All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Alsat. Show all posts
Showing posts with label Alsat. Show all posts

Wednesday, 2 May 2012

Noizy i quan legena dhe femra djemte e “Baba Stars” (Video)

“E vërtetë është se ata janë maskuar kur kanë dalë te këndojne. Ata kanë qenë gjashtë veta e ne vetëm dy, e as fijën e flokëve nuk ma kanë prekur, por ata kanë gënjyer menjëhere duke marrë gazetarët në telefon dhe duke u thënë që ne na kanë rrahur dhe për të treguar të vërtetën unë kam bërë menjëherë një video për të treguar dhe një varëse që ia kam marrë nga qafa Getoarit, por ata janë legena dhe femra.

Unë i jam lutur policisë që të ma japë atë video për të treguar se si janë shtrirë në tokë duke i rrahur ne”. Këto janë disa nga fjalët që reperi nga Shqipëria Noizy ka treguar në një lidhje telefonike për programin "Pizzicato" në  Alsat. Për më tej klikoni në video për ta dëgjuar rrëfimin e tij./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Noizy calls "Baba Stars" boys with washbowls and girls...


Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online