All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Alisia. Show all posts
Showing posts with label Alisia. Show all posts

Tuesday, 24 January 2012

Kenget e Florit cmendin bullgaret [VIDEO]

Kënga që kompozitori i njohur shqiptar ka realizuar për këngëtaren bullgare Alisia, po pritet shumë mirë jo vetëm në Bullgari, por dhe më gjerë. Madje në internet kënga që mban titullin “Na ti mi govori” që në shqip përkthehet “Ty po të flas” i ka kaluar 1 milion shikime vetëm për një muaj kohë që është hedhur në youtube.

Si duket muzika e kompozitorit shqiptar tashmë është duke cmendur dhe bullgarët. Flori vetëm një javë më parë kishte thënë në Top Channel, se ai dëshiron që këtë vit të arrijë në tregun evropian, dhe si duket muzika e tij e ka nisur këtë hap./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Flori's songs driving bulgarians crazy

The song that the composer of the famous Albanian Bulgarian singer has performed for Alice, I expected much better not only in Bulgaria but also abroad. Even online song entitled "Na ti mi govori" which in Albanian translates "I speak to you" has passed 1 million views in just one month time that was thrown on youtube.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online