mbi 80 platforma të ndryshme, nga të cilat njëra është “YouTube”.

Soni Malaj
“Kompania ‘Acromax GmbH’ merret me menaxhimin e videove të mia, mbrojtjen dhe monitorimin e tyre. Për sa i përket “uploadimit” në veçanti, është një proces që mund ta bëjnë të dyja palët. Për sa u përket fitimeve për klikimet, sigurisht që sa më shumë klikime të ketë, aq më shumë rriten edhe fitimet, sidomos kur klikimet janë nga Evropa, fitimet janë më të mëdha, mbasi kompanitë që vendosin reklamat mbi videot e mia janë kompani vërtet prestigjioze dhe paguajnë shifra të konsiderueshme.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online