All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Allegro Bend. Show all posts
Showing posts with label Allegro Bend. Show all posts

Tuesday, 31 January 2012

Allegro Bend, djelmoshat qe ndezen Tetoven

Shqiptarët gjithmonë kanë deshmuar aftësitë e tyre nëpër fusha të ndryshmë, talentet shqiptarë viteve të fundit si duket po bejnë bujë të madhë nëpër fusha të ndryshme artistike, e sidomos në atë të muzikës.

Kësaj radhe si duket djelmoshat nga qyteti i Gjilanit të Kosovës, Kushtrim Ahmeti, Arbër Kosumi dhe Flamur Rexhepi, tre shokë të cilët janë studentë në Universitetin Shtetror të Tetovës, si duket mendojnë për përmirësimin e imazhit të Tetovës duke organizuar mbrëmje argëtuese nëpër lokale të ndryshme të këtij qyteti, ata po ndezin rininë tetovare.

Por jo vetëm kaq, Allegro Band tashmë është i njohur edhe në qytetet tjera të Maqedonisë../editorial.mk/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Allegro Bend, guys who lit Tetovo

Albanians have always proved their skills in various fields, Albanian talents recent years apparently are making a big fuss in various artistic fields, especially in that of music.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online